Tatlı Tarifi Çilek Soslu Cheesecake...

afiyet olsun kocuşuna :) yemiş kadar olduk artık napalım bidahaki sefere :)) çikolatalısını hayal edemiyorum gülden ona göre :)))

evet öyle yaptı cheesecake canavarı

ilk fırsatta çikolatalısını yapcam canım onunda fotosunu paylaşırım...

bişi sölicem bişi sölicem
ben daha hiiçç cheesecake yemedim
ama çok güzel görünüyo dedim ya canım mutlaka denemeyi düşünüyorum ama ne zaman olur bilmem kaydettim tarifi

bişi sölicem bişi sölicem
ben daha hiiçç cheesecake yemedim
ama çok güzel görünüyo dedim ya canım mutlaka denemeyi düşünüyorum ama ne zaman olur bilmem kaydettim tarifi

kesinlikle ilk fırsatta ye canım kahve eşliğinde ama ben kahve ile bütünleştiriyorum bu tadı...
bi de dolaptan çıkarır çıkarmaz soğuk servis seviyorum yaz tatlısı gibi serinletiyor fresh bir lezzet

arkadaşların dediği gibi gözümde en cok büyüyen o bekleme süresi onu beklerken deliririm ben

arkadaşların dediği gibi gözümde en cok büyüyen o bekleme süresi onu beklerken deliririm ben

canımcım ben tarifi aynı güne yetiştireyim diye bekleme sürelerine uymadım normal zamanda yazdığım saatlere uyuyorum tabiki ama bu sefer 3 saat dolapta beklettim keserken zor oldu daha tam donmamıştı ama başardım sende çok bekletmeden yiyebilirsin...ama en güzel tadı 24 saat bekledikten sonra oluyor

Benim kalemim işte bu
Ellerine sağlık

hayatimda hiç cheaskek yemedim e yapmadima tabi
$u labne olayini çozersem soz yapicam sanada resim gondericem konu sahibesi :)
acele etmem lazim çilegin zamani geçmeden :)

$imdi bu labne peynir, bildigimiz krem peynir mi yoksa yogurt a benzyeen bi peynir daha var omudur acaba
ruzgar gulune sorayim en iyisi o bilir kesin :)

Son düzenleme:
Benim kalemim işte bu
Ellerine sağlık

öncelikle imza süpperrr içim huzur doluyor baktıkça
beğendiğine sevindim meg çok teşekkürler

labne gayet güzel bir peynir türü krem penir yoğurt arası bir tadı var gayet güzel canım...
resimi sabırsızlıkla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…