- 26 Aralık 2008
- 3.975
- 1.647
- 398
- Konu Sahibi prenssevgilisi
-
canım bende çalışıyorum 6 da çıkıyorum eve git yemek hazırla falan bir de üstüne haftanın 4-5 günü spor salonuna gidiyoruz eşimle
ben plates yapıyorum o vucut çalışıyor baya bi yoruluyoruz anlıycan bazen hiç hal derman kalmıyo allahtan yeni evliyiz içimiz kıpır kıpır
yoksa zor bu işler
annadadım yok mu söyle bı cılve taktığin
benımkı kucuklukten duser sekerim barınamaz tutacak bısey olmayıncasenindemi büyük. maalsefe strapleezde öyle oluyo. çirkin duruyo.
göğsüm küçük diye yakınan arkadaş. minik göğüslü ok adar çok seksi artist varki. mesele göğüste değel
benımkı kucuklukten duser sekerim barınamaz tutacak bısey olmayınca
hımmmm düşüneyim bakem. :44:
klasik şeyler var ya. o dikkatlice konuşurken gözlerinin içine bakmak. seski bi ses tonuyla esnemek. falan işte .
keşkeeeee:94:hee anladım. benden alıp sana verseler olurmu:26: paylşasak:26:
esnemek seksi ses tonuylaaaa:94:
bende straplez gıyenlere ımrenıyom dadtlum ben gıysem asagı duser kesın:84:
:81:
keşkeeeee:94:
masaj yaptır kız kocaya jenifer lopezin özel göğüs masörü var bilion dimi hemide erkek
benim 80 di evlenmeden önce 85 oldu ii masaj yapıo benimki korkuyom bu gidişle nadide sultan olmıyalım gerçi onunkiler de küçüldü ya neyse
uykum geldi yatağa gidelim mansaında kız
masaj yaptır kız kocaya jenifer lopezin özel göğüs masörü var bilion dimi hemide erkek
benim 80 di evlenmeden önce 85 oldu ii masaj yapıo benimki korkuyom bu gidişle nadide sultan olmıyalım gerçi onunkiler de küçüldü ya neyse
Allah seni netmeye yatağa gidince sonu tabii parissss
hep böyle olsun insalllaaaahhh
benimde kalça büyüdü evlendikten sonra
aman dikkat et bacım o zaman.
hakkaen gelmediyse paris. yok gerçekten geldiyse las vegas
dermi derrr ozaman ne yapiyoruz gizli bir yere sakliyoruz sonra kendimizde unutuyoruz evden gidince anne yine yakaliyor:18:
en iyisi ceyizin icerisine koymak ozaman gidecegi yer garanti
canim benimm hic güvensizlik sorunu yapma bunu...kendine herzaman güvenmelisin benim gögüslerimde normalin altinda biraz ama hani diger türlüden iyidir hatta benim askim cok büyük gögüslüler yaslarindan cok cok büyük gösteriyor der bak ne güzel sen hep gencecik kalcaksin
Allah nasip eder insallah bir bebegi sana ozaman zaten kendiliginden büyüyecek! hani süt doluyor icerisi zaten....birde benim kendi ablamin gögüsleri cok büyük maasallah basi dertte kiyafet bulamiyor ne kadar zayif olsada kilolu gösteriyor maalesef
senindemi büyük. maalsefe strapleezde öyle oluyo. çirkin duruyo.
göğsüm küçük diye yakınan arkadaş. minik göğüslü ok adar çok seksi artist varki. mesele göğüste değel
hee anladım. benden alıp sana verseler olurmu:26: paylşasak:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?