Tatlı Tarifi Çilek Soslu Cheesecake...

yapım ve bekleme aşaması cok uzun ama misafirim gelicek günüm var pc me kayt ettim tarıfını mutlaka yapıcam cok beğendim sunumda karıka :)

cok güzel görünüyor canım ellerine sağlık diyetteyim su anda tam kilolardan kurtulmuşken bu revamı bana
başarılar dilerim yarışmada :)

saol canım beğenmene sevindim
bi diyettekiler bi gebeler şikayet etti şimdiye kadar

yapım ve bekleme aşaması cok uzun ama misafirim gelicek günüm var pc me kayt ettim tarıfını mutlaka yapıcam cok beğendim sunumda karıka :)

evet tatlım uzun bekleme süreci var ama değiyor mutlaka dene birgün

ayyy çok sevindirik oldum şu an çok merak ediyorum nasıl oldu cheesecake nin bir tane foto istiyorum yütfeeennnn
canım beğenip hemde denemiş olman çok mutlu etti beni inşallah tadınıda beğenirsin

Dilimlenmiş halini daha çekemedim... Ama çektiklerimi paylaşayım...

Evet tadına bayıldım...

Egunal...Cheesecake imi yaptım,dayanamadım valla..Çikelata kesmedi beni Buzdolabımda beklemede,yarın fotoğrafını çeker paylaşırım canım ❤
yalnız çilek bulamadım,yerine meyve sosu kullandım

Egunal...Cheesecake imi yaptım,dayanamadım valla..Çikelata kesmedi beni Buzdolabımda beklemede,yarın fotoğrafını çeker paylaşırım canım ❤
yalnız çilek bulamadım,yerine meyve sosu kullandım

ay çok bahtiyar oldummm yaptın demek merakla bekliyorum son halini
çikelata sosuda olardı aslında
sos kısmı zaten isteğe bağlı canım...
zeytin ezmesi bile olur altta peynir varsa zeytin üste olur bana o bile uyar yani
töbe tanrıma bunu litfen kimse ciddiye almasın

Son düzenleme:

Buzdolabını açıp açıp bakıyorum..Valla zor dayanıyorum yememek için İki saat beklese çıkarsam birşey olarmıki

Çikelata sosu olmaz be tatlım..Meyveli sos daha yakışır,hafif ekşımtrak hafif tatlı..Hem ben peynirin üzerine reçel koyup yiyenlerdenim
Onu beklerkende dayanamadım zaten Profiterol yaptım Çikelata soslu..Çok hamaratım valla Bende,evdekilerde bayram etsinler yine Proifterolü çeker eklerim ama hemencik

ben bu tarifi 3 saat bekletip çıkardım kalıptan sebebide hemen çekip yayınlamak sonrada yemek istedim
yani normalde bir gece bekletiyorum o zaman tam tadı ve kıvamı oturuyor...3 saat bekletip çıkarırken belki şeklinde sorun olur diye bişey diyemiyorum yapabilirim diyosan çıkar dolaptan...ya da şöyle yap 15-20 dk buzlukta beklet öyle çıkart...
profiterollerini görmüştüm evet hamarat hatunsun
yok bende bekleyemicem çıkar dolaptan

Dayanamadım çıkarttım kestim ..Ama sanırım biraz daha beklemesi gerekiyor üzerindeki sos daha donmamış..Buzluga attım

Eklentiler

• $image.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 59
  • $image.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 52
  • $image.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 60
  • $image.webp
    12 KB · Görüntüleme: 59
  • $image.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 59
Dayanamadım çıkarttım kestim ..Ama sanırım biraz daha beklemesi gerekiyor üzerindeki sos daha donmamış..Buzluga attım

ellerine sağlık canım bendeki sorun olmuş sende de benim sos da donmamıştı akacak diye apar topar acele foto çekmiştim sonra aktı zaten bir gece beklemesi en makbulü...ellerine sağlık cidden hamarat hatunsun üşenmeden denedin iki tarifide

Aslında üzerine çilekli jölede olabilir gibi :44: Benim sos sanırım az oldu,iki paket kullanılırsa ve tabiki donarsa daha kalın ve güzel olur bence..Acemilik diyelim artık,bir dahaki sefere daha iyi olur

Aslında üzerine çilekli jölede olabilir gibi :44: Benim sos sanırım az oldu,iki paket kullanılırsa ve tabiki donarsa daha kalın ve güzel olur bence..Acemilik diyelim artık,bir dahaki sefere daha iyi olur

Evet canım sosu daha yoğun olsa daha güzel bir görüntü veriyor ilk yapışın bence şahane daha ne olsun...
jöleli pek sevmiyorum ben ama çok yapılıyor o şekilde de..

Bu pasta da çok şahane
Dünden beri aklımda
Deneyeceğim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…