Çıldırmaya iki kala

Sen çık kapı eşiğinde yat olmadı.

Bu ne yahu?

Yurtsa yurt. Hepimiz öğrenci olduk. Böyle bir tiple uğraşmak zorunda değilsiniz emin olun. Para veriyorsunuz sizde. Peşin ödemeye alakası yok. Kaç yaşında insansiniz hakkınızı arayın bence. Saka gibi.

Buzluk doluda sen annesinin getirdiklerini tüketicek misin? Yoksa arkadaşına söyle biraz fazla yiyip yer açsın sana.

Sen ona karış bık bık neçok konuşuyo

Bakın dün teyzem geldi. Teyzemle kız güzel güzel konuştu.
Bu sabah arkadasim derse gittikten sonra teyzem dedi ki "myhappyending bu sana kızgın. Sen bir şey söyleyince yüzü düşüp sert konuşuyor ama benimle gayet normal konuşuyor."
Yaw çıldırıcam yanlış bisey de yapmadım ki

Çok üzgünüm arkadaşlar çok :cry:
Dün akşam yurda gelince bir baktım ki kendi kaldığı odaya dolap almış bugün de bütün eşyalarını boşalttı ve ben bunu söylemeden yaptı. Bugün dedim ki senin neyin var yanlış bir şey mi yaptım sana. Dedi ki bunu sonra konusalim hala hicbir aciklama yapmadı. Bu kadar büyük nasıl bir hata yapmış olabilirim kusturecek kadar :KK42:

Arkadaşlar üç gündür buradayım. Kız daha gelmedi. Ne zaman geleceği hakkında da bir fikrim yok. Odaları değiştirmeyi teklif edeceğim fakat o gelene kadar bekleyebileceğimi düşünmüyorum. O kadar doldum ki mesaj atıp söyleyesim var biri beni sakinleştirsin

Bence değişiklik yapabiliyorsan yap. Çekilmez böyle. Psikolojik baskı yapıyor sana. Mutfak konusunda da haksız hem ortak alanda ders çalışıyor hem de senden kendi belirlediği saate uymanı istiyor.

Bence değişiklik yapabiliyorsan yap. Çekilmez böyle. Psikolojik baskı yapıyor sana. Mutfak konusunda da haksız hem ortak alanda ders çalışıyor hem de senden kendi belirlediği saate uymanı istiyor.
Tam anlamıyla değişiklik yapamam. Yapabileceğim tek değişiklik benim salona geçmem olur çünkü benim derslerim onun kadar yoğun değil. Ben salonda kalırsam ortak alanı böyle kilitlemem. Kıza mesaj atasım var çünkü ben artık böyle yaşayamam. Yüz yüze konuşmaya da korkuyorum geldiğinde şu iş çözülsün istiyorum :(

Back
X