cilveli kk-fistiklari

türk erkekleri bilmiyor aslında, onların yerine işleri yapacak kadın arıyolar. e ruslar da alınca parayı çalışıyolar tabi...
kendi eksikliklerini başkalarına yüklemeye bayılır türk erkekleri bacım. dikkat et hep böyle..:86:

canim benimm hic güvensizlik sorunu yapma bunu...kendine herzaman güvenmelisin benim gögüslerimde normalin altinda biraz ama hani diger türlüden iyidir hatta benim askim cok büyük gögüslüler yaslarindan cok cok büyük gösteriyor der bak ne güzel sen hep gencecik kalcaksin

Allah nasip eder insallah bir bebegi sana ozaman zaten kendiliginden büyüyecek! hani süt doluyor icerisi zaten....birde benim kendi ablamin gögüsleri cok büyük maasallah basi dertte kiyafet bulamiyor ne kadar zayif olsada kilolu gösteriyor maalesef

büyüğü det kucugu dert kesin nen hepiniz memişleri eşit olacaz

aynen benimde büyük . ne giyeceğini şaşırıyo insa. badi giyip dolaşanlara çok özeniyom. hayatımda dışarda badiyle dolaşmadım. bide başka erkeler direk göğsüme bakınca çok rahatsız oluyorum. onları orada boğasım geliyo.
bi kere normal bi bluz giydim. üstüne kolye taktım. toplantıdan sonra müdürle konuşuyoz. a ikide bir göğsüme bakıyo:18: yerin dibine geçtim. keşki küçük olaydı

bende straplez gıyenlere ımrenıyom dadtlum ben gıysem asagı duser kesın:84:

bende straplez gıyenlere ımrenıyom dadtlum ben gıysem asagı duser kesın:84:

senindemi büyük. maalsefe strapleezde öyle oluyo. çirkin duruyo.
göğsüm küçük diye yakınan arkadaş. minik göğüslü ok adar çok seksi artist varki. mesele göğüste değel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…