- 11 Temmuz 2014
- 5.154
- 10.076
- 298
sorayım bakim gelinceOnu kendin anlarsın ancak, ya da karşındaki söyler
sorayım bakim gelince
o değilde nerden çıktı niye soruyon oooo benim sorumun üstüne bin soru sorar gözümde almıyo
bu aralar benimki kafamdaki yazmayı alıp saçlarımı çözmeye taktı kapıdan girince ilk işi oluyorSorma canım yok diyince morali bozuluyo insanın
Evet canim bunlar daha masumane ama sevgili veya nisanli olunca ancak boyle oluyo asil cilve evlenince olcakPöfff buraya kadar okudum, iyi de bunların hiçbiri cilve değil ki.Çocuk ya da bebek gibi konuşup erkeğe istediğini yaptırmak cilve değil. Bu hareketler dışardan da komik görünüyor.
Evet canim bunlar daha masumane ama sevgili veya nisanli olunca ancak boyle oluyo asil cilve evlenince olcak
Cilveli kadin icimde yatiyo zaten donusmeme gerek yokMadem evlenene kadar sınır koyuyorsunuz, hiç yapmayın bunları daha iyi. Sonra liseli aşıktan gerçek cilveli kadına dönüşüm zor olabilir.
Yok yaa kendime zor geldim sabah zaten ne cilvesiGünaydın sevgi kelebekleri, bugün cilve yapabildiniz mi?
Kızlar TDK'ya baktım, hosa gitmek icin yapılan davranış, naz, kırıtma diyor cilve için, ama insanın da içinde birazcık olması lazım. Yoksa eşege demisler cilve yap biraz diye, tutmuş çifte atmış
Iyide hepsini okuduysam görürsün ben ne çocuk gibi ne de bebek gibi konuşmaktan bahsettim, daha çok erkeğin tüm ilgisini üzerine toplamakla ilgili şeyler.Pöfffff buraya kadar okudum, iyi de bunların hiçbiri cilve değil ki.Çocuk ya da bebek gibi konuşup erkeğe istediğini yaptırmak cilve değil. Bu hareketler dışardan da komik görünüyor.
Yok yaa kendime zor geldim sabah zaten ne cilvesi
Gece gece o saate kadar oturursam olacağı buydu.
Bende Bayadır böyle eğlenmemiştim, bırakıp gidemedim. Iyi geldi yani.Hakkat saat kaca kadr burada kaldık öyle...Cok güldüm ama ben
Bende Bayadır böyle eğlenmemiştim, bırakıp gidemedim. Iyi geldi yani.
Cilveden nerelere geldik
Iyide hepsini okuduysam görürsün ben ne çocuk gibi ne de bebek gibi konuşmaktan bahsettim, daha çok erkeğin tüm ilgisini üzerine toplamakla ilgili şeyler.
Yoksa haklısın kesinlikle çocuk ya da bebek gibi konuşmak cilve değil aksine itici.
He ay...Cilve deyip gecme ama yuva bile yıkabilme kapasitesi var kendisinin...
Cilve mi bilmiyorum ama mesela şirkette sevgilimin yanına gidip oturuyorum (ofiste kimse yoksa tabi). İş yoksa bilgisayarda birşeyler yapıyoruz (genelde oyun oynar) ve aniden ona bakıp gülümsüyorum tabi o da gülümsüyor sonra da "aşkını bi öp bakım" diyorum öpüyor mesela "bu kadar mı, hiçte yetmedi bana" diyorum hafif tebessüm ederek, tabi daha çok öpüyoAilemde hiç şimartılmadım. Cilve ve naz yapabileceğim kimsem olmadı.
Genelde nazlısın derler ama cilve konusunda pek bişey duymadım açıkcası. Internetten okuyorumda bu cilve kısmı ilişkide/evlilikte önemliymiş. Aceba her kadının içinde var mıdır bu potansiyel? Sadece açığa mı çıkarmak gerekir? Yoksa benim gibi odun gelenler odun mu gider? Veya bunun bi yolu yordamı var mıdır?
Bu konuyu kafama takmış durumdayım son zamanda ama diğer sorunlarımdan dolayı bunu yazmaya yeni fırsat buldum.
Örnekler veya kitap önerileri varsa cidden geliştirmek istiyorum kendimi bu konuda.
Bunları yaptıktan sonra kurtuluşun olmaz ama söyleyimDışarıda bir ortamda otururken ayak uçlarınla onun ayak uçlarına dokunabilirsin ama yüzünde herhangi bir bunu bildiğini gösteren ifade olmayacak.
Ayak uçları kesmedi mi o zaman hafifçe bacağına sürtebilirsin, çok klasiktir ama hep sonuç verir.
Ya da hiç beklemediği anda popişkodan bir makas alabilirsin, ufacık bir tokat atabilirsin
Geçerken yanlışlıkla ona sürtünerek geçebilirsin, sonraa temizlik yaparken frikik verebilirsin
Ay benimki evliler için oldu daha çok ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?