- 4 Ağustos 2017
- 283
- 5.667
- 58
Ne bagiriyorsun kiz uyuyordum uyandirdin.Gunaydinnnnnnöbetçi cileginiz geldi kalkinnnnn ulenn
Peri gııı ben bunu şimdi.gordum biliyomusunNe bagiriyorsun kiz uyuyordum uyandirdin.
Nerdesin kız leyloşKızlar ben anca gelebildim.. Ben yokken gelip yazanlara da çok teşekkür ederim
Hala buralarda mısınız, nasılsınız?
Nerdesin kız leyloş
Bir seyler yerken kendimi iyi hissediyorum. Elhamdulillah iyiyimmKızlar ben anca gelebildim.. Ben yokken gelip yazanlara da çok teşekkür ederim
Hala buralarda mısınız, nasılsınız?
Ne bagiriyorsun minicik cocuga.Peri gııı ben bunu şimdi.gordum biliyomusunniçin bildirim gelmedi neeeee beeee kalk iste Allah Allah
Bir seyler yerken kendimi iyi hissediyorum. Elhamdulillah iyiyimmsen nasilsin? ^.^
Kalkın dedim kalkmadılar sinirim oynadı terkettim gittim neler aldın bakayimAlışverişe çıktım sevdicek geliyor diyeSonra yorgunluktan hep devrilip uyudum
Anca gelebildim.. Sen de olmasan topik ölecek vallahi
Zabanan yine burdayım ayakta olun laubalilikten hic hoslasmamBir seyler yerken kendimi iyi hissediyorum. Elhamdulillah iyiyimmsen nasilsin? ^.^
Ne bagiriyorsun minicik cocuga.
Vermem gereken 10 kilo var hicbir sey olmamis gibi bir de geceleri bir seyler yiyorummm.Benim gibisin demek ki, bir şeyler yediğim vakit benden mutlusu yokTabi bu yüzden göbeğim yerçekimine meydan okuyor, yağlar sayesinde kat çıktı Hep iyi ol inşaallah, bende iyiyim çok şükür:))
12de kalkiyorum ben.Zabanan yine burdayım ayakta olun laubalilikten hic hoslasmam
'la peri sen geçen gün kalori az olsun diye yağsız yemek isteyen degilmisin nasıl 10 kilo fazlan var gel seni takıma alayım olmazzzzzzzz zabah 9 'da ayakta olVermem gereken 10 kilo var hicbir sey olmamis gibi bir de geceleri bir seyler yiyorummm.acken mutsuz oluyorum napim kiz. :/ veririz ya nolacak canimiz sagolsun. ❤❤
12de kalkiyorum ben.
Diyetteyim ondan az yagli istedim.'la peri sen geçen gün kalori az olsun diye yağsız yemek isteyen degilmisin nasıl 10 kilo fazlan var gel seni takıma alayım olmazzzzzzzz zabah 9 'da ayakta ol
Olmaz erken kalkacaksın gece gece yemek mı yenir aaaâaaa bide diyette çok ayıp hemde ekmek hemde muz bari yoğurt yeseydin zayıflama takımı tabiki gel.seni de alalimDiyetteyim ondan az yagli istedim.azcik peynir ekmek yedim. He bir de muz yedim. Aciktim napim. -_- 9 mu? O saatte bilmem kacinci ruyami goruyorum ben. ne takimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?