cilveli kk-fistiklari

kızlar biz bugun ilk defa alkollü birlikte olduk ve inanırmısınz yatak kapının önüne gelmiş nasıl oldu hala bilmiyoruz zar zor ıterek yerine çektik düşünün okadar ağır ama çoook değişik ve güzeldi gerçekten tavsiye ederim

ya kızlar çok alakasız olcak ama bişi sorcam . ben yollanan mesajları hemen göremiyom durmadan sayfa yenilemem gerekıyo ondan sohbette geri kalıyom..acaba topikten gelen mesajları nasıl hemen görebilirim:26::26::26:

geçen dier topikteyken arkadaşlara 8. ayımızı kutladık demiştim naptınız nasıl oldu filan demişti bahar...

sarhoştum hatırlamıyorum dedim...ya olurmu hatırlamıycak kadar sarhoş olmayın tadı kaçar demişti...

halbuki tadı orda...bizimde üstümüzde bişey yoktu sabah ayıldığımda yorgan yastık çarşaf herşey uçmuştu...

yağmurun altındakii sahne cnm sennkide omu...? birde dolabı açıp ne var ne yok seksi bi şekilde vucutlarına döküp bizim şoko taktiğini yapıyolar [/QUOTE]

evet canım yağmurlu sahneydii
diğerine bakmadım ay bu filmi baştan sona izlemek lazım

aynen alkollüyken çok zewkli oluooo..önceki topikte bnde yazmıştmm normalde yapamadıım cilveyi ozmn yapıoorm vlla hatta içmde ne varsa ozmn çıkıo dışarı başka bi ben oluormmm tavsiee ederm

Son düzenleme:
bnmki içmeyi sever baya ama arkadaşlarıyla, bugün o fikri değiştirdiğime inanıyorummm..... artık favorisi bnmle içmektir

yağmurun altındakii sahne cnm sennkide omu...? birde dolabı açıp ne var ne yok seksi bi şekilde vucutlarına döküp bizim şoko taktiğini yapıyolar

diğerine bakmadım ay bu filmi baştan sona izlemek lazım[/QUOTE]

çoook güzel ya gerçekten ikincisinide çekmişlerde onu beğenmedim.. ya bnm kütüğe izliyelim desem hatun sen sapıklaştın iiyice dicek

yağmurun altındakii sahne cnm sennkide omu...? birde dolabı açıp ne var ne yok seksi bi şekilde vucutlarına döküp bizim şoko taktiğini yapıyolar

diğerine bakmadım ay bu filmi baştan sona izlemek lazım[/QUOTE]

kocacınla birlikte izle canım filmin sonuna gelmeden film kopucak zaten

çok zevkli biz izlemiştik ama hala filmin adı aklıma gelmiyo o da çok dehşetti

Bu konularda sizler kadar tecrübeli olamasamda bencede alkollü insan daha rahat ve sınırsız oluyor

süper isteee arastirmalar bize arti puanlarla geri dönüyor durmak yok cilveye devammm:92::92::92::92::92:

kız pozisyonlar var orda allah seni ne etmesin bizde çieşitleri bolca mevcut zatii
bolca mevcut mu bi kitap var 101 şekilde gösteriyo o şeyii :78: evlenince alcaz hemen
Adama şimdi telefon edip, aynısından istiyorum desemmi acaba?
de tabi akşamı zor etsin adam
ben seni neden bekar olarak hatırlıyorm benzer avatarda biri var o bekardı snrm
bizde tatile gittiğimizde içtik evet sarhoşluğumun başları güzeldi
sonrasını hatırlamıyormm
bi güzel kusup bütn geceyi berbat etmişim sızmışım kalmışm
ve tatilin son gününüde zehir etmişim alkış
bidee aşkm diyoki çok rahatmışım o deilde bşka biri olsa şuan .ok yoluna gitmiştim

evli değiliz tatlım bekarım zaten

Çok fazlada içmemek lazım zaten.
Geceyi berbat etmemek için.
Hemide adamada fazla içirmeyeceksin.
Sonrası iyi bitmiyor bazen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…