Lekeler, Çiller cilt Lekeleri ve yaşlanma geciktirici ve de kırışık azaltici doğal yüzde yüz organik tavsiyesidir ki

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

yarenDL

Herşey bos
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
277
263
23
36
Yasadigim sehirde uretimi doğal olarak yapanlar var başta ilgilenmedim deneyen arkadaşlarımı takip ettikçe başladım. .çok da iyi geriyor ..2 küçük hatta minik şişe 1 ay yetti ilk ay 2.çi ay cilt iyi gidince tek şişe yetti şimdi her ay 25 lira verip tek şişe alıyorum. .. ilerde makyajsiz çıkacak kadar güvenmeye başladım kendime

ben tam olarak neyden bahsettiğinizi anlamadım yag mı ne ye ii geliyor

ben tam olarak neyden bahsettiğinizi anlamadım yag mı ne ye ii geliyor

Karışım propolis arı sütü çörek otu arkadas güzellik uzmanı miktarlarını tam ölçülerde yapiyor ..asıl şey organik olanlarından yapması piyasada old için gercekle sahte ürünü fark ediyor aslında site açmasını satış olur dedik zaten müşterisi çok yanaşmıyor ama ihtiyacın varsa sana gönderirim memnun kalırsan sonra parasini gonderirsin o da Hamiş sin diye ..cilt lekelerini adım adım azaltıyor kirisikliklarida sonra çok iyi geriyor canlı görünüyor cildim bende yaradı beddua almakta istemem istersen güvenilir Aktar bul kendin yap ölçüler sırrı

cnm hamişim ama doğal diyorsunnn lekelenmemde varr ee yaşta ilerliyorrr kullanmak isterim açıkçası amaa bilemedimmm

cnm hamişim ama doğal diyorsunnn lekelenmemde varr ee yaşta ilerliyorrr kullanmak isterim açıkçası amaa bilemedimmm

Ben sana göndereyim cuma günü randevum var randevusuz kabul etmiyor kendime alırken Sana da alırım adresini özele at fakat günü gunune dendiği gibi kullanacaksın her gün kullandım diye buraya yazarsın inş sana da iyi gelir ...kozmetik ürünü asla almam sabun olarak da ph olarak sebamet kullanın diyor

sebamet şart mıı gecemi kullanılacakk cnm bide sen n zamandan bu yana kullanıyorsunnn öncesi sonrası varmı

Ben 3 ay a yeni girdim kirisik göz cevreme iyi geldi en çok o hoşuma gitti canlıda görüyorum kendimi lekelerim ben dışında kalmadı gibi çok iyi geriyor zaten...sadece sana kendim alıp göndereceğim ilk sen sordun inş bu sayfayı açtığıma pisman olmam sizde faydalanın istedim

Merhaba canım .Bebeğiniz hayırlı olsun.sağlıklı doğsun:anneadayı::anne:
Siz rubinin önerisi kremi de kullandınız hatta lekeniz geçmişti sanırım
yeniden mi oldu acaba açıklar mısınız.

teş.eserim cnm sağol darısı sana inşlh. ewet cnm ama çok belli değil hamile oldugum içinde birşeyler sürmemeye özen gösteriyorum bide o krem 2 ay kullanılmalıydı kullandım ewet geçirdi ama hamile kalınca az az gölge gibi çıktıı cnmı sıkıyor arkadas orjanık dio ama

Yasadigim sehirde uretimi doğal olarak yapanlar var başta ilgilenmedim deneyen arkadaşlarımı takip ettikçe başladım. .çok da iyi geriyor ..2 küçük hatta minik şişe 1 ay yetti ilk ay 2.çi ay cilt iyi gidince tek şişe yetti şimdi her ay 25 lira verip tek şişe alıyorum. .. ilerde makyajsiz çıkacak kadar güvenmeye başladım kendime
Karışım propolis arı sütü çörek otu arkadas güzellik uzmanı miktarlarını tam ölçülerde yapiyor ..asıl şey organik olanlarından yapması piyasada old için gercekle sahte ürünü fark ediyor aslında site açmasını satış olur dedik zaten müşterisi çok yanaşmıyor ama ihtiyacın varsa sana gönderirim memnun kalırsan sonra parasini gonderirsin o da Hamiş sin diye ..cilt lekelerini adım adım azaltıyor kirisikliklarida sonra çok iyi geriyor canlı görünüyor cildim bende yaradı beddua almakta istemem istersen güvenilir Aktar bul kendin yap ölçüler sırrı
Sizin adınıza çok sevindim.Zaten özelden de yazışıyoruz.
Samimiyetinize ve dürüstlüğünüze de diyecek yok.
Hak için verdiğiniz önemde çok sevindirici.
Dediğim gibi özelden yazışsak ta sizin gibi dürüst insanları seviyorum
o nedenle de buraya yazmak istedim.Hep iyi haberleriniz olsun.AMİN:dua:

teş.eserim cnm sağol darısı sana inşlh. ewet cnm ama çok belli değil hamile oldugum içinde birşeyler sürmemeye özen gösteriyorum bide o krem 2 ay kullanılmalıydı kullandım ewet geçirdi ama hamile kalınca az az gölge gibi çıktıı cnmı sıkıyor arkadas orjanık dio ama
Sağ ol canım herkese hayırlısıyla nasip olsun.AMİN:dua:
Evet organik deniliyor zaten arkadaşımız da yarenDL çok dürüst biri .
dediğim gibi korkacak bir şey yok satıcı da değil.
yarenDL İyilik için yapıyor sağ olsun.:KK19:
Haklısınız ama dikkat edin hamilelikte özellikle dikkatli olun.

Son düzenleme:
arkadaşın
Sağ ol canım herkese hayırlısıyla nasip olsun.AMİN:dua:
Evet organik deniliyor zaten arkadaşımız da çok dürüst biri .
dediğim gibi korkacak bir şey yok satıcı da değil.
İyilik için yapıyor sağ olsun.:KK19:
Haklısınız ama dikkat edin hamilelikte özellikle dikkatli olun.
a sorsun hamişler kullanabiliyorsa deneyecegimm cnmm bnm sağolll

Sizin adınıza çok sevindim.Zaten özelden de yazışıyoruz.
Samimiyetinize ve dürüstlüğünüze de diyecek yok.
Hak için verdiğiniz önemde çok sevindirici.
Dediğim gibi özelden yazışsak ta sizin gibi dürüst insanları seviyorum
o nedenle de buraya yazmak istedim.Hep iyi haberleriniz olsun.AMİN:dua:
Leke için bunu da düzenli kullansam?
Gerçi olay nedir tsm anlamadım.

arkadaşın

a sorsun hamişler kullanabiliyorsa deneyecegimm cnmm bnm sağolll

Sordum doğal ürün yenilebilir de diyor tek sakınca içeriğindeki bu üç besine alerjisi yoksa sorun olmaz diyor...alerji durumunu sen daha iyi bilirsin

Sordum doğal ürün yenilebilir de diyor tek sakınca içeriğindeki bu üç besine alerjisi yoksa sorun olmaz diyor...alerji durumunu sen daha iyi bilirsin
Canım evet zararsız malzemeler ama inanın hamilelikte bazı şeyler çok sakıncalı.
Korkutmak istemem ama
Mesela çörek otu hamile olan kişilerde yenirse düşüğe bile sebep olabilir.
Emzirme döneminde kullanımı daha uygundur.
O nedenle özellikle hamilelere hekime danışın dedim.

Merbaha arkadaslar ben yeni katildim bnm gunes lekesi sorunum var kullanmadigim ilac yapmadigim maske kalmadi hic bi etki goremiyorum bi bilginiz varsa lutfen yardim edin aynaya bakmak istemiyorum cogu zaman varmi bnm durumumda olan

Back
X