her malzemeyi almışım da labne peyniri unutmuşum
yarına kaldı benim pastam :) sanırım ben de hazır sos kullancam :)
canım yarın ablam geliyo, benim yaptıklarımı pek begenmez o :)kız sende mi burdasınnn bende yapcam çok beğendimm ama ancak h.sonu kocişe sürprizzzz
canım yarın ablam geliyo, benim yaptıklarımı pek begenmez o :)
bunu begeneceğini düşündümgörsel olarak da çok hoş görünüyor.
benim pasta kalıbım yok sahi ne yapsam ki???
canım oval olan borcam mı???:
hadi bakalımmm görselliği harika tatlım doğru söylüyorsunnn
pasta kalıbı yerine ne kullanabilirsinnnn bir fikrim var ama ne dersin bilmem
bir yemek programında görmüştüm kadının kelepçeli kek kalıbı yoktu borcamın altına o boyutta kesip yağlı kağıt serdi pişirdikten sonra borcamın kenarlarını temizleyince hopp kolaycacık çıktı borcamdan inşallah işe yarar bunda da
canım oval olan borcam mı???
ovalle yaparsam köstebek pasta gibi olabilir iç harcı çok kalın olur sanki :)hangi şekle yapmak istersen olur bence kuzum o yuvarlak yapmıştı
ovalle yaparsam köstebek pasta gibi olabilir iç harcı çok kalın olur sanki :)
tabansı dondururum bi tane minik yuvarlak tepsim var.
orta üst kısım nasıl olacak o sıkıntı benim için.
benimki de bayılır çileğe harika olacaktır eminim ...kız sende mi burdasınnn bende yapcam çok beğendimm ama ancak h.sonu kocişe sürprizzzz
iyi fikirmiş valla ben de kalıp alıp öyle deneyeyim diyordumm..bunu bir düşüneyim bakarsın kalıp almadan yaparımm...:
hadi bakalımmm görselliği harika tatlım doğru söylüyorsunnn
pasta kalıbı yerine ne kullanabilirsinnnn bir fikrim var ama ne dersin bilmem
bir yemek programında görmüştüm kadının kelepçeli kek kalıbı yoktu borcamın altına o boyutta kesip yağlı kağıt serdi pişirdikten sonra borcamın kenarlarını temizleyince hopp kolaycacık çıktı borcamdan inşallah işe yarar bunda da
alt ve orta kısmı pişirince zaten kalıptayken dökülüyor çileksosu...ama akmamsı için derin bir kalıp lazım...yoksa normal pasta gibi etrafına akar...en mantıklısı bence de kelepçeli kek kalıbı almak...ovalle yaparsam köstebek pasta gibi olabilir iç harcı çok kalın olur sanki :)
tabansı dondururum bi tane minik yuvarlak tepsim var.
orta üst kısım nasıl olacak o sıkıntı benim için.
benimki de bayılır çileğe harika olacaktır eminim ...
iyi fikirmiş valla ben de kalıp alıp öyle deneyeyim diyordumm..bunu bir düşüneyim bakarsın kalıp almadan yaparımm...
alt ve orta kısmı pişirince zaten kalıptayken dökülüyor çileksosu...ama akmamsı için derin bir kalıp lazım...yoksa normal pasta gibi etrafına akar...en mantıklısı bence de kelepçeli kek kalıbı almak...
kızlar deneyin bakalım nasıl birşey çıkacak ortaya merakla beklicem eserlerinizi
kız sende mi burdasınnn bende yapcam çok beğendimm ama ancak h.sonu kocişe sürprizzzz
ellerinize sağlık harika görünüyor hemen denemeliyim :) tarif içinde teşekkürler
Merhaba. Cheesecake'i bugün yaptım, tabiki daha yiyemedik, yarın yiyeceğiz ama harika oldu. Yarışmayı zaten önde götürüyorsunuz ama yine de başarılar diliyorum. Sayenizde içime sinen ve devamlı yapacağım bir cheesecake tarifim olduellerinize ve yüreğinize sağlık
hemen bunu denemeliyimmmmmmm
Merhaba. Cheesecake'i bugün yaptım, tabiki daha yiyemedik, yarın yiyeceğiz ama harika oldu. Yarışmayı zaten önde götürüyorsunuz ama yine de başarılar diliyorum. Sayenizde içime sinen ve devamlı yapacağım bir cheesecake tarifim olduellerinize ve yüreğinize sağlık
bayılacak canım bayılacak eşim ne zmandır şikayet ediyordu sen uzun süredir böyle ekstra şeyler yapmıyorsun diye yapayım da mutlu olsun sevdiceğimkızlar muhabbetinize gecikmeli olarak dahil oldum harikasınız çok teşekkür ediyorum...
muhat asıl ana malzemeyi unutmuşsun tatlım
asbelovecim sende kocacına süprayz yapcakmışsın umarım severek yersiniz...
bu arada ben 20 cm lik kalıp yazdım ama siz bir boy büyüğünü kullanabilirsiniz mümkünse hiç riske atmayıp kelepçeli kalıp kullanın derim...
çooook teşekkür ediyorum denersen emin ol çok beğeneceksin
merhaba
çok mutlu oldum demek yaptın son halini bir foto ile göstersen daha da bi mutlu olurum...
güzel sözlerin için ayrıca teşekkür ediyorum inşallah beğenirsin ve sürekli kullanabilirsin tarifi
bencede denemesilin
fotoMerhaba. Cheesecake'i bugün yaptım, tabiki daha yiyemedik, yarın yiyeceğiz ama harika oldu. Yarışmayı zaten önde götürüyorsunuz ama yine de başarılar diliyorum. Sayenizde içime sinen ve devamlı yapacağım bir cheesecake tarifim olduellerinize ve yüreğinize sağlık
bak şimdi çok merak ettim ...yükleyebilirsen fotosunu koyar mısın yemeden önce ve dilimli halini tabiisi...eminim şahane bir lezzet çıkmıştır ortayaa...ben de ilk fırsatta deneyeceğim...ama öyle eringecimki bir gün uğraşmak zor geliyor yoksa çoktan yapmış fotosunu da yüklemiştim hele de yapıp dolapta bekletmesi imkansız gibi..kociş kşla göz arası gider gelir ben tadına bakamadan bitirir alimallah
bayılacak canım bayılacak eşim ne zmandır şikayet ediyordu sen uzun süredir böyle ekstra şeyler yapmıyorsun diye yapayım da mutlu olsun sevdiceğim
ama benimde kelepçeli kek kalıbım yok acilen almalıyımmm
fotofoto foto
:) hiç sorma esas oğlanı unutmuşum :)kızlar muhabbetinize gecikmeli olarak dahil oldum harikasınız çok teşekkür ediyorum...
muhat asıl ana malzemeyi unutmuşsun tatlım
asbelovecim sende kocacına süprayz yapcakmışsın umarım severek yersiniz...
bu arada ben 20 cm lik kalıp yazdım ama siz bir boy büyüğünü kullanabilirsiniz mümkünse hiç riske atmayıp kelepçeli kalıp kullanın derim...
çooook teşekkür ediyorum denersen emin ol çok beğeneceksin
merhaba
çok mutlu oldum demek yaptın son halini bir foto ile göstersen daha da bi mutlu olurum...
güzel sözlerin için ayrıca teşekkür ediyorum inşallah beğenirsin ve sürekli kullanabilirsin tarifi
bencede denemesilin
:) hiç sorma esas oğlanı unutmuşum :)
aslında almaya gidecektim şidi ama kelepçelikalıpla yapın demişsin,
acaba burda bulabilir miyim bilmiyorum açıkcası.
öfff ya çok heves etmiştim,
olmadı babama kalıp yaptırırm :)
ben bi de bisküviyi başka almışım, bakkalcı aynı bi fark yok dedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?