cilveli kk-fistiklari

hep böyle olsun insalllaaaahhh

bende straplez gıyenlere ımrenıyom dadtlum ben gıysem asagı duser kesın:84:

masaj yaptır kız kocaya jenifer lopezin özel göğüs masörü var bilion dimi hemide erkek

benim 80 di evlenmeden önce 85 oldu ii masaj yapıo benimki korkuyom bu gidişle nadide sultan olmıyalım gerçi onunkiler de küçüldü ya neyse

benimde kalça büyüdü evlendikten sonra

ben genelde dışardayken onun kulağına fısıldarım. içimde ne olduğunu tahmin etmesini isterim. bir kaç hayal kurmasını sağlarım. gerisi yok bacılar çünkü daha nişanlı bile değiliz

dermi derrr ozaman ne yapiyoruz gizli bir yere sakliyoruz sonra kendimizde unutuyoruz evden gidince anne yine yakaliyor:18:
en iyisi ceyizin icerisine koymak ozaman gidecegi yer garanti

Aklımıza yazalım biz en iyisi:90:

Öyle canım,güvensizlik yapmamam lazım.Ama kendimi kaadın gibi hissedemiyorum,düz olunca erkek gibi bir görünüm,hiç güzel değil

Çok büyük de iyi değil,ben sadece göğsüm olsun istiyorum,büyük olsun demiyorum.Benim de göğsüm olsunnn

senindemi büyük. maalsefe strapleezde öyle oluyo. çirkin duruyo.
göğsüm küçük diye yakınan arkadaş. minik göğüslü ok adar çok seksi artist varki. mesele göğüste değel

Kate Hudsona bayılıyorum yaa,nasıl bi özgüven var o kadında...Gerçekten güzel bi hatun zaten,ama onun da göğüsleri dümdüz gibi.Böyle olmasına rağmen çoook rahat,ne güzel.Ben de öyle olabilsem keşkeeee..

hee anladım. benden alıp sana verseler olurmu:26: paylşasak:26:

Ben seve seve alırım:90::90:

Bunu hep duyuyorum ama inanasım gelmiyo Ben kendim yapsam masaj,belki evleninceye kadar biraz büyür Nasıl bir masajjjj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…