- 7 Mart 2013
- 3.126
- 43
- 158
cok güzel görünüyor canım ellerine sağlık diyetteyim su anda tam kilolardan kurtulmuşken bu revamı bana
başarılar dilerim yarışmada :)
yapım ve bekleme aşaması cok uzun ama misafirim gelicek günüm var pc me kayt ettim tarıfını mutlaka yapıcam cok beğendim sunumda karıka :)
Dilimlenmiş halini daha çekemedim... Ama çektiklerimi paylaşayım...
Evet tadına bayıldım...
Eki Görüntüle 739452 Eki Görüntüle 739453
ıımmmm ağzıma layık, çileğede bayılırımellerine sağlık canım başarılar
yeni konu depresyona soktu beni.. içim açılsın die gelip pastana bi bakayım dedim :)
Ay eline koluna saglik bayildim basarilar dilerim
yeni konu hakikaten derin ve içli pasta iyi gider üzerine
çoooook teşekkürler canım
hemde ne içli hikayeleri okudukça boğazım düğümleniyo.... sonra gelip pastalara bakıyom modum değişsin diye :)
Egunal...Cheesecake imi yaptım,dayanamadım valla..Çikelata kesmedi beniBuzdolabımda beklemede,yarın fotoğrafını çeker paylaşırım canım ❤
yalnız çilek bulamadım,yerine meyve sosu kullandım
ay çok bahtiyar oldummm yaptın demek merakla bekliyorum son halini
çikelata sosuda olardı aslında
sos kısmı zaten isteğe bağlı canım...
zeytin ezmesi bile olur altta peynir varsa zeytin üste olur bana o bile uyar yani
töbe tanrıma bunu litfen kimse ciddiye almasın
Buzdolabını açıp açıp bakıyorum..Valla zor dayanıyorum yememek içinİki saat beklese çıkarsam birşey olarmıki
Çikelata sosu olmaz be tatlım..Meyveli sos daha yakışır,hafif ekşımtrak hafif tatlı..Hem ben peynirin üzerine reçel koyup yiyenlerdenim
Onu beklerkende dayanamadım zaten Profiterol yaptım Çikelata soslu..Çok hamaratım vallaBende,evdekilerde bayram etsinler yine Proifterolü çeker eklerim ama hemencik
Dayanamadım çıkarttım kestim ..Ama sanırım biraz daha beklemesi gerekiyor üzerindeki sos daha donmamış..Buzluga attım
Aslında üzerine çilekli jölede olabilir gibi :44: Benim sos sanırım az oldu,iki paket kullanılırsa ve tabiki donarsa daha kalın ve güzel olur bence..Acemilik diyelim artık,bir dahaki sefere daha iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?