Kalkın dedim kalkmadılar sinirim oynadı terkettim gittim neler aldın bakayim
Vermem gereken 10 kilo var hicbir sey olmamis gibi bir de geceleri bir seyler yiyorummm.acken mutsuz oluyorum napim kiz. :/ veririz ya nolacak canimiz sagolsun. ❤❤
Ahahaha iyi yapmışsın canım ne zaman geliyorOyyy
Elbise aldım birkaç tane, bide takı aldım bir sürü. Bin tane erkeğin içinde yaşadı 1 yıl, bi değişik görsün süsleneyim dedim
Ahahaha iyi yapmışsın canım ne zaman geliyor
Ohoooo iki gün kalmisss hadi bakalım bakım yıkama yağlama iki gün artık ahahahahahhaPazartesi burada olacak
Ben ben ben benmahperi hatun @Tweety @Astoria @Eses07 @_heidi_ @JustHoldMe @Madammor @-Asmin- @Deli ve Cesur @Never lose your hope @Tatlianne20 @Kurk Mantolu Madonnaa @Browni_intense @Hannaz @son izci @terelelli34 @nese-li_hilos @basbelasiyim @ince bilek @tuzsuz_ruh @Anti Depresan @MAL KABUL @Sonsuzaskkk Etiket için rahatsız olan olursa çok özür dilerim. Gelirseniz çok mutlu olurum.
Yemek yemedim hafifcik beslendim.Olmaz erken kalkacaksın gece gece yemek mı yenir aaaâaaa bide diyette çok ayıp hemde ekmek hemde muz bari yoğurt yeseydin zayıflama takımı tabiki gel.seni de alalim
Alttaki benVerir miyiz gerçekten sence?benim göbeğim ayrı bi cumhuriyet kurdu kendine
Biz... (Temsili)
Eki Görüntüle 2101419
Eki Görüntüle 2101422
Işte takım ruhu diye engel oluyorsun kendine niye uyamayasın ki kaç kilosun sen perim ben takım sayesinde 10 kilo verdimYemek yemedim hafifcik beslendim.ozel gunumun son gunuydu dun. Hic cikolata tatli surmedim agzima. Meyvenin sekeri ile idare ettim. Tatli krizim vardi muzu da ondan yedim. takimlari dusunuyorum da kurallara uymayi basaramam diye cayiyorum ruhum. :)
Alttaki benveririz canim ne olacak. Millet yuzlerce kilo veriyor biz mi veremeyecegiz. senin ne kadar vermen gerek?
75i gordum bugun. Son 9 kilom kaldi. 1.75 boyum 66 olsam yeter. :) duzenli bildirim yapilmasi gerekiyormus sanirim. Ben surekli yazamam. :/ atarlar beni 3 gun de ruhum.Işte takım ruhu diye engel oluyorsun kendine niye uyamayasın ki kaç kilosun sen perim ben takım sayesinde 10 kilo verdim
Hergün katılım.sart bebeğim menü paylaşılacak konuşulacak yorum yapılacak75i gordum bugun. Son 9 kilom kaldi. 1.75 boyum 66 olsam yeter. :) duzenli bildirim yapilmasi gerekiyormus sanirim. Ben surekli yazamam. :/ atarlar beni 3 gun de ruhum.
Su saat oldu kahvalti yapacagim daha. Kapidan iceri sokmazlar beni.Hergün katılım.sart bebeğim menü paylaşılacak konuşulacak yorum yapılacak
Her dakika değil tabiki günlük menü paylaşacaksın akşamları genelde diğer üyelerin menülerine yorum yaparsın detoks kür hakkında konuşursun muhabbet edersin bizde her dakika orda değiliz ama aktifimSu saat oldu kahvalti yapacagim daha. Kapidan iceri sokmazlar beni.sebzeli omlet yapip yiyeyim bari ekmeksiz. surekli aktif olmak lazim yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?