- 9 Ocak 2018
- 862
- 3.414
- 113
Her şey güzel olacak canım benim içini ferah tutÖyle gerçekten.. şimdiden içim kıpır kıpır:))Amiin inşaallah, çoook teşekkür ederim
Adını hatırlıyorum canım :) aklına ilk gelenlerden olmak çok güzel canım benimHep durumlarımı beğeniyordun kaçırmadandurum yazarken aklıma gelen ilk kişisin Tabi hatırlıyor musun beni bilmem:)) Ee nasılsın, nasıl gidiyor?
Hem fakirsin hem cilek pesindesin :)Sen nirdesinn yaaa
Merhaba :))@Turkish delighttminnakhatun01 @NoSmoking BahtsizBedevii @zumruduankakusu Denas14__ Bree Van De Kamp @Hayyal @eflalim @morordek @begum75 @nehirnil111 @vorones @Ytmz @Erva Yaren @sahte masal @Bonus @_Cassandra_ @__giz__ @DonukPudra @nickelanjelo @_meLinDa_ @_asmunikal_ @sabine @bibliophile @Dionee @Goha @nomunomuchua @KilicBaligi @Vanillav @FallenAngel @The Calender @Culhagibi @1Sen @buneyahuuu @Feraceli
Etiket için rahatsız olanlar olursa çok özür dilerim. Ama gelirseniz çok mutlu olurum.
Eki Görüntüle 2099343
@Turkish delighttminnakhatun01 @NoSmoking BahtsizBedevii @zumruduankakusu Denas14__ Bree Van De Kamp @Hayyal @eflalim @morordek @begum75 @nehirnil111 @vorones @Ytmz @Erva Yaren @sahte masal @Bonus @_Cassandra_ @__giz__ @DonukPudra @nickelanjelo @_meLinDa_ @_asmunikal_ @sabine @bibliophile @Dionee @Goha @nomunomuchua @KilicBaligi @Vanillav @FallenAngel @The Calender @Culhagibi @1Sen @buneyahuuu @Feraceli
Etiket için rahatsız olanlar olursa çok özür dilerim. Ama gelirseniz çok mutlu olurum.
Eki Görüntüle 2099343
Hem fakirsin hem cilek pesindesin :)
Dun agliyordun noldu kiz fasfakir :)O kadar ölmedik
Dun agliyordun noldu kiz fasfakir :)
Haraç mı toplanıyor ama bana beleş
Bunlar zengin kız baksana çilek kokulu topik mi olur çileğin kilosu kaç paraYok sista
Yeni açılan diğer mekan da vermedi.
Biz fakiriz dediler:/
Ağaya beleşHaraç mı toplanıyor ama bana beleş
Üye başına 50₺Evelynn Disipline Girmis BirKadin Ne kadar istiyorsunuz bakayım, çıkarıyorum dolarlarımı
Hemide ne zooorBenim ablamda 6 yıllık evli. Aklın varsa evlenme bekarlık gibisi var mı diyor hep..O kadar mı zor gerçekten:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?