Çıldırmaya iki kala

baklavacheesecake

Hâlinden memnun ❤️
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2017
2.837
3.162
133
Ablalarım iyi aksamlar.
Beni az çok biliyorsunuz. Oda arkadaşıyla bir türlü anlaşamayan meşhur tip.
Haftaya vizelerimiz başlıyor. Oda arkadaşım bu akşam ben yemek yaparken bu hafta yemek işini bu saatlere bırakma (sekiz buçuk falandi) dedi. Dedim allah allah niyeymis. Kız dedi ki vizeler başlıyor ders yapıyorum dedi. (Kız odayı ayırdı, kendisi salonda kalıyor mutfak da salonun içinde)
Kız durmaksızın ders çalışıyor yalnız. Hani belli bir çalışma saati de yok ki ben ona gore kendimi ayarlayayım.
Ayrıca kızın arkadaşı da odaya geliyor saatlerce kakara kikiri yapıyorlar o anda ne hikmetse ders aklına gelmiyor ben yemek yemek isteyince çalışıyorum yeme.
Verilecek tepki malum ama bende konuşamama sorunu var. Yani ses çıkarmaktan korkuyorum. Ama baktığım zaman çok susmuşum aslında. Yani dedim ki kendi kendime, "Myhappyending, biraz düşün bakalım bu kız ne oldu da senin yemek saatine kadar karışma hakkını buldu ?"
Çok müsamaha gösterdim. Takıntılarını görmezden geldim olabilir dedim. Annesi geldi bir çok şey getirdi dolapta bana hiç yer kalmadı, tabii buna bağlı olarak ben markette bir şey alınca "ya almasan buzluk zaten dolu" diye karıştı. Olabilir dedim.
Şimdi bu kadar müsamaha gösterdikten sonra sesimi çıkartsam çok kötü olur muyum ? Artık öğrenmesi lazım. Kendisi prenses değil.

Ohooo hanfendiye bak, kafasına göre takılıyor. Hata sende ama, alacağın yiyeceğe bile karışan kıza bi höst çekemedin mi?:KK11:

Ayrıca ona neymiş yahu, yemeğini bangır bangır müzik eşliğinde yemeyeceksen bir köşede ye veya kendine tepsi hazırla odanda ye mis gibi. Onun kaknem suratını da görmemiş olursun.

Ay sinir oldum kıza. :sinirli:

Yurtta mı kalıyorsun?
Eğer yurtsa, idareye şikayet et.

Evde kalıyorsan da alışverişini falan ayrı yap, tabak bardak ne varsa ayır.

Ben de ilk sene ses edemezdim kırmayayım diye ama sonra akıllandım.

Hayatına ve ihtiyaçlarına bu kadar müdahale ettirme bence :duduk: herkes kendine prenses:lülülü:

:KK70::KK70:Güldürdün beni çok yaşa.
Konuş artık böyle olmaz.Sustukça büyüyecek sıkıntın.
Civciv ablacım hoşgeldin :D
Ya bu kız oyle bi tip ki normal konuşmadan anlamayacak birine benziyor. Hani bazi tipler vardır suçludur ama kendini haklı çıkartır ya, bu kiz biraz oyle.

Yurtta mı kalıyorsun?
Eğer yurtsa, idareye şikayet et.

Evde kalıyorsan da alışverişini falan ayrı yap, tabak bardak ne varsa ayır.

Ben de ilk sene ses edemezdim kırmayayım diye ama sonra akıllandım.
Özel yurt.
Gerçekten her hareketi batmaya başladı ancak idareye şikayet etsem ne olacak. Odamı değiştirmek isteseler burada kimseyi tanımıyorum etmiyorum.
Anneme sordum ne yapmak lazım diye dedi ki güzel güzel konuş ama işte üste çıkacak tip var bu kızda

Civciv ablacım hoşgeldin :KK70:
Ya bu kız oyle bi tip ki normal konuşmadan anlamayacak birine benziyor. Hani bazi tipler vardır suçludur ama kendini haklı çıkartır ya, bu kiz biraz oyle.

Hoşbulduk tatlım:)
Azıcık pençelerini çıkar.Anlamazsa anlatırlar adama.Saçmalamasın.Ortak haklarınız var orda canım.

Özel yurt.
Gerçekten her hareketi batmaya başladı ancak idareye şikayet etsem ne olacak. Odamı değiştirmek isteseler burada kimseyi tanımıyorum etmiyorum.
Anneme sordum ne yapmak lazım diye dedi ki güzel güzel konuş ama işte üste çıkacak tip var bu kızda
Ben yurtta kalırken kimi tanıyordum ki?
Mesafeli olursan, sınırlarını bilirsen anlaşamayacağın insan yok.
Odanı ayır o zaman.

Ohooo hanfendiye bak, kafasına göre takılıyor. Hata sende ama, alacağın yiyeceğe bile karışan kıza bi höst çekemedin mi?:KK11:

Ayrıca ona neymiş yahu, yemeğini bangır bangır müzik eşliğinde yemeyeceksen bir köşede ye veya kendine tepsi hazırla odanda ye mis gibi. Onun kaknem suratını da görmemiş olursun.

Ay sinir oldum kıza. :sinirli:
Buzluk dolduğu icin öyle dedi ki gerçekten buzluk dolu.
Annesi tabii ki bir şeyler alabilir ama benim çocuğum olsa sorarım yavrum dolabın durumu nedir sana bir şey getirdigim taktirde dolapta arkadaşına da yer kalacak mı?
Kasımda turkiyeye geleceğim bes günlüğüne, dedim anneannemler de buzluğa koyulacak bir şeyler verecekler. Tamam falan dedi ama bilemeyeceğim

Kotu olursa olsun sessiz kaldikca herseyine mufahale etme hakkini bulucak,sende rahatsiz oldugun ne yonleri varsa belirt ona...sessiz olmaya alisma,biraz kabuguni kir,insanlara karsi anlayisli ol ama seni elestirecek cesaretide verme,arada bir tirnaklarino cikar bence

Tek kisi oda kurallarini belirleyemez. Kural belilenecekse kac kisiyseniz oturur konuşursunuz.
Sorunun temelini farketmissin. Bu kadar hayatina müdahale etme yetkisi basindan vermemeliydin. Mesafe koy mesafe candir. Isteklerini ve sikayetlerini sen de anlat

Tek kisi oda kurallarini belirleyemez. Kural belilenecekse kac kisiyseniz oturur konuşursunuz.
Sorunun temelini farketmissin. Bu kadar hayatina müdahale etme yetkisi basindan vermemeliydin. Mesafe koy mesafe candir. Isteklerini ve sikayetlerini sen de anlat
Bir şey diyeyim mi, biz kendisiyle hiç samimi bile değiliz. Yani nasıl diyeyim alışamamak mı, samimi olmamak mı... Olmadı işte. Böyle olacağını tahmin ediyordum aslında yani eğer samimi olsaydık işler daha kötüye gidebilirdi.
Şahsen anneme desem bunu yani anne ya benim oda arkadaşım olacak bu şahıs benim çalışma saatlerimde yemek yapıyor rahatsız oluyorum erken yemesini istedim desem annem herhalde mahvederdi beni tabii:KK12:

Gerçekten evimi özledim ben. Bazen bunu da gördükçe diyorum ki acaba gelmese miydim evde ne güzel annemle kedimle yaşar giderdim

Ablalarım iyi aksamlar.
Beni az çok biliyorsunuz. Oda arkadaşıyla bir türlü anlaşamayan meşhur tip.
Haftaya vizelerimiz başlıyor. Oda arkadaşım bu akşam ben yemek yaparken bu hafta yemek işini bu saatlere bırakma (sekiz buçuk falandi) dedi. Dedim allah allah niyeymis. Kız dedi ki vizeler başlıyor ders yapıyorum dedi. (Kız odayı ayırdı, kendisi salonda kalıyor mutfak da salonun içinde)
Kız durmaksızın ders çalışıyor yalnız. Hani belli bir çalışma saati de yok ki ben ona gore kendimi ayarlayayım.
Ayrıca kızın arkadaşı da odaya geliyor saatlerce kakara kikiri yapıyorlar o anda ne hikmetse ders aklına gelmiyor ben yemek yemek isteyince çalışıyorum yeme.
Verilecek tepki malum ama bende konuşamama sorunu var. Yani ses çıkarmaktan korkuyorum. Ama baktığım zaman çok susmuşum aslında. Yani dedim ki kendi kendime, "Myhappyending, biraz düşün bakalım bu kız ne oldu da senin yemek saatine kadar karışma hakkını buldu ?"
Çok müsamaha gösterdim. Takıntılarını görmezden geldim olabilir dedim. Annesi geldi bir çok şey getirdi dolapta bana hiç yer kalmadı, tabii buna bağlı olarak ben markette bir şey alınca "ya almasan buzluk zaten dolu" diye karıştı. Olabilir dedim.
Şimdi bu kadar müsamaha gösterdikten sonra sesimi çıkartsam çok kötü olur muyum ? Artık öğrenmesi lazım. Kendisi prenses değil.
sesini çıkartmadıkça kötü olursun evet

Özel yurt.

Kimseyi tanımıyorsan tanımadığın birinin yanına çıkabilirsin sonuçta üniversiteye giden kimse birbirini tanımadan oda arkadaşı olabiliyor.Kız laftan anlayacak birisi olsa zaten böyle davranmaz.Bak gör söylesen de şirrete bağlar.Ezdirme kendini , gücün yetmiyorsa da başka odaya geç sinirini bozdurma.

Back
X