Cilve sonradan öğrenilebilir mi?

Bence tamamen hormanal kadınlık hormonuyla alakalı sanırım, yadan ne verdiyse o dur

Yalnız örnek beğenmemekte hiç mantıklı gelmedi bana, herkesin eşi farklı farklı bellide bundan hoşlanıyor adam.

evet oyle

bide cocuk gibi konusmak surekli olunca cidden cok itici duruyor ama arada ve dozunda olunca sevimli olabiliyor...
benim halam cok cilvelidir mesela esine seslenirken bile cilveli sesleniyor hicte yapmacik durmuyor cok yakisiyor ona yasi da 30 fln ama hic egreti durmuyor

Cilve bence insanın içinden gelmeli. Kız çocukları daha 2 3 yaşındayken bazıları öyle cilveli oluyorlar ki... İnsanın ısırası geliyor, böyle babalarıyla konuşurken falan... Bazı insan çok soğuktur duygularını belli edemez.. Ben hem duygularımı belli ederim hemde eşime karşı çok cilveliyimdir. Yapmadığım şey yoktur. Biraz kıkırdamak, biraz fingirdemek :) Kahkaha atarken bile kur yaparım, hiç ummadığı anda kulağına hoşuna gidecek şeyler fısıldarım... Vücudu iyi kullanmakta önemli.. Saçı savurmak, boyun hareketi... Mesela yemek yedikten sonra tabakları toplarken bile cilve yaparım, kırıtırım :) Birazda neşeli bir kişiliğim var. Hepsi bir arada olunca cilveli, konuşkan, kocasının aklını başından alan bir kadın çıkıyor ortaya... Bazen asansörde falan, uzanırım öperim konuşurken ses tonumu kısarım, korkutma beni aşkım falan der :)

Bak aklıma geldi bir tane

Mesela nişanlın/sevgilin/eşin yanaşıyor tatlı tatlı yaa yapma dur şimdi diyorsun ama öyle bir diyorsun ki, istemem yan cebime koy

Çok açık oldu ama
Hahhaha cok tatlisin valla guldurdun beni

Yakıyorsunuz ortalığı. Öyle güzel oyunlarınız var ki, elinize düşenin iflahı kesiliyor. Önce gözlerinizde başlıyor her şey, ilk cümlelerinizden kadınlık akıyor adeta. Satır aralarınızda bile oyunlar, oyuncuklar var. Sonradan öğrenilmiş değil, genetik kodlarınızdan devşirilmiş bu özellik. Elinizde değil, istemeseniz de oluyor. Kimi zaman insanlara aslında istemediğiniz işaretler veriyorsunuz bu yüzden, kendilerinden hoşlandığınızı zannediyorlar. Başınıza iş açılıyor. Ama siz kadınlığın o gizemli yolunun bütün inceliklerini biliyor, o yolda salına salına yürüyorsunuz.

Bu cikti bende...

Kizlar cilveli bi mesaj atim askima söyleyinde... Suan patronumu kiskanmis durumda kendileri de... Hic kavga etmek istemiyorum... Yada umursamasam mi?

Olduğun gibi davran bence, ben de cilveli değilim. Senin gibi düşündüm ben de olsam diye ama olmuyo malesef

yuru be kim tutar senii

yuru be kim tutar senii

sen testle onaylanmis cilvelisin daha iyi bilirsin

Kizlar Kelebek adli üyenin bir konusu var gecen gün tekrar canlandirdim... Düsünce gücüyle basarabiliriz bence biz bu cilve isini... Her gün kendi kendime 100 kere ben cilveliyimle baslamayi düsünüyorum ben. Ben cilveliyim kizlar inaniyorum. Sadece icimdeki cevheri canlandirmam gerekiyor hepsi bu. Onuda bugün itibari ile yapiyorum.

ben çok düz mantıkmışım ya
cilve diye bişey vardı değilmi
bende olmasını bırakın böyle birşeyin varlığını bile unutmuşum
sanırım unutturanın da payı var bunda

İffetli
Sizin işveyle, cilveyle pek işiniz yok. Son derece iffetli bir insansınız. Ama bu size sıkıntı vermiyor. Kadınlık algınız sağlam temeller üzerine kurulu. Örneğin sadakat sizin için en önemli meselelerden biri, tabii ki erkeğinizden de sadakat bekliyorsunuz. Güven ve her zaman yanında olmak gibi bir ilişkinin temelinde bulunduğunda onu yıkılmaz kılan değerler çok daha önemli sizin için. Beklenti düzeyiniz çok yüksek, çünkü vaat ettiklerinizin ne kadar değerli olduğunu biliyorsunuz. Bunu fark edebilenle birlikte olur, fark etmeyenler için kılınızı bile kıpırdatmazsınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…