Tatlı Tarifi Çilek Soslu Cheesecake...

ne demek. ellerine kollarına emeğine sağlık. ben katılmazsam yarışmaya oyum sneindir. ama katılırsam bilemiyorum

tamam o zaman katılma sen bana ver oyunu
şaka yapıyorum katıl bencede ne güzel tarifler yayınlandı bir tane daha olur süpper olur:13::13::13:
bir daha teşekkür ediyorum değerli oyunu tarifimden yana kullanmak istemen çok öutlu beni

Fena bişi olmuş...
Kötü fena felaket.... (((
Uzak tut bendeeeeeeennnnnn....

Ankara o kadar uzak değil yahu... Değil değil...

Pufff... :/

Eline emeğine sağlık bitanem...Bi tarifin tadını hiç bu kadar merak etmemiştim. Ne zaman geliyosun ustasının elinden yeme keyfinden bizi mahrum bırakma..

Eline emeğine sağlık bitanem...Bi tarifin tadını hiç bu kadar merak etmemiştim. Ne zaman geliyosun ustasının elinden yeme keyfinden bizi mahrum bırakma..

oyyyy paşalarım gelmişlerrr canlarım benimmmmm
ramazandan önce gelicem bu hafta inşallah düşünüyorum ve bizzat kendi ellerimle yapıcam size...

Ne zamandır çilek soslu cheesecake tarifi arıyordum ama hiç biri içime sinmiyordu...
Birde baktım burada denenmiş bir tarif var..
. Hemen malzemelerimi aldım veeeeee....
Evet itiraf ediyorum hemen bu tarifi yaptım...
Şuan da buzdolabında dinleniyor... Ve ben yemek için sabırsızlanıyorum...

Ellerine sağlık... Gerçekten süper gözüküyor... Hele sunum harika...
Başarılar dilerim...

(Not: Sırf sana yorum yazmak için foruma giriş yaptım....
)

ayyy çok sevindirik oldum şu an çok merak ediyorum nasıl oldu cheesecake nin bir tane foto istiyorum yütfeeennnn
canım beğenip hemde denemiş olman çok mutlu etti beni inşallah tadınıda beğenirsin

Yım yım yım çok güzel gözüküyor ya canım çekti valla çok severim zaten. Kusursuz olmuş. Ellerine sağlık canımm. Başarılar canım, oyum sana :)

Yım yım yım çok güzel gözüküyor ya canım çekti valla çok severim zaten. Kusursuz olmuş. Ellerine sağlık canımm. Başarılar canım, oyum sana :)

Başka bir platformdayız
Beğenmene çok sevindim canım oy için daha da çok sevindim bak hiç saklayamayacam

cok güzel görünüyor canım ellerine sağlık diyetteyim su anda tam kilolardan kurtulmuşken bu revamı bana
başarılar dilerim yarışmada :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…