Çıldırmaya iki kala

Ya ben haklı olduğunu zannetmiyorum tamam kızın bölümü agir olabilir benim bölümüm agir değil (aslında ağır ama o kadar zorlanmıyorum) dolayısıyla benim yemek yapabilecek enerjim ve zamanın var. Neden yaptığım makarnaya kadar karisiliyor ki. Şimdi dersim bitti yurda gitmek istemiyorum
ben haklı demedim ki zaten vize zamanı çalışmaktan yemek yapamayabilirsin, dedim. diyeceksin işte alt tarafı makarna yapıyorum diye ya biraz dişini göster ya da odanı değiştir.

ben haklı demedim ki zaten vize zamanı çalışmaktan yemek yapamayabilirsin, dedim. diyeceksin işte alt tarafı makarna yapıyorum diye ya biraz dişini göster ya da odanı değiştir.
Bakalım artık bugün denemekten başka çarem kalmadı.
Bide nicki çok beğendim. Nickinizdeki şeyleri çok özledim :(

Bide nicki çok beğendim. Nickinizdeki şeyleri çok özledim :KK43:
bak lütfen üzülme, orası sadece onun odası değil. istediği gibi at koşturamaz orada ikinizin de eşit hakları var bir şey derse tak diye ver cevabını, inan zor değil. fazla yüz bulmuş ondan böyle o. vizelerden sonra gitmeyecek misin eve o zaman kedini sever, kahveni de içersin:)

Bide nicki çok beğendim. Nickinizdeki şeyleri çok özledim :KK43:
bir de sana bir haksızlık yaptıysa sen de yap. yurtta oda arkadaşım 2. öğretim olmamıza rağmen 1. öğretimlerle derse girer ve haliyle erken kalkıp kapıları, dolapları pat küt açıp kapatırdı ben de deli olurdum, uyardığımda da hep dikkat ediyorum, diyordu ama sadece ettiğini sanıyordu. bu yüzden bir sabah kalkıp avazım çıktığı kadar bağırıp bir de banyo kapısını nasıl kapatması gerektiğini göstermiştim çünkü her sabah her sabah illallah ettim sesten. o gece de o uyurken ben de onun yaptığının aynısını yaptım sonra dikkat etti:) ama ben aman kavga etmeyelim filan diye düşünüp sesimi çıkarmasaydım yine beni delirtmeye devam edecekti.

Son düzenleme:
Sesini çıkarma vaktin gelmişte geçiyor bile.Artık bir dur de bu duruma.Baktın olmuyor odanı değiştir,bu kızı çekecek değilsin ya.

bak lütfen üzülme, orası sadece onun odası değil. istediği gibi at koşturamaz orada ikinizin de eşit hakları var bir şey derse tak diye ver cevabını, inan zor değil. fazla yüz bulmuş ondan böyle o. vizelerden sonra gitmeyecek misin eve o zaman kedini sever, kahveni de içersin:)
Ya uzakta okumak zaten zor, hele de böyle durumlar olduğu zaman.
Hele dün kızı görmemek için iki saat erken çıktım yurttan bilgisayarımı da aldım ders çalışırım ayağına, ancak bilgisayar için çevirici almayı unutmuşum bosuna gitmiş oldum :KK42: Yani uyuz olup kızı görmemek için çıkıyorsam erkenden bunun adı ne ?

Ablalarım iyi aksamlar.
Beni az çok biliyorsunuz. Oda arkadaşıyla bir türlü anlaşamayan meşhur tip.
Haftaya vizelerimiz başlıyor. Oda arkadaşım bu akşam ben yemek yaparken bu hafta yemek işini bu saatlere bırakma (sekiz buçuk falandi) dedi. Dedim allah allah niyeymis. Kız dedi ki vizeler başlıyor ders yapıyorum dedi. (Kız odayı ayırdı, kendisi salonda kalıyor mutfak da salonun içinde)
Kız durmaksızın ders çalışıyor yalnız. Hani belli bir çalışma saati de yok ki ben ona gore kendimi ayarlayayım.
Ayrıca kızın arkadaşı da odaya geliyor saatlerce kakara kikiri yapıyorlar o anda ne hikmetse ders aklına gelmiyor ben yemek yemek isteyince çalışıyorum yeme.
Verilecek tepki malum ama bende konuşamama sorunu var. Yani ses çıkarmaktan korkuyorum. Ama baktığım zaman çok susmuşum aslında. Yani dedim ki kendi kendime, "Myhappyending, biraz düşün bakalım bu kız ne oldu da senin yemek saatine kadar karışma hakkını buldu ?"
Çok müsamaha gösterdim. Takıntılarını görmezden geldim olabilir dedim. Annesi geldi bir çok şey getirdi dolapta bana hiç yer kalmadı, tabii buna bağlı olarak ben markette bir şey alınca "ya almasan buzluk zaten dolu" diye karıştı. Olabilir dedim.
Şimdi bu kadar müsamaha gösterdikten sonra sesimi çıkartsam çok kötü olur muyum ? Artık öğrenmesi lazım. Kendisi prenses değil.
Dolabi yariya böl. Bundan sonra böyle de. Canim eger sesini cikarmazsan insanlar tepene cikar. Sadece senin bu anlattigin durumda degil, hayatta her seyde boyle bu. Eger boyle ses cikarmamaya devam edersen uzerine geldikce gelir, ezdikce ezer. Odada ses cikariyorsa kendine guvenli bir ses tonuyla "ders calisiyorum sessiz olur musun de" arkadasi geldiginde ders calismak aklina gelmiyosa vizeleri hatirlat imali ses tonuyla. Kendine güvenli oldugunu goster. Arkadasin biraz baskin karakter anladigim kadariyla

Odaya geldim..
Televizyon açıktı, ben geldiğim gibi içeriden çıkıp televizyonu kapattı ve çalışmaya başladı. Ayıptır ya

Dün akşam saat 1 e kadar telefonla konuştu bağırarak ama saatin farkında değilmiş (allahtan uyumuyordum)
Bugün de turkiyeden annesi koliler yollamış beraber boşalttık bir teşekkür bile etmedi. Tabii ki teşekkür almak için bir şey yapmıyorum da zoruma gitti.
Sonra arkadaşı da geldi ust kattan bir şey takmak için. Ona gelince sohbet muhabbet etti bana tek dediği de "Myhappyending, bunları yıkar mısın?" Sonra dışarı çıktı.
Ben diyorum ki geldiği zamanda yemek yiyor olayım ve bir sey derse de konuşayım. Nasıl fikir ?

Vize haftasından bildiriyorum..
Artık akşamları yemek yemeye başladım, kendisine bir şey demedim ve kendisi de karisamayacagini fark etti.
Geçen gün sinemaya gitmiştim sinemadan geldim o da arkadaşına gidecekti bana yemek yapmayacaksın herhalde dedi ben de dedim şimdi geldim ama yerim biseyler şimdi. Dedi ki biz marketi ayıralım. Ben de dedim ki aynen zaten damak tadımız da uymuyor. Orası öyle ama hani demiştik bir hafta sen bir hafta ben yapacaktık yemek o da olmadı dedi.
Sorunlar bitti gibi ama kızda garip bir samimiyetsizlik var. Hani mesela sınavdan geliyorum nasıldı falan diyorum kuru bir iyi. Aman neyse dertsiz başıma dert mi arıyorum En Büyük KK
Ha bu arada geçen hafta dondurma alıp buzluğa attım. Tabii yurda geç geldiğim için dondurma eridi ve kapağı kapatınca patladı ama olsun. Sonuçta gördü dolaba bir şeyler koyacagimi. Kendisine söyledim ayrıca ben turkiyedeyken lütfen bunları yiyip bitirin diye. Yaaeee gitmene çok var moduna girdi olsun, sonra aaaa söylemedin diyemez:halay:

hayirli huzurlu mutlu bir ögrencilik zamani gecirmenizi diliyorum.

seneler sonra icinize dert olacak seyler söylemeyin birbirinize.
akip geciyor zaman. geriye hatiralar kaliyor.
en güzel sekilde degerlendirmeye calisin.
birlikte yasamak zordur tabiki.
birbirinize biraz uyum saglamak ve karsilikli olarak birbirinizi rahatsiz etmeden hayirli huzurlu bir egitim sureci gecirmeniz dilegi ile..

Bir ay sonra konuyu hortlatiyorum.
Kendisiyle hic konuşmuyoruz. Yani ben muhabbet açmaya çalışsam bile (belami mı arıyorum nedir) kesinlikle tek kelimeden daha fazla bir cevap vermiyor.
Yaklaşık bir hafta odada yoktum, geldiğimde kuru bir hoşgeldin dedi. TV izlemem pek izlersem de bilgisayardan izliyorum salonda arada oturuyorum bir de yemek yemeye giriyorum.
Şu an kendisi uyuyor, bu yüzden ben kendisinin uyanmasını bekliyorum yemek yemek için. Bu yeni bir durum degil. Ders calismadigi zamanlarda uyuyor.
Sizce ne yapsam?
Her gun her gun okulda yemeğe para ödemek istemiyorum o zaman haftasonu market alışverişi yapmamın anlamı kalmıyor bence.
Yemek söylesem hem kokacak hem odadaki telefon çalacak hem de Kıbrıs etkisi her sey çok pahalı :(
Not: kızın belli bir uyuma saati de yok hani bilsem arada okulda yer gelirim ama bilemiyorum iste

Bu konuyu neden bu kadar büyütmüşnüz anlamadım. Yapılacak şey mecbur kalmadıkça muhattap olmamak ve canınız ne zaman yemek isterse (Saat gece 3-4 gibi olmayacak bir saat falan değilse.) o zaman yapmak. Size bir şey derse cevabını vermek neden bu kadar zor geliyor? Kurallara aykırı davranmıyorsanız sorun yok.

Mutfak ortak alandır ne o öyle tapusunu üzerine almış gibi.
Ayır o kızla evleri.
Bir de keşke almasaydın diyorda yemekleri birlikte mi yersiniz yani annelerin gönderdiği yemekler ortak m ıyenir herkes kendi yemeğini mi yer? Kendi yemeğini yiyeceksen tabi ki sana yer açacak.

Ev arkadaşının evlilikten çok bir farklı yoktur. Sadece kaynana derdi yok :) Ama boşanmaktan daha kolay :)

Bu konuyu neden bu kadar büyütmüşnüz anlamadım. Yapılacak şey mecbur kalmadıkça muhattap olmamak ve canınız ne zaman yemek isterse (Saat gece 3-4 gibi olmayacak bir saat falan değilse.) o zaman yapmak. Size bir şey derse cevabını vermek neden bu kadar zor geliyor? Kurallara aykırı davranmıyorsanız sorun yok.
Bu kiz aşırı takıntılı birisi. Büyüttük doğru ama iste bir arada yaşadığım birisi olunca işler daha da tuhaflasiyor maalesef. Aynı odada iki yabancı olmak da zoruma gidiyor açıkçası.
Ben maalesef ses çıkartamıyorum bir çok şeye, ama evimde de böyleydim herhalde çok fazla büyüklerin arasında kalmaktan kaynaklanıyor.

Mutfak ortak alandır ne o öyle tapusunu üzerine almış gibi.
Ayır o kızla evleri.
Bir de keşke almasaydın diyorda yemekleri birlikte mi yersiniz yani annelerin gönderdiği yemekler ortak m ıyenir herkes kendi yemeğini mi yer? Kendi yemeğini yiyeceksen tabi ki sana yer açacak.

Ev arkadaşının evlilikten çok bir farklı yoktur. Sadece kaynana derdi yok :) Ama boşanmaktan daha kolay :)
Biz bir ara ortak yerdik, sonrasında ayırma kararı aldık. Anneler zırt pırt yemek yollamaz zaten. Ben bi Türkiyeye gittim geldim kucuk biseyler getirdim. Onun annesi de geldiğinde getirdi. Ona bir şey ikram ettiğim zaman kendisi istemezdi ya da burada ailemin arkadaşları var onlar beni davet ettiği zaman muhakkak onu da davet ederlerdi gelmezdi. Annem der ki madem sen bişey yapınca istemiyor ya da gelmiyor sen de onunkileri yeme. Bu yüzden ayrıldı her şey.

Bu kiz aşırı takıntılı birisi. Büyüttük doğru ama iste bir arada yaşadığım birisi olunca işler daha da tuhaflasiyor maalesef. Aynı odada iki yabancı olmak da zoruma gidiyor açıkçası.
Ben maalesef ses çıkartamıyorum bir çok şeye, ama evimde de böyleydim herhalde çok fazla büyüklerin arasında kalmaktan kaynaklanıyor.
Böyle geçmez ki birkaç kez dişini göstersen o da anlar. Başka eve geçemez misin ya da o gitmez mi?

Back
X