Iyiyiz ne yapalım dünden sonra yeni bir şey var mı diye baktım bende ama pek birşey çıkmadıoh iyi fazla ilerlememis konu nasilsiniz hamimlarr
Iyiyiz ne yapalım dünden sonra yeni bir şey var mı diye baktım bende ama pek birşey çıkmadı
Aynı yöntemlerle devam yani
Yalnız örnek beğenmemekte hiç mantıklı gelmedi bana, herkesin eşi farklı farklı bellide bundan hoşlanıyor adam.aynenn birkac tane guzel ornek var onun disinda birde ornekleri begenmeyenler var fazla birsey kacirmamisim yani
Yalnız örnek beğenmemekte hiç mantıklı gelmedi bana, herkesin eşi farklı farklı bellide bundan hoşlanıyor adam.
Hahhaha cok tatlisin valla guldurdun beniBak aklıma geldi bir tane
Mesela nişanlın/sevgilin/eşin yanaşıyor tatlı tatlı yaa yapma dur şimdi diyorsun ama öyle bir diyorsun ki, istemem yan cebime koy
Çok açık oldu ama
Yakıyorsunuz ortalığı. Öyle güzel oyunlarınız var ki, elinize düşenin iflahı kesiliyor. Önce gözlerinizde başlıyor her şey, ilk cümlelerinizden kadınlık akıyor adeta. Satır aralarınızda bile oyunlar, oyuncuklar var. Sonradan öğrenilmiş değil, genetik kodlarınızdan devşirilmiş bu özellik. Elinizde değil, istemeseniz de oluyor. Kimi zaman insanlara aslında istemediğiniz işaretler veriyorsunuz bu yüzden, kendilerinden hoşlandığınızı zannediyorlar. Başınıza iş açılıyor. Ama siz kadınlığın o gizemli yolunun bütün inceliklerini biliyor, o yolda salına salına yürüyorsunuz.
Bu cikti bende...
Kizlar cilveli bi mesaj atim askima söyleyinde... Suan patronumu kiskanmis durumda kendileri de... Hic kavga etmek istemiyorum... Yada umursamasam mi?
yuru be kim tutar senii
sen testle onaylanmis cilvelisin daha iyi bilirsin
Bunları yaptıktan sonra kurtuluşun olmaz ama söyleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?