Tatlı Tarifi Çilek Soslu Cheesecake...

Ellerinize sağlık çok güzel görünüyor Bayılırım çilekli tariflereYarışmada başarılar dilerim

saracım bende bugün başlayacak sanıyordum meğersem bir dahaki pazartesiymiş oylama
bu kategoride başvuru süresi uzunmuş...

hıııı anladım canım desene daha bi çok güzel tarifle karşılacaz ama itiraf etmeliyim ben senin tariften gözümü alamıyorum hafta sonuda yoğun geçti yapamadım ama şu çiskeki mutlaka yapıp yiyecem

Son düzenleme:
aynen kuzum bizimde festival vardı bende denicektim ama baya yogundum inşallah 1 hafta 10 gün içinde musait olursam yaparım

günaydın nafiş avarındaki bebeğe bayılıyorum benimde olsun böyle şeker bi bebeğim ya banane yaaaaaa
günaydın canım...
evet yaa ne güzel tatlı tatlı uyuyo dimi

evet saracım daha ortaya çıkmamış tarifler var katılım çok oldu daha da artacak ilk başvuru haftasında 10 kişi katılmış 2.başvuru haftasında bakalım kaç kişi olcaz...
canım benim tarifim hakkındaki düşüncelerini okuyunca fena şımarıyorum bak
yapınca en az bir adet foto isterim bak yapıp hemen yeme fotosunu çek litfen..

evet canım yaa süre uzunmuş bu sefer hayırlısı olsun inşallah

uzuuunnnca bir başvuru süresi varmış gerçekten bence 2 gün oluyor farkedeli

yaparsam mutlaka fotosunu çekerim sana göstermezsem olmaz bakalım beğenecekmisin benim çiskekimi seninki kadar güzel olacağını sanmıyorum ilk denemede ama gerekli özeni göstercem hem şımar şımarmakda yakışır benim arkadaşıma

sen bence süpper iş çıkarırsın bilmiyormuyum ilk kez yapsanda güzel ir görüntü çıkacak eminim...
tamam şımarcam o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…