Bu pasta da çok şahane
Dünden beri aklımda
Deneyeceğim inşallah
Evet canım sosu daha yoğun olsa daha güzel bir görüntü veriyor ilk yapışın bence şahane daha ne olsun...
jöleli pek sevmiyorum ben ama çok yapılıyor o şekilde de..
Sosun suyunu azaltıp iki pakete çıkartmak iyi fikir benceVallahi tadı şahane Bayıldım ben bu tarife,tekrar teşekkürler canım paylaşım için Sen olmasaydın bu tarifi hemen yapıp yiyemezdim Çok duygusala bağladım,dokunmayın bana
egunalcımm oylama başlamış,hadi rast gele :)
çilekli bişey yapıp beni midemden vurdun demiştim sana,o yüzden oyum sana gitti
bence harika görünüyordu
Bu duygusal anı yakalamışken değerlendirelim o zamanOyum sana canım benim Hayırlı uğurlu olsun,tekrar teşekkürler beni bu güzel lezzetle buluşturdugun için Darısı diğer arkadaşların başına
egunalcımm oylama başlamış,hadi rast gele :)
çilekli bişey yapıp beni midemden vurdun demiştim sana,o yüzden oyum sana gitti
bence harika görünüyordu
Kadesa..Tadıda harika vallaha billahaBen bugün yaptım yedim bile,tavsiye ederim Yap mutlaka
Kadesa..Tadıda harika vallaha billahaBen bugün yaptım yedim bile,tavsiye ederim Yap mutlaka
ay valla billa çok duygulandım ben yaaa
nasıl teşekkür edeceğimi şaşırdım şu an
çok saolun kızlar çok mutlu oldum bu sözler yetti bana
yaa ben de isterem
bana çilek olsun da her türlüsünü yerim,ben de hafta sonu yaaprım belki :)
Gel,hadi sarılıp ağlayalım hep beraber..Mutluluk gözyaşları,sevinç gözyaşları olsun ama
(Acaba kekin içine bilmeden birşeymi koydum..Kolpaçino filmindeki keki yiyen adam gibi tuhaflaştım)
Herşey yalan sen gerçeksin Çilek sosu
canım çok güzel yapmışsın harika gözüküyor, tarifini çaldımyarışmada başırlar dilerim..
çok saol canım çalmana ayrıca çok sevindim
son halini göstertirmisin bana
canım yapınca muhakkak ekliycem, tabi seninki gibi güzel yapabilirsem....
Pasta harika görünüyor.Ama şu bekleme süreleri çok zor.Onu bekle bunu bekle derken ömürden ömür gider.Büyük ihtimalle de o bekleme süreleri dondurucu sayesinde bir saate iner bizde:)Mutlaka deneyeceğim çilek mevsimi geçmeden.Elinize sağlık.
çok lezzetli görünüyor insallah hakkini verirler bu guzel pastanin
size basarilar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?