Tatlı Tarifi Çilek Soslu Cheesecake...

cnm oylama topiği açılınca haber ver mutlaka benmi göremedim acaba???

ya böle bı tarıfı beğenmemek mumkunmu acaba? rüyalarıma gırdı ... ama ben becerıksız olduğum için bunu yapabılmeyı hayal bıle edemem anca burdan bakarım... yada bi gun pastayı yapana gıdıp yerım belkı

ayy ne diyosun demek rüyana girdi bak sen benim çiskeke
canım benim çok saol güzel sözlerin ve beğenin için umarım yapıp yedirmek nasip olur birgün

yaa mükemmel görünüyor
ne kadar marifetlisiniz maşallah
canım çektii

Çok çok güzel görünüyor olsa da yesem

Yapmaya niyetlendim ama o kadar bekleme süresine sabrım dayanmaz :)

Cancağızım harika görünüyor. Allahtan doğum yaptım insanın gözü dönüyor yoksa eh artık o marifetli ellerinden bizlerde nasipleniriz inşallah birgün:125:

Çok çok güzel görünüyor olsa da yesem

Yapmaya niyetlendim ama o kadar bekleme süresine sabrım dayanmaz :)

çok teşekkürler beğenmeniz mutlu etti beni..
ben bu kez yaparken yarışma olmasından kaynaklı sabredemedim bekleme süresi normalde 24 saat ama ben sadece 3 saat bekletebildim dolapta hemen yayınlamak istediğimden risk aldım şekli bozulabilirdi ama neyseki korktuğum başıma gelmedi belki sizde fazla bekletmeden yiyebilirsiniz...

Cancağızım harika görünüyor. Allahtan doğum yaptım insanın gözü dönüyor yoksa eh artık o marifetli ellerinden bizlerde nasipleniriz inşallah birgün:125:

canım beniimmmmm minnak prensesimle birgün tadına bakmanız nasip olur inşallah

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
mis gibi çok lezzetli görünüyor ki chesecake de bayılırımmmmmmmm
ellerine sağlık

Canim cheescake'in bi harika olmus,super otesi olmus,hep hazir yiyorduk..)) detayli tarifinden sonra bende yapicam enkisa zamanda...ellerine saglik canim..

Canim cheescake'in bi harika olmus,super otesi olmus,hep hazir yiyorduk..)) detayli tarifinden sonra bende yapicam enkisa zamanda...ellerine saglik canim..

Canıımmmm çok teşekkürler...
Yapınca görmek istiyorum ama senin cheesecake ni

aman Allahımmm bu nasıl bir görüntü böyleee. karnımm gurulduyoo cheesecake cheesecake diyeeee. Ellerine sağlık canımmm. her şey kusursuz tek kelime ile. başarılar dilerimmmm

ama ama bu gerçektennnnnnnnnnnnn nefisssssssssssssssssssssss görünüyorrrrrrrrrrrrr kimbilir tadı nasılllllllllllll bayılırımmmmmmmmmmmmm cheesecake süpersinnnnnnnn arkadaşımmmmmmmm

aman Allahımmm bu nasıl bir görüntü böyleee. karnımm gurulduyoo cheesecake cheesecake diyeeee. Ellerine sağlık canımmm. her şey kusursuz tek kelime ile. başarılar dilerimmmm

bu ne renkli mesaj böyle ağzım kulaklarıma ulaştı nolcak şimdi kapatamıyorum
saol canım benim

ama ama bu gerçektennnnnnnnnnnnn nefisssssssssssssssssssssss görünüyorrrrrrrrrrrrr kimbilir tadı nasılllllllllllll bayılırımmmmmmmmmmmmm cheesecake süpersinnnnnnnn arkadaşımmmmmmmm

canım çoooooook teşekkürler beğendiğine çok sevindim
tadıda çok güzeldi emin ol hele buzdolabından ilk çıktığı an en güzeli oda sıcaklığında beklemeden yenilmesini tavsiye ediyorum yaz tatlısı oluyor serin serin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…