Tatlı Tarifi Çilek Soslu Cheesecake...

esas oğlansız olmaz
görüntüyü benimki gibi istersen kelepçeli kalıp kullanman lazım...
ya da borcamda yap yine yanlardan o görüntü sağlanır borcamdan çıkarmadan da dilimleyip servis edebilirsin

egunal 26 cmlik kalıpla bu malzemeler yeterli olur mu yoksa malzemeyi artırmak mı gerek.
artırmak gerekse kaça kaç oranında (misal %20 oranında gibi) artırmak gerek?

ohh süper o zaman yapmak şart olmuş
kelepçeli kalıba bu vesileyle sahip ol bencede başka tarifler içinde kullanırsın ben çok kullanıyorum kelepçeli kalıbı..
evet evet haklısın canım evlenmeden önce çok kullanırdım da evlendikten sonra silikon kullandığım için gereksinim duymamıştım ama salayım da haftasonuna yapayım inşallahhh
egunal 26 cmlik kalıpla bu malzemeler yeterli olur mu yoksa malzemeyi artırmak mı gerek.
artırmamız mı lazım kiiiiiiiiiiiiii ölçüyü

tatlım ben 20 cm lik kullandım görüntüyü biliyorsun...
arzumda 26 cm lik kullanmış o da güzel olmuş mazelemeyi artırmadan yapmış sanırım..
sende malzemeye hiç dokunma 20 cm den bir boy büyük kalıp kullan derim..malzemeyi artırma..

bende silikon kalıbı kullanamıyorum huylandım resmen iyisinden almama rağmen sanki bana sıcakla birlikte kekte vs..koku yapıyor gibi geliyor azcık hassasım takılıyorum böyle şeylere bende normal kalıpları kullanıyorum işte...

Bulunmuş kadar oldun kuzum Teşekkürler..
Ben ilk fırsatta deneyeceğim bu tarifi çünkü çok severim cheesecake

denersen bir tane foto istiyorum ama
cheescake i bende çok severek yiyorum mevsimi diye çilek sos kullandım daha bir sürü sosla güzel oluyor yemişsindir mutlaka...bir de bana hep yaz tatlısı gibi gelir serin serin çıkar dolaptan ye

süper görünüyor bayıldım:111:
ellerine sağlık

Fotosuz olmaz zaten,mutlaka eklerim
Limonlusu favorimdir
Serin serin dediğin gibi..Oy canım istedi fena halde yahu :26:

Son düzenleme:
süper görünüyor bayıldım:111:
ellerine sağlık

saol canım

Fotosuz olmaz zaten,mutlaka eklerim
Limonlusu favorimdir
Serin serin dediğin gibi..Oy canım istedi fena halde yahu :26:

süpperr bekliyorum o zaman...
bende limonlusunu yapmak istiyorum bu ara en çok limon yakışıyor bence cheescake..
yaparsam onuda paylaşacam...
olsada yesek gerçekten

bakkal amca iyi satıcıymış demek aynı deyip savmış başından
açıkçası market birazuzakça gözüm kesmedi :)
budur yawww dedim içimden aldım :)

esas oğlansız olmaz
görüntüyü benimki gibi istersen kelepçeli kalıp kullanman lazım...
ya da borcamda yap yine yanlardan o görüntü sağlanır borcamdan çıkarmadan da dilimleyip servis edebilirsin
bugün aradım aradım bulmadım o kelepçeli kalıbı.
kare küçük borcamda yapmaya karar verdim :)

temiz çalışma titizlik malzemelerin seçimi ve hijyenik ortamda çalışılması ayrıca anlatımdaki açıklayıcılık ve görsellikteki başarı sonucunda hakedilen bir birincilik olacak egunalcım bu çis keki gördükçe yiyesim geliyo keşke teknoloji o kadar ilerlemiş olaydıda görür görmez yeme imkanımız olaydı

teşekkür ediyorum saracım daha öncede dediğim gibi senin düşüncelerin çok önemli benim için
ikram etmeyi çoooooook isterdim

teşekkür ediyorum saracım daha öncede dediğim gibi senin düşüncelerin çok önemli benim için
ikram etmeyi çoooooook isterdim

egunal cım bu çiskek vişnelide olurmu bugün pazadan çok güzel vişneler aldım reçel apacam yaın ama acaba vişneli çiskektemi yapsam:44::44::44::44::44:

Electra..Ben 26 cm lik kalıpta yaptım,ölçüyü arttırmadım gayet güzel oldu..Bilgine
Fotosunuda paylaşmıştım önceki sayfalarda,görmüştürsün belki sonucun fotosunu..

egunal cım bu çiskek vişnelide olurmu bugün pazadan çok güzel vişneler aldım reçel apacam yaın ama acaba vişneli çiskektemi yapsam:44::44::44::44::44:

olur tabikiiiiii çok da güzel olur...
vişne sosu tarif olarak şunu kullanabilirsin.

1 su bardağı vişne
1 su bardağı su
1 su bardağı şeker
1 çorba kaşığı nişasta
bunu netten bulmuş denemiştim gayet başarılı oluyo...

Tencereye vişneler, suyu, şekeri koyup pişir. Kaynamaya başlayınca bir kasede nişastayı az suyla erit.
Kaynamakta olan vişnelere yavaşça dök, karıştır.
azcık kaynasın ocaktan al soğumaya bırak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…