Çilek Tadında Muhabbet ❤️

Sanırım en büyük problem aile oluyor dediğin gibi. Ben de evlenince baya uzak oturmak istiyorum aslında.. Keşke tüm evlilikler o romantik filmlerdeki gibi olsaa
Aynen sekerim inşallah uzaklar yakın oluyor karışmak isteyene keşke gerçekten ama hayaller pembe dizi gerçekler dram

Mereba:)Ben 27 yaşındayım:Taliplerimi beklemiyorum 6 aylık evliyimEvlenin kızlar valla düzgün adamlar sevin ve evlenin

Merhaba 27 yaş çok var bu topikte:)) Tazecik evlisin cicim aylarıdır ne güzel şimdi Bu arada nick mi değiştirdin yoksa ben mi karıştırıyorum yine Eşin askere mi gidecekti? Karıştırdım mı?

Merhaba 27 yaş çok var bu topikte:)) Tazecik evlisin cicim aylarıdır ne güzel şimdi Bu arada nick mi değiştirdin yoksa ben mi karıştırıyorum yine Eşin askere mi gidecekti? Karıştırdım mı?
Evet canım nick değişti. Herşeyi hatırlıosun maşallahAz kaldı bebeğim yaa 7 gün sonra gidio hemde8 yıllık sevgiliyiz, 2 yıl nişanlı kaldık cicimlik kalmadı da bizde. Biz çok iyi dostuz ya belki oyuzden. Bide erkekler çok önemli. Ben şanslıydım galiba

Bir an karıştırdım sandım ama unutmamışım Benim erkek arkadaşım geliyor senin eşin gidiyor demek ki. Su gibi geçsin bitsin inşaallah. Evlilikten insan birazcık korkuyor aslında, büyük sorumluluk.. tabi dediğin gibi kişiye bağlı en çok.. Maşaallah size valla, Allah bozmasın:))

Saol tatlı dillimAllah gönlüne göre versin sizinde inşallah.

Hadi gözünaydın fıstık kavuşuyosunuz :) söz nişan var mı görünürde?

Hadi gözünaydın fıstık kavuşuyosunuz :) söz nişan var mı görünürde?

Oyyy Çok şükür bugünleri de gördüm ya.. Askerde koskoca 1 yıl.. Bazen öyle zor geçti ki.. Geldikten birkaç hafta sonra hemen hazırlıklara başlayacağız inşaallah.. Askerlik engeldi, o da bitti sayılır çok şükür:))

Ay ne hoş ya tatlı telaşlar.. huzurla ağız tadıyla içinize sine sine olsun her şeyiniz inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…