Tatlı Tarifi Çilek Soslu Cheesecake...

Evet canım sosu daha yoğun olsa daha güzel bir görüntü veriyor ilk yapışın bence şahane daha ne olsun...
jöleli pek sevmiyorum ben ama çok yapılıyor o şekilde de..

Sosun suyunu azaltıp iki pakete çıkartmak iyi fikir bence Vallahi tadı şahane Bayıldım ben bu tarife,tekrar teşekkürler canım paylaşım için Sen olmasaydın bu tarifi hemen yapıp yiyemezdim Çok duygusala bağladım,dokunmayın bana

kırmızılı romantik pasta duygusala bağlaman normal
canım şaka bi yana cidden çok mutlu oldum beğenmene ve bu güzel sözler inan asıl beni duygulandırdı
çok çok çok teşekkürler

Bu duygusal anı yakalamışken değerlendirelim o zaman Oyum sana canım benim Hayırlı uğurlu olsun,tekrar teşekkürler beni bu güzel lezzetle buluşturdugun için Darısı diğer arkadaşların başına

egunalcımm oylama başlamış,hadi rast gele :)

çilekli bişey yapıp beni midemden vurdun demiştim sana,o yüzden oyum sana gitti

bence harika görünüyordu

bence harika görünüyordu

Kadesa..Tadıda harika vallaha billaha Ben bugün yaptım yedim bile,tavsiye ederim Yap mutlaka

bence harika görünüyordu

Kadesa..Tadıda harika vallaha billaha Ben bugün yaptım yedim bile,tavsiye ederim Yap mutlaka

ay valla billa çok duygulandım ben yaaa
nasıl teşekkür edeceğimi şaşırdım şu an
çok saolun kızlar çok mutlu oldum bu sözler yetti bana

ay valla billa çok duygulandım ben yaaa
nasıl teşekkür edeceğimi şaşırdım şu an
çok saolun kızlar çok mutlu oldum bu sözler yetti bana

Gel,hadi sarılıp ağlayalım hep beraber..Mutluluk gözyaşları,sevinç gözyaşları olsun ama
(Acaba kekin içine bilmeden birşeymi koydum..Kolpaçino filmindeki keki yiyen adam gibi tuhaflaştım )

yaa ben de isterem

bana çilek olsun da her türlüsünü yerim,ben de hafta sonu yaaprım belki :)

oyyy kıyamam yakınımda olsan sabah yapar akşama yedirirdim sana..

Gel,hadi sarılıp ağlayalım hep beraber..Mutluluk gözyaşları,sevinç gözyaşları olsun ama
(Acaba kekin içine bilmeden birşeymi koydum..Kolpaçino filmindeki keki yiyen adam gibi tuhaflaştım )

bilmiyorum içinde ne var ama buna benzer şeyi ben kocacımla yaşadım kesip getirdim kırmızı kırmızı sosu göz alıyor bi bana baktı bi cheesecake hayıdır dedim ikinizde çok güzelsiniz dedi asla böyle cümleler kurmaz ağır abi demekki bu cheesecake le ilgili bişi

Ben çilek bulamadım bizim buradaki marketlerde Meyve sosu ile yaptım çok güzel oldu..Zaten çilekli ve ahududulu oda

ben bu ve bunun gibi diğer sosları çok kullanıyorum diğer yaptığım tatlılarda da bencede doğru seçim yapmışsın ama bu markadan şaşmamak lazım:13::13::13:

Herşey yalan sen gerçeksin Çilek sosu

Eklentiler

• $image.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 67
  • $image.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 63
canım çok güzel yapmışsın harika gözüküyor, tarifini çaldım yarışmada başırlar dilerim..

Pasta harika görünüyor.Ama şu bekleme süreleri çok zor.Onu bekle bunu bekle derken ömürden ömür gider.Büyük ihtimalle de o bekleme süreleri dondurucu sayesinde bir saate iner bizde:)Mutlaka deneyeceğim çilek mevsimi geçmeden.Elinize sağlık.

Son düzenleme:
çok lezzetli görünüyor insallah hakkini verirler bu guzel pastanin
size basarilar dilerim

evet tatlım bekleme süreci işin en gıcık tarafı oluyor ama ben yarışma için hazırladığımı bekletemedim hemen yayınlamak istediğimden kıvamında sorun oldu ama görüntüde sıkıntı yoktu sende buzluğa attınmı tamamdır

çok lezzetli görünüyor insallah hakkini verirler bu guzel pastanin
size basarilar dilerim

saol canım benim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…