cilveli kk-fistiklari

yaptın mı cıdden ayyy utanıyom ben ona deneyım bakalım gercı ben bılıyom nereye bakacağını ama belkı sasırtr

Yaptım tabii
Burda okumuştum sanırdsam bende
Gözleri zaten büyük yerinden fırlıycak diye korktum :89:
Dene bence utanmıyo insan başlayınca devamı geliyo
bizim fener hiç sabit durmadı bi yüzüme bi totoya bi göbeğe heryeri gezdi :60:

canım bende çalışıyorum 6 da çıkıyorum eve git yemek hazırla falan bir de üstüne haftanın 4-5 günü spor salonuna gidiyoruz eşimle

ben plates yapıyorum o vucut çalışıyor baya bi yoruluyoruz anlıycan bazen hiç hal derman kalmıyo allahtan yeni evliyiz içimiz kıpır kıpır

yoksa zor bu işler
:1::1::1::1:

eşine evde pilates yapmayı denedin mi? mini şort yada tangayla... ısınmadan ötesine geçmek kısmet olmoyor :))
utananlar için eniyisi gizli cilve yapmak yani gayet normal günlük sporunuzu yapar gibi başlayın kısa bir şort giyin, hatta belki hayatım bakar mısın videodaki hatun gibi yapabiliyor muyum diyin, hareketi yaparken gözlerini içine bakın, kendinizi sexi hissederseniz bu bakışlarınızada yansır, olmadı hareketlerde zorlandıkça erotik sesler çıkarın...

ne yapıyon mesela tacız derkenn bend eyapsam mı kı benım kı telefonla konusrken bısey desem kızar tacız edınce dövmesın benı

mesela genelde telefonda konuşurken koltuğa uzanır vaziyette oturmuş oluyo yani ayaklarını uzatıyo bende hemen üstüne çıkarım yavaş yavaş usul usul öperim karşıdakine ses gitmeyecek şekilde sonra böle gıdıklarım orasına burasını:1: ondan sonraaa zaten anlıyosun sen onun kıvama geldiğini sonra işte tacizlerini arttırıyosun:52:

kızlar c.tesi gecesi sizden aldığım gazla aşka geldim şu nutellamı ne diyorsunuz ya neyse dedim yapayım..açtım gece buzdolabını ama evde bırak nutellayı çikolata bile yok şu danoneler varya çikolatalı allahtan 1 tane evde varmış onu aldım yanıma birde en sexi olanından geceliği giydim çıktım adamın karşısına çok detay vermeyim sürdüm işte orama burama ama yapış yapış oldu beeyaaa heryerim hayır nerde bunun zevki ben zevk alamadım ki adamcağız aldı ama valla ben bişey anlamadım kızlar yaavvvvv kafam karıştı:59::59:az daha bilgi verinde tam sonuca ulaşayım:74::64::64::64:

Akşam iş çıkışı hep biryerlere gider eşim
Çıkmadan önce mesaj atıyorum bazen
Yaramazlık yapalımmı nedersin ?
Hemen zil çalıyo..
istediğim an baştan çıkarıyorum adamı
Gece bazen bi dokunnuş bile yetiyo..:9:

Akşam iş çıkışı hep biryerlere gider eşim
Çıkmadan önce mesaj atıyorum bazen
Yaramazlık yapalımmı nedersin ?
Hemen zil çalıyo..
istediğim an baştan çıkarıyorum adamı
Gece bazen bi dokunnuş bile yetiyo..:9:

ya şu gece uykudan uyandırıpta yapmayı yapamadım bi türlü
sabah işe gideceğimiz için kıyamıyorum ay:60:

kızlar c.tesi gecesi sizden aldığım gazla aşka geldim şu nutellamı ne diyorsunuz ya neyse dedim yapayım..açtım gece buzdolabını ama evde bırak nutellayı çikolata bile yok şu danoneler varya çikolatalı allahtan 1 tane evde varmış onu aldım yanıma birde en sexi olanından geceliği giydim çıktım adamın karşısına çok detay vermeyim sürdüm işte orama burama ama yapış yapış oldu beeyaaa heryerim hayır nerde bunun zevki ben zevk alamadım ki adamcağız aldı ama valla ben bişey anlamadım kızlar yaavvvvv kafam karıştı:59::59:az daha bilgi verinde tam sonuca ulaşayım:74::64::64::64:

Bende bal sürmüştüm :23:
Onada sürseydin boynuna filan ozaman sende bişiler olabilirdi..
Yapış yapış oluyo baya evet yapışmıycak tatlıda yokki ama nedek..

KIZLAR TOPİĞİNİZ HAYILI OLSUN..YAZDIKLARINIZI BIRAZ OKUDUM DA ŞÖLEEEE ESKİ GÜNLERE GİDİVERDİM..BEBEK ÖNCESİ FLÖRT DÖNEMLERİ VE YENI EVLI HALLERIMIZ...BEBEK OLDUKTAN SONRA ÖLE BİR ENERJİ HARCAMASI OLUYOR Kİ BIRAK CİLVE YAPMAYI O İŞE BİLE ZAMAN AYIRAMAZ OLDUK..ARAD HATIRLADIĞIMIZ ZAMAN ÖPÜŞÜRKEN YA OĞLAN TAKILIYO DÜŞÜYO AĞLAMA SESIYLE IRKILIYORUZ YADA O A BUNLAR NAPIYO ACABA DIYE YANIMIZA GELIP BABASININ KAFASINA VURMASIYLA SON BULUYOR...:60::60:ANCE BEBEK UYURSA VE BIZ YORGUN DEGILDEK Kİ ÇOK NADİR O ZAMNLAR BIRSEYLER YASANIYOR...AMA O KADAR ACELE Kİİİ AMAN UYANMASINDA ZEVKLİ DK.LAR SON BULMASIN DIYE....YALNIZ TAK GUZEL BIR YANI VAR DOGUM ONCESI BU İŞTE KADIN AÇISINDAN BAŞARI YÜZDE 25 KEN DOĞUM SONRASI YUZDE 80 LERE VARIYOR:23::23::23::23::23::23:AZ OLUYOR AMA SONUÇ MÜKEMMEL OLUYOR ALLAHTAN...SİZLERE GÜZEL CİLVELEŞMELER DİLİYORUM...VE ARANIZDAN AYRILIYORUM GİDİP ŞU EK GIDA BÖLÜMÜNÜ OKUMAMA LAZIM:53::53::53::53: MALUM ÖNCELİKLERİMİZ DEĞİŞTİ:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Bende bal sürmüştüm :23:
Onada sürseydin boynuna filan ozaman sende bişiler olabilirdi..
Yapış yapış oluyo baya evet yapışmıycak tatlıda yokki ama nedek..

krem şantiyle yapmıştık bizde :60: meyve salatası yapmıştım o gün yerken o bana bakıyo ben ona bakıyom:23: ikimizde aynı şeyi düşünmüşüz:1:

Benim küvetim var dolduruyorum suyu köpük köpük gelme saatine yakın
Sonra kapıyı açmıyorum banyoya kadar notlar yazıp bırakıyorum kendi açıyo kapıyı
Okuya okuyo geliyo takip ediyo sonra karşısında ben Çilek üzüm filanda koyuyorum
Tabağa güzel geçiyo zaman :78:

Back
X