Ben de tebrik ederimBöyle başarılı bir sunum ve anlatım; güzel bir lezzet zaten birinciliği haketmişti.:13: Yarışma sayesinde ve senin sayende bizler de çok güzel bir tarif öğrenmiş olduk
vakit yok canım bugün sorar kazen yeni kategori ne olsun diye
zaten şahane bir fikir verdin
Tebrik ederim canımOy verdiğim tarifin birinci olmasıda ayrı bir sevinç doğrusu Hediyelerini güle güle kullan inşallah,güzel günlerde ve özel misafirlerinde Bence yeni kategori Mübarek Ramazanı şerif ayı da geliyorya hani Köfteler kategorisi olsun Misafirlerimize güzel güzel,çeşit çeşit köfteli yemekler hazırlayalım,et yemeklerini yaptık nasılsa :13:
canım tebrik ederim zaten 1. olacağın belliydi kesindi bence bu güzel tariften ve görselden sonra aksi olması zordu :) ellerine sağlık .başarılarının devamını dilerim.hediyelerini güle güle kullan canım :)
Kızlar madem cheecake topiğimiz oldu bir cheescake alternatifi sunuyorum size mevsiminde değiliz ama çilek sosdan daha güzel oluyor portakal sos...
Eki Görüntüle 746677 Eki Görüntüle 746678 Eki Görüntüle 746679
Kızlar madem cheecake topiğimiz oldu bir cheescake alternatifi sunuyorum size mevsiminde değiliz ama çilek sosdan daha güzel oluyor portakal sos...
Eki Görüntüle 746677 Eki Görüntüle 746678 Eki Görüntüle 746679
buda çok güzel görünüyo portakal sosu nasıl hazırladın onuda yazamısın
görünüm harika
tebrik ederim birinciligini
canımmmmmm kusura bakma yeni girebildim çokkkkkkkkkkk tebrik ederimmm , çookk sevindim ..kazanmayı haketmiştinnn zaten sunumu görüntüsü herşeyi çok güzeldi.. portakallı da çok şahane duruyooo bu arada inşallah denicem bi gün..
Egunal cok harikaaaaaaaaaaaaa görünüyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :)
Esim cok sever benim, süpriz olarak bunu kesinlikle yapmaliyim onun icin!!!!!!
Ellerine saglik!
Sevgili Egunal,
Ben, tarifini yaptım ve son olarak çilek sosunu az önce döküp buzdolabına koydum. Allahım inşallah seninki gibi olur. Minik kızım ve eşim sabırsızlıkla bekliyorlar
Eğer herşey yolunda giderde başarabilirsem, resmini mutlaka ekliycemyoksa:96::111:
Çok güzel gözüküyor, sabah sabah ilk gördüğüm şeylerden biri oldu. Kahvaltı yerine güne bununla başlayabilirim
Ellerine sağlık canım, bir de çok güzel anlatmışsın. Ben bile yapabilirim aslında diyebildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?