- Konu Sahibi prenssevgilisi
-
selam bacılar
ben geldim aslında yeni ev alıyoruz onun için kombi yorumları ararken bide baktım burdayım daha önce bu topikten haberim yoktu gül gül öldüm geçmişi silmişler ama nasıl merak etmeye başladım anlatamam
kızlarrrrrr bizde urfada kaldık çıkmadı tayinnn
dün eve gittim yatağımın üstünde bi demet çiçek ve hediye paketi...çiçek te bi not düşünemediğimi sanmıştın süpriz yapmak istedim....
çok mutlu oldum beni çok üzdü ama tam unutmuşken süpriz yaptı....bi de ayakkabı almışş
ama ben biraz daha naz yaptım
şimdik kocişe bizim de bişi hediye etmemiz lazımmm
hadi dökülün neler yapabilirim yazın gariii
get ben şokoyu yapmam zatı ayyy gırgır gecmıstım onla benım cılegım masum olacak çok abartıya kaçmadan bakalımmmsen daha şokoyu yapamadın şimdi krem şantiye mi sardın bacım
geçmişimiz şahaneydi ya esas bomba cilveler ordaydı gitti hepsi
hoşgeldin bu arada bikaçtane de senden bekliyoruz artık
get ben şokoyu yapmam zatı ayyy gırgır gecmıstım onla benım cılegım masum olacak çok abartıya kaçmadan bakalımmm
kız yüksek sen müzikte şey edilirmi benim dikkat dağılır göbek atmaya başalrım
hoşbulduk artık sık sık gelirim benden cilve yok denecek kadar az cilveye gerek kalmıyorki
ay bu topic bizim parisçilere göre olmuş tam
Müziksiz dikkatim dagılıyo
Yandaki yaşlı kurtların sesini duyuyorum ben
Bizimkide ona gider kesin ben duyuyosam onları açmayınca dikkatim dağılıyo.
Yabancı müzik dinliyoz genelde gobek atıcak müzikler değil
birşeyi denemedim ama çok merak ediyorum en kısa sürede denicem kızlar
adamın gözlerini bağlıycam kedinin fareyle oynadığı gibi oyniycam onla
onu yapacam unutmadımm ayyy çok işim var benım yahuuuutopuklu ayakkabıyı dene bide bacım cizikle adamı unutma
Kızlar konumu uğurludur nedir benimki yine geliyor ay anlamadım noldu bu adamaBileydim önceden uygulardım valla kanım kaynadı diyip diyip geliyor
erkeklerın rus kadın takıntısı var abıcım en cirkını bıle olsa rus dıye ılgıı göruyo mağleseftopik takipetmeyi severim başka sitelerede bakarım türk kızları ve rus kızları diye topikler vardı erkeklerin yazıştığı türk kızları svşmeyi bilmiyor kanısındaydı erkekler bendede icraat olmayınca dedimki demekki hakkaten doğru söylüyolarmış ama şimdi burayı okuyunca yanıldığımı anladım
seninki de tavşan misalimi yoksa yahu bu erkeklerin bi orta yolu yokmu kimi odun kimi tavşan yaa anlamadım gitti
onu yapacam unutmadımm ayyy çok işim var benım yahuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?