- Konu Sahibi prenssevgilisi
-
Cilveleri not edelimmm,sonra odamızda unutalımmm.Annelerimiz görsünn,azmış bu kız mı desin:90:
sende yokmu datlummmmay bu topic bizim parisçilere göre olmuş tam
topik takipetmeyi severim başka sitelerede bakarım türk kızları ve rus kızları diye topikler vardı erkeklerin yazıştığı türk kızları svşmeyi bilmiyor kanısındaydı erkekler bendede icraat olmayınca dedimki demekki hakkaten doğru söylüyolarmış ama şimdi burayı okuyunca yanıldığımı anladım
o mayhosumun taktığı topuklu aykkabı gıyıp çizcez adamlarıo hankısı kıs banada söylenasıl bişi
olur İNŞALLAHaynen öyle bacım herif maşallah tavşan gibi bide burda anlatılanları yapsam nolur acaba ama şu fener olayı aklıma yattı tez elden bir fener almalıyım of of okadar icraat var birde bebiş olsa
yuru gıt nen hıs sanmıyom bende cok utangacım ama yenecemben ruhsuz bir karıyam canım
Hanımlarr her şey iyi,güzel,ben de evlenince bunları denemeye çalışcam ama ben kendime güvenmiyorum
Benim göğüslerim o kadar küçük ki..Kendi elimi bile doldurmuyo,evleniceğim kişinin elinin çeyreği bile olmazBenim gibi olup da,kendine güveni olan var mı??Varsa bunu nasıl başardınız??O kadar çok çekiniyorum ki bu durumdan...Evlenmek istemiyorum bazen sırf bundan dolayı..Çok önemli bi faktör mü?
Evet işte bu güveni vermesi gerçekten çok güzel bir şey.Beni bu yüzden bırakmasınadn korkmuyorum,eğer öyle yapıcaksa hiç durmasın gitsin zaten.Sadece kendimi çoğu zaman erkek gibi görüyorum bu durumdan dolayı,büyük eksiklik..Yani öyle şımarıklık da değil benimki,gerçekten çoğu erkeğinkinden bile küçük.Bazen Allah nasip ederse ve olursa,çocuğumu nasıl emzircem diye bile düşünüyorum..
yuru gıt nen hıs sanmıyom bende cok utangacım ama yenecem
ben utanmam ama herif çok utanır
büyüğü det kucugu dert kesin nen hepiniz memişleri eşit olacazAllah nasip eder insallah bir bebegi sana ozaman zaten kendiliginden büyüyecek! hani süt doluyor icerisi zaten....birde benim kendi ablamin gögüsleri cok büyük maasallah basi dertte kiyafet bulamiyor ne kadar zayif olsada kilolu gösteriyor maalesef
Allah nasip eder insallah bir bebegi sana ozaman zaten kendiliginden büyüyecek! hani süt doluyor icerisi zaten....birde benim kendi ablamin gögüsleri cok büyük maasallah basi dertte kiyafet bulamiyor ne kadar zayif olsada kilolu gösteriyor maalesef
ciddimisinn enemmm napıyonda utandırıyon herıfı
bende straplez gıyenlere ımrenıyom dadtlum ben gıysem asagı duser kesın:84:aynen benimde büyük . ne giyeceğini şaşırıyo insa. badi giyip dolaşanlara çok özeniyom. hayatımda dışarda badiyle dolaşmadım. bide başka erkeler direk göğsüme bakınca çok rahatsız oluyorum. onları orada boğasım geliyo.
bi kere normal bi bluz giydim. üstüne kolye taktım. toplantıdan sonra müdürle konuşuyoz. a ikide bir göğsüme bakıyo:18: yerin dibine geçtim. keşki küçük olaydı
ben utanmam ama herif çok utanır
annadadım yok mu söyle bı cılve taktığinelimin ayarı yok
olur İNŞALLAH
bende straplez gıyenlere ımrenıyom dadtlum ben gıysem asagı duser kesın:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?