Herkese selam cilt ve saç güzelliğini destekleyici hangi vitaminleri önerebilirsiniz bana şuan ester c vit kullanıyorum sadece düzenli kullanabileceğim vitaminler almak istiyorum yardımlarınızı bekliyorum şimdiden çok teşekkürler ...
ester c çok önemli
ama karnitine ve alpha lipoic acidi uzun süre birlikte kullandım, vucudun sarkmasını bile engelliyor
ester c vit düzenli kullanıyorum bir süredir devam edicem ona birde alpha lipoic çok duydum faydalı olduğunu onuda almayı düşünüyorum en kısa zamanda solgarın cilt için olan vitamini nedir tam olarak o kadar çok çeşidi varki birde karnite nasıldır acaba çokta fazla hapa gömülmek istemiyorum düzenli en fazla 3 çeşit vitamin kullansam yeter gibi geliyor birde saç dökülmem için araştırıyorum :)
uzun süre kullandım diyorsun. peki ne kadar bir süre olduğunu ve ne gibi faydalarını gördüğünü yazarmısın. ben de her türlü vitamin ve destekleyici aldım. ama kullanamadan tarihleri geçti. ziyan oldu. kullanma alışkanlığım olmadığından.
merhaba
evet uzun süre kullandım; kg alıp vermeme rağmen, ve uzun süredir spor yürüyüş dahi yapmıyorum
hiçbir çatlak ya da sarkma deformite yok
göğüsler ha keza , hani altına kalem koy aşağı düşerse sarkmamıştır; kalem orda kalırsa sarkmıştır derler ya
hala şekillerini koruyorlar ben bunlara bağlıyorum
çok düzenle içerim bu tarz destekleri
2-3 yıldır da içmedim ama almayı düşünüyorum
gnc ve solgar iyidi
merhaba
evet uzun süre kullandım; kg alıp vermeme rağmen, ve uzun süredir spor yürüyüş dahi yapmıyorum
göğüsler ha keza , hani altına kalem koy aşağı düşerse sarkmamıştır; kalem orda kalırsa sarkmıştır derler ya
gnc ve solgar iyidi
Kusura bakmayın kızlar mesaj sayısını doldurmaya çalışıyorum :)xxxx
merhaba
gnc ve solgar iyidi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?