Çilek Tadında Muhabbet ❤️

Yeni geldim bende.. :) ev işi çoluk çocuk derken akşam oluyo..

Gözyaşının bile görevi varmış; Ardından gelecek gülümseme için temizlik yaparmış.Mevlana.

İyi günler Hayırlı Cumalar kızlar,@leyla- cım, geç gördüm etiketlemeyi ama geldim nihayetinde,var mı etrafta kimse?

Kızlar ben anca gelebildim.. Ben yokken gelip yazanlara da çok teşekkür ederim

Hala buralarda mısınız, nasılsınız?

Kızlar ben anca gelebildim.. Ben yokken gelip yazanlara da çok teşekkür ederim

Hala buralarda mısınız, nasılsınız?
Bir seyler yerken kendimi iyi hissediyorum. Elhamdulillah iyiyimm sen nasilsin? ^.^
Peri gııı ben bunu şimdi.gordum biliyomusun niçin bildirim gelmedineeeee beeee kalk iste Allah Allah
Ne bagiriyorsun minicik cocuga.

Bir seyler yerken kendimi iyi hissediyorum. Elhamdulillah iyiyimm sen nasilsin? ^.^

Benim gibisin demek ki, bir şeyler yediğim vakit benden mutlusu yok Tabi bu yüzden göbeğim yerçekimine meydan okuyor, yağlar sayesinde kat çıktı Hep iyi ol inşaallah, bende iyiyim çok şükür:))

Alışverişe çıktım sevdicek geliyor diye Sonra yorgunluktan hep devrilip uyudum
Anca gelebildim.. Sen de olmasan topik ölecek vallahi
Kalkın dedim kalkmadılar sinirim oynadı terkettim gittim neler aldın bakayim

Benim gibisin demek ki, bir şeyler yediğim vakit benden mutlusu yok Tabi bu yüzden göbeğim yerçekimine meydan okuyor, yağlar sayesinde kat çıktı Hep iyi ol inşaallah, bende iyiyim çok şükür:))
Vermem gereken 10 kilo var hicbir sey olmamis gibi bir de geceleri bir seyler yiyorummm. acken mutsuz oluyorum napim kiz. :/ veririz ya nolacak canimiz sagolsun. ❤❤
Zabanan yine burdayım ayakta olun laubalilikten hic hoslasmam
12de kalkiyorum ben.

Vermem gereken 10 kilo var hicbir sey olmamis gibi bir de geceleri bir seyler yiyorummm. acken mutsuz oluyorum napim kiz. :/ veririz ya nolacak canimiz sagolsun. ❤❤

12de kalkiyorum ben.
'la peri sen geçen gün kalori az olsun diye yağsız yemek isteyen degilmisin nasıl 10 kilo fazlan var gel seni takıma alayım olmazzzzzzzz zabah 9 'da ayakta ol

'la peri sen geçen gün kalori az olsun diye yağsız yemek isteyen degilmisin nasıl 10 kilo fazlan var gel seni takıma alayım olmazzzzzzzz zabah 9 'da ayakta ol
Diyetteyim ondan az yagli istedim. azcik peynir ekmek yedim. He bir de muz yedim. Aciktim napim. -_- 9 mu? O saatte bilmem kacinci ruyami goruyorum ben. ne takimi?

Diyetteyim ondan az yagli istedim. azcik peynir ekmek yedim. He bir de muz yedim. Aciktim napim. -_- 9 mu? O saatte bilmem kacinci ruyami goruyorum ben. ne takimi?
Olmaz erken kalkacaksın gece gece yemek mı yenir aaaâaaa bide diyette çok ayıp hemde ekmek hemde muz bari yoğurt yeseydin zayıflama takımı tabiki gel.seni de alalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…