Anti-Aging Cilt ve vitamin

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma

ojess

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2013
1.800
979
73
Herkese selam cilt ve saç güzelliğini destekleyici hangi vitaminleri önerebilirsiniz bana şuan ester c vit kullanıyorum sadece düzenli kullanabileceğim vitaminler almak istiyorum yardımlarınızı bekliyorum şimdiden çok teşekkürler ...

bu konda solgar gibi bitkisel haplar var.b vitamini,alfa lipoik asit vs. bir araştır istersen.

bayadır araştırıyorum zaten ama o kadar çok seçenek varki hepsinide kullanmam mümkün değil c vitamini eczaneden aldım ester c vit solgarınki dahamı iyidir mesela ve onun yanında başka ne kullanmalıyım kafam çok karıştı yada her ay birini dönüşümlü mü kullansam bilemedim

doğru,piyasada çok çeşit marka ve vitamin çeşitleri var. hepsinden ayrı almak pahalıya mal oluyor.bence imedeen tarzı her cilt besinini içinde ihtiva eden ürünleri kullanmak daha düzenli ve basit oluyr diye düşünüyorum. solgarın da özel cilt bakım hapı vardı. ben de bir ara çok merak edip her üründen almıştım. ama istikrarlı ,düzenli kullanamadım.o yüzden faydasını gördüm de diyemem.

ester c vit düzenli kullanıyorum bir süredir devam edicem ona birde alpha lipoic çok duydum faydalı olduğunu onuda almayı düşünüyorum en kısa zamanda solgarın cilt için olan vitamini nedir tam olarak o kadar çok çeşidi varki birde karnite nasıldır acaba çokta fazla hapa gömülmek istemiyorum düzenli en fazla 3 çeşit vitamin kullansam yeter gibi geliyor birde saç dökülmem için araştırıyorum :)

ester c çok önemli
ama karnitine ve alpha lipoic acidi uzun süre birlikte kullandım, vucudun sarkmasını bile engelliyor

uzun süre kullandım diyorsun. peki ne kadar bir süre olduğunu ve ne gibi faydalarını gördüğünü yazarmısın. ben de her türlü vitamin ve destekleyici aldım. ama kullanamadan tarihleri geçti. ziyan oldu. kullanma alışkanlığım olmadığından.

solgar ın sitesinde bir çok ürünü var.özel cilt için olanı formula snh .bende almıştım. hapları çok büyük dü.ezerek kullanıyorum. tadı da kireç gibiydi. içerisindeki silica maddesindendir. silica cilt yapısının temel taşlarını oluşturuyor.silisyium.

merhaba
evet uzun süre kullandım; kg alıp vermeme rağmen, ve uzun süredir spor yürüyüş dahi yapmıyorum

hiçbir çatlak ya da sarkma deformite yok

göğüsler ha keza , hani altına kalem koy aşağı düşerse sarkmamıştır; kalem orda kalırsa sarkmıştır derler ya

hala şekillerini koruyorlar ben bunlara bağlıyorum

çok düzenle içerim bu tarz destekleri

2-3 yıldır da içmedim ama almayı düşünüyorum

gnc ve solgar iyidi

peki yaşını öğrenebilirmiyim. doğum yaptınmı,emzirme vs. bunlar da bozuyor hali ile göğüsleri.
ben şuanda 2. oğlumu emziriyorum. o nedenle deformasyon fazlası ile var.

peki yaşını öğrenebilirmiyim. doğum yaptınmı,emzirme vs. bunlar da bozuyor hali ile göğüsleri.
ben şuanda 2. oğlumu emziriyorum. o nedenle deformasyon fazlası ile var.

Merhaba
Ben daha once bu sekilde hic hap kulklanmadim ama yavas yavas arastirmaya basladim ve kullanmak istiyorum.Siz bir gun boyunca hangi haplari aliyorsunuz ve ne icin?Ben 32 yasindayim.antiaging,cildimin genc gorunmesi icin haplar arastiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…