olur tabikiiiiii çok da güzel olur...
vişne sosu tarif olarak şunu kullanabilirsin.
1 su bardağı vişne
1 su bardağı su
1 su bardağı şeker
1 çorba kaşığı nişasta
bunu netten bulmuş denemiştim gayet başarılı oluyo...
Tencereye vişneler, suyu, şekeri koyup pişir. Kaynamaya başlayınca bir kasede nişastayı az suyla erit.
Kaynamakta olan vişnelere yavaşça dök, karıştır.
azcık kaynasın ocaktan al soğumaya bırak.
not aldım canım sağol deneyince paylaşacam burada
mutlaka bekliyorum paylaşımını sabırsızlıkla 2 hatun daha yapmış ama henüz koymadılar fotolarını
yapacam canım iki hafta sonra kardeşim gelecek o çok sever böyle şeyleri ona yapacam pazar günüde annem geliyo ama o şeker hastası ona yapamam ben bu günlerde çok neşeliyim bide iyileşsem daha neşeli olacam
Cnm eline saglik nefis gorunuo.
Ben de denedim bu tarifi.peynir dolgusu bu kadar kalin olmadi.aslinda kalibimiz falan ayniydi.senin resimdeki kadar kabarmis geldi ama kestikten sonraki servis tabaginda baya kalin yaa.benim neden ole olmadi acabaaaa.bi de benim akilli kafam tarifi unutup keki dolapta bekletmeden sosu doktum ustune.umarim kotu olmaz tadi
Kızlar mesajlarınızı geç farkettimDaha doğrusu e-postama düşmemiş, şimdi KK'ya girince okuyabildim. Dün misafirlerim geldi ve bayıldılar. Annem herşeyi beğenmez, çok hafif ve lezzetli olmuş dedi; ağabeyim normalde meyveli birşey yemez, o bile bayıldı. Misafirlerim tarifini aldı, her şeyi de hep saatiyle, ne bu 1 saat, 3 saat, 6 saat dedi bir tanesi Ben de bir bildiği var ki böyle yazmış dedim ama misafirlerimden tam not aldı Sadece 2 dilim kaldı, onu da paylaşıyorum hemen. Tekrar çok çok teşekkür ederim. Bakalım egunal beğenecek misin? Valla hamile hamile bir de güzel gidiyor ki Yalnız benim kalıbım 26 cm'lik. Onun için biraz ince oldu... Amannnn boşver, tadı harika
Eki Görüntüle 744446
Ayrıca şunu da belirtmek isterim; o kadar güzel anlatmışsın ki, mutfakta en beceriksiz olan bile eminim anlar ve yapar....Gerçekten de bir kaç tane cheesecake denemiştim ama bu tarif kadar başarılı olamamıştı. Ya malzeme pişmediği için yumuşak oluyordu ya da pişiyordu ama çok ağır oluyordu. Bu tarif süperFoto görüntüsü için kusuruma bakma, son iki dilim olduğu için dilimlerin görüntüsü biraz bozuk Neyse sorun değil; ben bunları yazarken mideye indirdim bile
egunal, sen de yaptığımı beğendiysen ne mutlu banaama senden başka tarifler de bekliyorum artık, bilgin olsun Bu da benden sana teşekkür hediyesi olsun
Dr.Oetker in bu ürünüde çok güzel bir sonuç veriyor ayrıca çokta pratik oluyor kızlar aklınızda olsunDün arkadaşa misafir gelecekti,bu hazır ürünü kullandık çok güzel oldu
Eki Görüntüle 744746
Ay harika oluyor şekerim,mutlaka denebenim bundan haberim yoktu
nasıl dikkat etmemişim acaba markette...
pişirmeden güzel oluyo demek denemek lazım:26::26::26:
saol arzumcum..
Ay harika oluyor şekerim,mutlaka dene) Evet aynen pişirmiyorsun,mikserle çırpıyorsun..Biz yoğurt yerine labne peyniri kullandık.Birde 26 cm.lik kalıpta harika oldu
tamam canım deneyecem teşekkür ediyorum
Çok çok çok çok çok ....... Harika bir tarifellerine sağlık. Çok severek yerim ama hiç yapmak kısmet olmamıştı. Daha doğrusu bu kadar güzel tarif eden birini bulamamıştım. Allah senden razı olsun
kızlar burd aoylamamı yapıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?