palyatif bakım servisine yatırmayı düşündünüz mü hiç? bu tarz hastalara bakım sağlanıyor, hastaneyle görüşün bence bir.
Simdi diyecegim cok gaddarca gelecek ama böylelerin agzinin icine etmek lazim ki akli basina gelsin. Senelerdir her yaptigi signeye cekildigi icin böyle davraniyor. Sahsen "kendine ceki düzen vermesen "Bu beyin kanamasindan sonra normal degil" diye rapor alir seni hastaneye kapattiririm" derdim. Olan annenize olacak benden söylemesi. Dedigim gibi kimine gaddar gelecek, ama madem sagliginda hayri görülmedi, bari simdi gerektiginden fazla yük olmasin
İşte sorun bu gitmiyor. Hastaneye kontrole bile gitmedi. Bugün ambulans görevlileri geldi. Zorla götüremeyiz bu şekilde dediler ve kağıt imzalattılar bana sorumlu olmamak için. Evde tansiyon bile ölçmeye ikna ediyoruz kaç saat.
Sabredeceksiniz ne olursa olsun babanizdir..hasta insanlar genelde aciz olduklari icin huysuz olur..
İmzalamayın
Çağırdık gideceksin deyin
Allah affetsin ama tez zamanda yokolur da rahat edersiniz diye geçirdim içimden. Önceki konunuzu da biliyorum. Sanki adam her hareketiyle şeytana hizmet etmeyi misyon edinmiş öyle pis ciğeri var
Gitmiyo ki üstünü başını parçalayacakmış gibi hareketler kendini yere atmalar...
yani muhakeme yeteneği oldukça zayıflamış,sağlıklı bir zihin yapısına sahip değil. psikiyatriden rapor alıp,zorunlu yatışını yapabilirsiniz diye düşünüyorum.İşte sorun bu gitmiyor. Hastaneye kontrole bile gitmedi. Bugün ambulans görevlileri geldi. Zorla götüremeyiz bu şekilde dediler ve kağıt imzalattılar bana sorumlu olmamak için. Evde tansiyon bile ölçmeye ikna ediyoruz kaç saat.
Amin inşallah sağolun.Allahım yardımcınız olsun inşallah.
Kolay değildir, anlıyorum...
yani muhakeme yeteneği oldukça zayıflamış,sağlıklı bir zihin yapısına sahip değil. psikiyatriden rapor alıp,zorunlu yatışını yapabilirsiniz diye düşünüyorum.
çünkü kendi isteğiyle yatırmayı beklerseniz... yani daha çok beklemiş olursunuz :)
Daha önceki konuyu da hatırlıyorum sizin babanız iyilikle yaranılacak birine benzemiyor. Bence annenizi ve kendinizi düşünün onu bir hastane yada bakım evi artık neresi olursa yatırın. Anneniz yazık bi de yatalak hasta bakmak zorunda kalmasın. Babanız kesinlikle bana bakıyor deyip kıymet bilecek birisi değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?