işlerine gelmiyor canım odunluk kanlarında varDiger türlüsünü anliyorda böyle temiz duygularla yapilanini anlamiyo odun.
işlerine gelmiyor canım odunluk kanlarında var
Sevgiline mi kocana mı yapıcaksın ona göre yazalım, sonra sonu yatakta bitmesin
Ailemde hiç şimartılmadım. Cilve ve naz yapabileceğim kimsem olmadı.
Genelde nazlısın derler ama cilve konusunda pek bişey duymadım açıkcası. Internetten okuyorumda bu cilve kısmı ilişkide/evlilikte önemliymiş. Aceba her kadının içinde var mıdır bu potansiyel? Sadece açığa mı çıkarmak gerekir? Yoksa benim gibi odun gelenler odun mu gider? Veya bunun bi yolu yordamı var mıdır?
Bu konuyu kafama takmış durumdayım son zamanda ama diğer sorunlarımdan dolayı bunu yazmaya yeni fırsat buldum.
Örnekler veya kitap önerileri varsa cidden geliştirmek istiyorum kendimi bu konuda.
TDK'dan alıntı yapalım
1. isim Hoşa gitmek için yapılan davranış, kırıtma, naz
"Romantik devirlerde bu nevi cilvelere aşk mâni olurdu, şimdi de kültür." - P. Safa
2. Görünme, ortaya çıkma, tecelli
Bence de geliştirilebilir bir şey değil.
Yapabilen için ne ala, yapamayan içinse deli kıza cilve yap demişlertüründen bir görüntü olabilir.
O yüzden zorlamamak lazım, doğal olun
Dışarıda bir ortamda otururken ayak uçlarınla onun ayak uçlarına dokunabilirsin ama yüzünde herhangi bir bunu bildiğini gösteren ifade olmayacak.
Ayak uçları kesmedi mi o zaman hafifçe bacağına sürtebilirsin, çok klasiktir ama hep sonuç verir.
Ya da hiç beklemediği anda popişkodan bir makas alabilirsin, ufacık bir tokat atabilirsin
Geçerken yanlışlıkla ona sürtünerek geçebilirsin, sonraa temizlik yaparken frikik verebilirsin
Ay benimki evliler için oldu daha çok ama
O değilde memurlar. nette bile başlık açmışlar konuyla ilgili
http://forum.memurlar.net/konu/1790971/
Şaşırdım
Bak aklıma geldi bir tane
Mesela nişanlın/sevgilin/eşin yanaşıyor tatlı tatlı yaa yapma dur şimdi diyorsun ama öyle bir diyorsun ki, istemem yan cebime koy
Çok açık oldu ama
Memurların canı yok mu?
Teşekkür ederim. Insana hayat herşeyi öğretiyorbayıldım sanaaa :)
Onu kendin anlarsın ancak, ya da karşındaki söylerbak merak ettim ben cilvelimiyimki acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?