valla gayet de haklılar.
hem nişanlınız da kardeşi olarak abisnin olmadığı bir düğünü içine sindirebilecek mi??
bende ayrı şehirlerde oturup 6 sene sonra evlendim ama kardeşim için olsa 1 sene daha beklerdim şahsen.
biz düğünü 7 ayda yapmayı düşüoduk abisi 9 ayda gelio askerden ama sorun şu bu seferde benim nişanlım 9 ayda izin alamıor ailesi ilk başta abisne zin alıız ederiz yaparız yedinci ayda düğünü dedi şimdide abissinin izini kalmadıgı için izin de alamıo böylelikle seneye kalıo düğün zaten birbirimizden uzak kaldıgımız her saniye kavga edioz bilmiorum ya abisi bekar ya onu çiğnedin bari düğünde bulunsun diolar ne yapıcaz bilmiorum
aslında tabiki normal zamanda abinin beklenmesi gerekir ama sizin bahsettiğiniz konuda bir inatlaşma var gibi sanki. baştan herşey abinin durumu göz önüne alınarak 7. aya göre ayarlanmış, sonra abi izin alamıyor diye 1 sene düğün ertelenmek istenmiş. bence bu bencillik. askerlikte askerin gelebileceği zamanlar bellidir. siz abinin izni kalmamış diyorsunuz, demekki daha önceden mevcut izinleri abi düğünü düşünmeden kullanmış, bence bu durumda sizin yapabileceğiniz bir şey yok. nişanlınız 1 yıl daha boşu boşuna kira ödeyecek. sırf abinin gönlü olsun diye bu kadar maddi sıkıntıya girilmez bence. zaten abi normal bir abi olsa kardeşinin bu sıkıntıya girmesini istemez ve düğününü yap derdi. en azından iznini kardeşinin düğününe göre ayarlardı.
aile kardeşi abiden önce evlenecek diye mi acaba işi uzatmaya çalışıyorlar acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?