Lekeler, Çiller cilt Lekeleri ve yaşlanma geciktirici ve de kırışık azaltici doğal yüzde yüz organik tavsiyesidir ki

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Sordum doğal ürün yenilebilir de diyor tek sakınca içeriğindeki bu üç besine alerjisi yoksa sorun olmaz diyor...alerji durumunu sen daha iyi bilirsin
Yok cnm onu denemedi bu arada yeni katildigim icin nerden cvp verecegmi bilmiyorum anca burda

Arkadaşlar 3 besinden bahsetmiştim ben satıcı olmadığım için risk edemem karışımda oranı önemli çünkü. ..ama şunu garanti ederim arı sütü tel başına da muhteşem doğru kullanin 10 yaş genclesin..leke kırışıklık için çok iyi ...ilerde uzman satış sitesi acarsa güvenilirliginden sitenin tam emin olursam onerecegim Size o zamana kadar arı sütü buz dolabinizdan eksik etmeyin güzel kalin

Arkadaşlar 3 besinden bahsetmiştim ben satıcı olmadığım için risk edemem karışımda oranı önemli çünkü. ..ama şunu garanti ederim arı sütü tel başına da muhteşem doğru kullanin 10 yaş genclesin..leke kırışıklık için çok iyi ...ilerde uzman satış sitesi acarsa güvenilirliginden sitenin tam emin olursam onerecegim Size o zamana kadar arı sütü buz dolabinizdan eksik etmeyin güzel kalin
Peki cnm nasil kullandin ne kadr bu konuda bilgi ver bn baska yerlere giremiyorm buraya yazarsan sevinirm

Suan arı sütü fiyatları nedir aktarlarda bukunurmu marka varmi öneriniz

Ben sana göndereyim cuma günü randevum var randevusuz kabul etmiyor kendime alırken Sana da alırım adresini özele at fakat günü gunune dendiği gibi kullanacaksın her gün kullandım diye buraya yazarsın inş sana da iyi gelir ...kozmetik ürünü asla almam sabun olarak da ph olarak sebamet kullanın diyor
Slm arkadasim bu onerdigin urunden memnun kaldin mi ve tavsiye edermisin ve mumkunse banada gonderebilirmisn siz hangi hastanede gorundunuz onuda yazarsaniz sevinirm

YarenDL banada bilgi verir misin, bende bu karışımdan almayıdüşünüyorum

Back
X