:teselli:arkadaslar ya burnum yanaklarm falan hep çil oldu buyudukce.zaten benlerm var bde ciller oluna cok sınırlerım bozuluyor.bu çillere yapılck bsy varmı szce maske falan?????*
kk bir tarif di ben biraz degistirdim bende etkili oldu gerci onun yani sira hafta bir defa maske yapiyorum duschdan sonra ,
yuzumu sirkeyle siliyorum ben silerken bile cillerimin acildigini gordumardindan soguk suyla yikiyorum , biraz sert havluydada siliyorum iki defa yaptim simdiye kadar gercekten fark var , arkadslarim bile fark ettiler , lazer sandilar hahah:) gunes kremde tabi unutmamali,deri yeniliceyi maskeyide unutmayalim...
madem memnunsan markası verebilir misinizbenimde çil sorunum vardı doktora gittim krem ve güneş kremi verdi düzgün kullanıyorum ve cok memnunum renkleri baya baya acıldı
hangi sirke peki...yatmadan önce mi siliyorsun ne kadardır bekletiyorsun açıklarsan sevinirimm
kk bir tarif di ben biraz degistirdim bende etkili oldu gerci onun yani sira hafta bir defa maske yapiyorum duschdan sonra ,
yuzumu sirkeyle siliyorum ben silerken bile cillerimin acildigini gordumardindan soguk suyla yikiyorum , biraz sert havluydada siliyorum iki defa yaptim simdiye kadar gercekten fark var , arkadslarim bile fark ettiler , lazer sandilar hahah:) gunes kremde tabi unutmamali,deri yeniliceyi maskeyide unutmayalim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?