Tatlı Tarifi Çilek Soslu Cheesecake...

Ben de tebrik ederim Böyle başarılı bir sunum ve anlatım; güzel bir lezzet zaten birinciliği haketmişti.:13: Yarışma sayesinde ve senin sayende bizler de çok güzel bir tarif öğrenmiş olduk

Ben de tebrik ederim Böyle başarılı bir sunum ve anlatım; güzel bir lezzet zaten birinciliği haketmişti.:13: Yarışma sayesinde ve senin sayende bizler de çok güzel bir tarif öğrenmiş olduk

teşekkür ederim tatlım...
bende yarışmadan büyük keyif aldım sizlerle bir tarifimi paylaşmak çok güzeldi

vakit yok canım bugün sorar kazen yeni kategori ne olsun diye
zaten şahane bir fikir verdin

Tebrik ederim canım Oy verdiğim tarifin birinci olmasıda ayrı bir sevinç doğrusu Hediyelerini güle güle kullan inşallah,güzel günlerde ve özel misafirlerinde Bence yeni kategori Mübarek Ramazanı şerif ayı da geliyorya hani Köfteler kategorisi olsun Misafirlerimize güzel güzel,çeşit çeşit köfteli yemekler hazırlayalım,et yemeklerini yaptık nasılsa :13:

canım tebrik ederim zaten 1. olacağın belliydi kesindi bence bu güzel tariften ve görselden sonra aksi olması zordu :) ellerine sağlık .başarılarının devamını dilerim.hediyelerini güle güle kullan canım :)

arzumcum gerçekten güzel sözlerinle yarışma boyu beni mutlu ettin çok teşekkür ediyorum
köfteler kategorisi bencede uygun canım kazene bunu bildirecem...
et köfteleri olarak sınırlamayım diyorum her türlü köfte içine dahil olsun değişik şeyler çıkar belki...

saol canım benim...
bende merak ediyorum hediyem ne olcak bakalım

buda çok güzel görünüyo portakal sosu nasıl hazırladın onuda yazamısın

canım sosu göz kararı yaptım alışkanlık gereği iki şekilde yapıyorum aslında birisi portakal püresi kullanarak onun sosu parçacıklı oluyor haliyle bu resmini koyduğumu portakal suyu ile yaptım bu şekilde de saydam pürüsüz bir görüntüsü oluyor... bu yaptığımın tarifi şöyle peynir dolgusunu hazırlarken yarım portakal suyuda ekliyorum..ya da portakal kabuğu rendesi ekliyorum..
sosu içinde 5 tane portakalın suyunu sıktım tencereye aldım üzerine şeker ekledim 2 çorba kaşığı tadı sana kalmış daha fazlada koyabilirsin şekerini 2 çorba kaşığı nişasta koydum 10 dk kaynattım karıştırarak ve soğumaya bıraktım soğuyunca sosu keke döküyorsun..

canımmmmmm kusura bakma yeni girebildim çokkkkkkkkkkk tebrik ederimmm , çookk sevindim ..kazanmayı haketmiştinnn zaten sunumu görüntüsü herşeyi çok güzeldi.. portakallı da çok şahane duruyooo bu arada inşallah denicem bi gün..

Egunal cok harikaaaaaaaaaaaaa görünüyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :)
Esim cok sever benim, süpriz olarak bunu kesinlikle yapmaliyim onun icin!!!!!!

Ellerine saglik!

Sevgili Egunal,
Ben, tarifini yaptım ve son olarak çilek sosunu az önce döküp buzdolabına koydum. Allahım inşallah seninki gibi olur. Minik kızım ve eşim sabırsızlıkla bekliyorlar
Eğer herşey yolunda giderde başarabilirsem, resmini mutlaka ekliycem yoksa:96::111:

Çok güzel gözüküyor, sabah sabah ilk gördüğüm şeylerden biri oldu. Kahvaltı yerine güne bununla başlayabilirim
Ellerine sağlık canım, bir de çok güzel anlatmışsın. Ben bile yapabilirim aslında diyebildim

kuzucum ne kusuru tebrik etmen şart değil mühim olan beğenmedindi tarifini

Egunal cok harikaaaaaaaaaaaaa görünüyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :)
Esim cok sever benim, süpriz olarak bunu kesinlikle yapmaliyim onun icin!!!!!!

Ellerine saglik!

teşekkür edeim Lambruco cum
bencede yapmalısın emin ol memnun kalacaksınız

yaptın demek valla bekliyorum fotosunu bence çok güzel olmuştur
minik kızını öp benim için

çok teşekkür ediyorum canım
yapımı çok kolay bence deneyebilirsin sadece bekleme kısmı sıkıyor o da mecbur güzel görüntü için..
dene mutlaka

1. liğinizi tebrik ederim çok güzel bir görüntüsü vardı bende deneyenlerdenim ama henüz tadına bakmadım 24 saatim bu sabah dolmuştu ama sabah sabah yemeyeyim malum çok kalorili dedim artık yarında cuma tartı günü yarın tartıldıktan sonra kısmet olursa yiyeceğim evdekilere de yedirtmedim bozulmasın görüntüsü diye elinize sağlık 24 saatten fazla beklerse bir sorun olur mu bi de kaç gün içinde tüketmek gerekir?

En kısa zamanda yapmayı düşünüyorum bunu. Çok severim cheesecake.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…