yok yoook bizi gören yokkurtulamadım şu çillerden ya
arkadaşlar hemen şöyle bir öneride bulunmak istiyorum...
eğer yüzünüzde çil varsa (benim hafif belli belirsiz var) çillerin olduğu noktaya mutlaka güneş kremi sürün. güneş kremsiz çıkmayın... güneş çilleri daha da koyulaştırır. ben bu şekilde yazın koyu sıcağında bile çillerimin belirsiz kalmasını sağlıyorum kaydirigubbakcemile2
kk bir tarif di ben biraz degistirdim bende etkili oldu gerci onun yani sira hafta bir defa maske yapiyorum duschdan sonra ,
yuzumu sirkeyle siliyorum ben silerken bile cillerimin acildigini gordumardindan soguk suyla yikiyorum , biraz sert havluydada siliyorum iki defa yaptim simdiye kadar gercekten fark var , arkadslarim bile fark ettiler , lazer sandilar hahah:) gunes kremde tabi unutmamali,deri yeniliceyi maskeyide unutmayalim...
Benimde çil sorunum var exmigment kullandım fakat bi yararını görmedim.Şimdi bi eczacının yaptığı ilacı kullanıyorum gayet memnunum baya gitti yanaklarımda hic kalmadı hatta ama günes kremi ile birlikte kullanılması şart.isteyen arkadaslara yardımcı olabilirim.
Merhaba.Dün mesai bitmeden siparişlerim masamdaydı.Eve girer girmez kutuya sarıldım.Ürünleri açınca bir daha mutlu oldum.Sipariş ettiğim ürünlerin yanında 5 tane de hediye ürün koymuşlar hem şaşırdım hem mutlu oldum.Yani benim krem bedavaya gelmiş olduVeee gelelim kreme elinizde varsa gerek yok ama benim yoktu o yüzden yüz temizleme sütü ve toniğinide ersağdan aldım.Önce kokladım..."Benim koku takıntım vardır da :)" Neyse ürünlerin hepsi harika kokuyorlar.Sonra tabi sertifika ve izinlerini okudum firmanın çünkü ben pek makyaz yapmam kimyasal olduklarını düşündüğüm için.Sonra klinik test sonuçlarına baktım ürünlerinde fosfat kullanmadıklarını söylemişlerdi gerçektende fosfat yokmuş.(Ne bu fosfat takıntısı derseniz. fosfat doğayı kirleten ve doğada çözülmeyen bir kimyasal o yüzden fosfatsız bir dünya istiyorum :) ) Ben birçok alerjisi olan toza polene ve tabi kimyasallara alerjisi olan biriyim tüm aklıma takılan negatif şeylerden emin olduktan sonra önce temizleme sütünü sonra toniği kullandım,en sonra da renk açıcı kremi kullandım.İlk kullanım günüm belki psikolojiktir ama rengin açıldığını hissettim.Cildim yumuşacık.Eşim kokusunu beğendi.Ve yüzümdeki lekelerin ve çillerin resmini çektim bir ay sonra kıarşılaştıracağım.Bu alanada her gün yazmaya çalışacağım.Bu arada başta dedimya 5 ürün hediye göndermişler.Bunlardan biri de bulaşık sıvısı idi.Tez canlılığımdan Hemen bulaşık deterjanımın yerine onu kullandım aynı şekilde kullanılıyor.Ürünün faydalarında ellerdeki egzamaya kabuk atmaya iyi geldiği ve bulaşıktan sonra el kremi kullanmaya gerek kalmadığı yazıyordu.Ne mi oldu akşamki bulaşıktan beri ellerim hala yumuşacık :) ve ben dedim ya alerjim var diye ilk defa bulaşık yıkarken hapşırmadım.Bakalım inşallah böyle gider.Ve de hatırlatma google dan ersağ diye ararsanız site çıkıyor.Benim üye numaram :518699 Bunu neden mi yazdım?Çünkü eğer üye olmak isterseniz başka birinin üye nosuna ihtiyacınız olacak.
Benim Ersağla tanışma hikayemi sormuşsun,anlatayım.
Hemşire olarak çalışan bir arkadaşımı evinde bir ziyaretimde kullandığı temizlik ürünlerinin ne kadar hoş koktuğunu söyledim ve temizlikte ne kullandığını sordum.Arkadaşımda benim gibi temizlik konusunda ve hijyende hassas olduğundan bana uzun uzun ersağı anlattı.Firmanın sertifikalarını gösterdi ürünlerini tanıttı.Ben önce amway yada oriflame gini birşey olduğunu zannettim.Ama arkadaş sağolsun bunu sağlık için yaptığını ve zaten bu ürünleri bir şekilde satın aldığımızı söyledi.Düşündüm evet zaten bunlara para veriyoruz ve kararımı verdim.Hem sağlıklı hem de yerli malı kullanmak adına bile Ersağ biçilmiş kaftandı.İşte derken üye oldum ürünlerini kullanıyorum ve işte kadınlar kulübündede deneyimlerimi paylaşıyorum.Kısaca bu yani.Sorduğun için teşekkürler :) Kolay gelsin.
kızlar çillerinizden kurtulmak için DDF 'in brightening cleanser 'ını kullanın :)
Bi tanıdığım çillerinden çok şikayet ediyordu, bunu kullandı ve resmen mucize gibi kadının çilleri geçti :))
Birde uyanır uyanmaz yüzünüze güneş koruyucu krem kullanın. ( hamilton' ın yüz için olan güneş koruyucu kremini kullanın )
Uyanır uyanmaz diyorum özellikle, çünkü evin içindeyken bile güneş ışınları yüzünüze geliyor :) Yani sadece dışarı çıkarken sürmeyin :)
o böyle yapmıştı çünkü :))))
Umarım kısa zamanda kurtulursunuz :)))
kızlar ben de çok mağdurum çillerimden, senelerdir yüzümdeler ve kurtulmak istiyorum artık. aslında yüzüm çok düzgün ama fondöten sürmeden dışarıya çıkamıyorum, alışkanlık oldu bende. doğal bi çil maskesi öneren var mı, en kısa sürede sonuç veren?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?