Cilve sonradan öğrenilebilir mi?

iste yorumun sahi diye buna derim! )

aynen hepsi denendi ve onaylandi : ))

cocuk gibi ilgi gostermenin yanisira egosunu sisirmeden oksayan cumleler hitaplar da cok hosuna gidiyor...
Bir de arada kahraman muamelesi yapmak etkili oluyor, sonra dalga gecer bi bakis atip kis kis gulunce bile hem sarip sarmaliyor.

bir de ben genelde dik dik bakarim, bazen dikkatimden bazen sinirimden bazen de hormonal diyeyim.
ancak gozlerimi kacirip kacirip bakis atinca bitiyor benimki,
kendimi kasmadan utangaclastigimda dogal cilvenin de dogali oluyor galiba : ))

Cile icinden gelmesi lazim ya. Zaten insan sevdiginin gozlerine baktimi ister istemez cilvelesiyor

bende cilve bilmeyenler kervanındayım.olduğu gibi.binevi doğaçlama..ablam hep der hürremi gözünün önüne al.koskoca 3 kıtayı resmen yöneten oydu

çok cilviliyimdir çook ama sonradan öğrenilecek bişey değil gözümle baktım mı tamamdır olayı bitiririm neyle uğraşırsa uğraşsın kaçarı yok bana teslim olur hehehu

bende cilve bilmeyenler kervanındayım.olduğu gibi.binevi doğaçlama..ablam hep der hürremi gözünün önüne al.koskoca 3 kıtayı resmen yöneten oydu
cilve sonradan öğrenilmez çoğu zaman zaten. sen istediğin kadar Hürrem'i izle.
Hürremle yat kalk, olmaz.. doğuştan gelen bir nimet. biraz da annelerimiz yetiştirme tarzı..

cilve sonradan öğrenilmez çoğu zaman zaten. sen istediğin kadar Hürrem'i izle.
Hürremle yat kalk, olmaz.. doğuştan gelen bir nimet. biraz da annelerimiz yetiştirme tarzı..
kesinlikle öğrenilecek bişey değil.yapı meselesi.kiminin kanında var derler ya

Bu kadar cilveden sonra dedim kesin rüyamda cilveleşirim ama bildiğiniz kavga ettim.

Sonradan öğrenilir bence cilve eğer bu örnektekiler cilveyse. Haydi dökülün kızlarrrrrr...

Kızlar ya madem sonradan öğrenilmiyor. Bide şöyle bi teori var: her kadın biraz cilvelidir sadece onu ortaya çıkarmak gerekir diyolar. Ortaya cikarmak icin herifi mi degisim?

Kızlar ya madem sonradan öğrenilmiyor. Bide şöyle bi teori var: her kadın biraz cilvelidir sadece onu ortaya çıkarmak gerekir diyolar. Ortaya cikarmak icin herifi mi degisim?
oda başka bir bakış açısı belki kocişin anlamıyordur cilveden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…