Ellerinize sağlık çok güzel görünüyorBayılırım çilekli tariflere Yarışmada başarılar dilerim
günaydın kızlar bugün oylama başlıyormu:44::44::44::44::44::44:
saracım bende bugün başlayacak sanıyordum meğersem bir dahaki pazartesiymiş oylama
bu kategoride başvuru süresi uzunmuş...
günaydın sekerlerr
saracım bende bugün başlayacak sanıyordum meğersem bir dahaki pazartesiymiş oylama
bu kategoride başvuru süresi uzunmuş...
aynen kuzum bizimde festival vardı bende denicektim ama baya yogundum inşallah 1 hafta 10 gün içinde musait olursam yaparımhıııı anladım canım desene daha bi çok güzel tarifle karşılacaz ama itiraf etmeliyim ben senin tariften gözümü alamıyorum hafta sonuda yoğun geçti yapamadım ama şu çiskeki mutlaka yapıp yiyecem
günaydın canım...günaydın nafiş avarındaki bebeğe bayılıyorum benimde olsun böyle şeker bi bebeğim ya banane yaaaaaa
hıııı anladım canım desene daha bi çok güzel tarifle karşılacaz ama itiraf etmeliyim ben senin tariften gözümü alamıyorum hafta sonuda yoğun geçti yapamadım ama şu çiskeki mutlaka yapıp yiyecem
evet canım yaa süre uzunmuş bu sefer hayırlısı olsun inşallah
evet saracım daha ortaya çıkmamış tarifler var katılım çok oldu daha da artacak ilk başvuru haftasında 10 kişi katılmış 2.başvuru haftasında bakalım kaç kişi olcaz...
canım benim tarifim hakkındaki düşüncelerini okuyunca fena şımarıyorum bak
yapınca en az bir adet foto isterim bak yapıp hemen yeme fotosunu çek litfen..
uzuuunnnca bir başvuru süresi varmış gerçekten bence 2 gün oluyor farkedeli
yaparsam mutlaka fotosunu çekerim sana göstermezsem olmaz bakalım beğenecekmisin benim çiskekimi seninki kadar güzel olacağını sanmıyorum ilk denemede ama gerekli özeni göstercem hem şımar şımarmakda yakışır benim arkadaşıma
sen bence süpper iş çıkarırsın bilmiyormuyum ilk kez yapsanda güzel ir görüntü çıkacak eminim...
tamam şımarcam o zaman
sen böyle yazarsan bende şımarcam sonrada şımarıklar topiği açacaz
tüp topikimize geleyim
gelsen iyi olur oraya bişeyler yazdım
bide seni çiskeki bende erik soslu mu denesem olurmu ki :44::44::44::44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?