Çıldırmaya iki kala

Böyle geçmez ki birkaç kez dişini göstersen o da anlar. Başka eve geçemez misin ya da o gitmez mi?
Ailem bu odaya göre ödeme yaptı. Yurtta gerçekten başka oda yok. Cekiniyorum da biraz ondan. Mesela şimdi sabahtan tavuk çıkartmıştım yurda gelince yaparim diye, uyuyordu. Şimdi uyandı ve hemen derse başladı. Ben de uyandı hemen derse başlamaz diye pirinci ıslatmıştım. Şimdi tavuk yapsam haksız duruma düşer mıyım?

Ailem bu odaya göre ödeme yaptı. Yurtta gerçekten başka oda yok. Cekiniyorum da biraz ondan. Mesela şimdi sabahtan tavuk çıkartmıştım yurda gelince yaparim diye, uyuyordu. Şimdi uyandı ve hemen derse başladı. Ben de uyandı hemen derse başlamaz diye pirinci ıslatmıştım. Şimdi tavuk yapsam haksız duruma düşer mıyım?
Arkadaşım sen kafayı mi yedin? Bu kız seni ne kadar sindirmiş ya? Mutfakta yemek yapmaktan doğal ne var rahatsızsa öteki odaya geçsin ver cevabını şunun ben burdan sinir oldum gelip müdahale edesim geldi :D O yemek yapılacak :işsiz:

Arkadaşım sen kafayı mi yedin? Bu kız seni ne kadar sindirmiş ya? Mutfakta yemek yapmaktan doğal ne var rahatsızsa öteki odaya geçsin ver cevabını şunun ben burdan sinir oldum gelip müdahale edesim geldi :KK70: O yemek yapılacak :işsiz:
Aslında sorun bu kiz değil ben genel anlamda böyleyim. Şey düşünüyorum e tavuk yapmak için aspiratoru açmak lazım ses olacak haklı olabilecekken haksız duruma düşmekten korkuyorum

Aslında sorun bu kiz değil ben genel anlamda böyleyim. Şey düşünüyorum e tavuk yapmak için aspiratoru açmak lazım ses olacak haklı olabilecekken haksız duruma düşmekten korkuyorum
O zaman da haksız duruma düşmezsin, mutfakta yemek yapılır kokarsa aspiratör açılır ki işlevi budur zaten bu yüzden mutfaklara koyulmuştur. Tavuk güzel bir besindir yanına pilav iyi gider bütün yemekler mutfakta yapılır acıkan yemek yapar ve yer ay bayılacağımmmm :confused:

O zaman da haksız duruma düşmezsin, mutfakta yemek yapılır kokarsa aspiratör açılır ki işlevi budur zaten bu yüzden mutfaklara koyulmuştur. Tavuk güzel bir besindir yanına pilav iyi gider bütün yemekler mutfakta yapılır acıkan yemek yapar ve yer ay bayılacağımmmm :confused:
Ahanda Truman ablayı da delirttik en sonunda :D

Ne zaman acıkırsam o zaman yerim ve genelde hep açımdır cınım deseydin. Takır tukur dağıta dağıta sağı solu bi yemek hazırlasaydın sonrada. Ne pabuç bırakıyorsun böyle tiplere

Kim olarak ? Takıntılı arkadaş olarak mi yoksa ay kirilmasin ay üzülmesin diye susan arkadaş olarak mi ?
İkinci seçenek olduğunu varsayıyorum da, galiba zaman geçince öğreniyoruz ses çıkartmayı
İkinci seçenekteki arkadaştım ama ikinci sınıfta panter kesilmiştim:KK48:

Evet yaptım hicbir şey de olmadı :KK70: peki bu durum eminim final haftasında tekrar edecek. Ne yapmamı önerirsiniz ? Nasıl konuşmalıyım ?

Afiyet olsun :KK51:

Diyeceğin şey çok basit kararlı duracaksın, "Burası mutfak yemek yapmamdan daha doğal ne olabilir? Rahatsız oluyorsan işim bitene kadar odada çalış aç kalacak değilim." diyeceksin.

Evet birisi yukarıda şirrete başlayacak demişti, gerçekten oyle oldu.
Dün bir kaç kez tuvaletin ışığını kapatmamış ben de dedim en son sen mi girmiştin açık kalmış diye, hıı dedi. Dedim ay çok yemez elektrik dimi dedim (biz yüklüyoruz elektriği) ben de sürekli kontrol eder oldum vs dedim, insanlık hali diyip çıktı.
Ben bi hata yapayım sen der misin insanlık hali diyemedim yine

Son düzenleme:
Senin salonda yaşamaya karar vermen salonun ortak alan olduğu gerçeğini değiştirmiyor canım de bir dahakine. İstiyorsa az yesin tek kişilik odaya çıksın.

Evet yine ben. Bugün yemek yapacaktım malzemelerini almıştım yemeğin. Iki tane tenceremiz var bizim, birisi teflon diğeri değil. Ama hangisini kullandığımıza karışmayız.
Bugun o puding yaparken ben de uyudum biraz. Kalktım yemek yapıcam diye mutfağa gittim bir de ne goreyim?
Teflon tencere yok. Muhtemelen yukarı goturdu.
Çok kırıldım ve kızdım, nasıl bu kadar pervasızca davranabiliyor? Tamam yukarı götürsün tabi arkadaşıyla biseyler yapsınlar ama yaptığı ayıp değil mi ? Neden ortak bir eşya bana sorulmadan alınıp götürülüyor ? Ben mi çok abartıyorum ?

Bir ay sonra konuyu hortlatiyorum.
Kendisiyle hic konuşmuyoruz. Yani ben muhabbet açmaya çalışsam bile (belami mı arıyorum nedir) kesinlikle tek kelimeden daha fazla bir cevap vermiyor.
Yaklaşık bir hafta odada yoktum, geldiğimde kuru bir hoşgeldin dedi. TV izlemem pek izlersem de bilgisayardan izliyorum salonda arada oturuyorum bir de yemek yemeye giriyorum.
Şu an kendisi uyuyor, bu yüzden ben kendisinin uyanmasını bekliyorum yemek yemek için. Bu yeni bir durum degil. Ders calismadigi zamanlarda uyuyor.
Sizce ne yapsam?
Her gun her gun okulda yemeğe para ödemek istemiyorum o zaman haftasonu market alışverişi yapmamın anlamı kalmıyor bence.
Yemek söylesem hem kokacak hem odadaki telefon çalacak hem de Kıbrıs etkisi her sey çok pahalı :KK43:
Not: kızın belli bir uyuma saati de yok hani bilsem arada okulda yer gelirim ama bilemiyorum iste

demek ki kızla senin ortak bir konun yok senin arkadaşın olmak istemiyor. bu da olabilir. canını sıkma. başka arkadaşlar bul.
yemek konusunda ise konuş, şu saatlerde yemek yiyeceğim sen uyurken giremiyorum ama aç kalıyorum kusura bakma yemek yapıcam uyanacak gibi olursan benim odama geç uyu de.

Eveeet :KK53:
Dün akşam güzelce yemek yaptım ve haftaya finaller başlamasına rağmen tek kelime etmedi. Tabii bu etmeyecek anlamına gelmiyor. Bekleyecegiz :D kendisi gelirken odaya elektrikli soba getirdi. Getirdiği sobadan dolayı priz yanmış. Bayağı bildiğiniz Ingiliz aparatı yanmış ve prizin içinde kalmış.
Bu sabah odaya usta geldi. Sonuçta masrafı ona çıktı. Kendisinin haberi olur ama akşam konuşacağım. Mesela odaya usta geleceğinden haberim yoktu. Bunun bana söylenmiş olması lazımdı. Bu konudan girmeyi düşünüyorum. Bu da böyle bir anımdır.

Back
X