- Konu Sahibi prenssevgilisi
-
bolca mevcut mubi kitap var 101 şekilde gösteriyo o şeyii :78: evlenince alcaz hemen [/I]
canm güneş altında içmiştm havuz başında güneşte çarptı heralde garibimn içmeye vakti olmadıkı geceyi bırak akşam sarhoş oldumÇok fazlada içmemek lazım zaten.
Geceyi berbat etmemek için.
Hemide adamada fazla içirmeyeceksin.
Sonrası iyi bitmiyor bazen.
bi iki şey buldm zaten burda hoşuma gittio dediğin kitap kamasutra canım işte her pozisyonu gösteriyo bazıları tabiki ço abuk artistik hareketler abartmaya luzum yok yani...
ayrıca internette var araştır öğren evlenince şaşırt adamı noluyo leyn desin
erkekler sosyal hayatta masum kadınlardan hoşlanıyolar yatakta vahşilerden
bizimde var öyle tatil faciamız gerçi ozamn biz masum masum uyuyoduk sadece.. içkiyle alakası babasının bardağından bazen tek yudum alan ben 5duble rakı üstüne bira içince nolur bütün tatil köyü görmüştüsevglmde şimdi millet üstüme atlıcak sen kıza napıyosun böyle içirip diyip beni tuttupu gibi kaçışı varki sonrasında kusma ve derin bir uyku
havuz başında plastik bardaklar olur ya büyük .. oyle 3 bardak votka-cin-şurup karışıp içtim güneşn alnında
ondan sonra duş alıp akşam yemegine inicez saat 5 gibi ayy dedim dur 2 shot yapıym çok severim tekilayı .. barda tekila kalmamş rommudur rokmudur lanet bi içki içtim ondan 3 tane shot yaptm
sonraki hatırladıgm sahneler
asansorü bekliyodum
sonra bi ara baya bi cilveli oldum
sonra beni zorla banyoya tıktı duş alıym kendime geliym die
uyandıgımda gece 3 tü
somali diyip geçme bacım
somali kızlarından 2 örnek vereyim
Eki Görüntüle 209779 Eki Görüntüle 209780
biz okulla gitmiştk ben gece 3 te kalktm beni çıldırtcak ya diyoki herkes gitti murat dalkılıca biz gidemedkkendimi görüyorum resmen şuanbende bayılırım tekilaya ama beni shot ipleri kopartıyo.. benide zorla soktu duşa ben önümü göremiyorum diyorum aşkım bişeyim yook yaa girmicem :78:
selam..........................
biz okulla gitmiştk ben gece 3 te kalktm beni çıldırtcak ya diyoki herkes gitti murat dalkılıca biz gidemedk
ama benm midem nası bulanıyo anlatamam kalkcak halim yok yataktan hadi dedim kalkkkkkk gidiyoruzzz
şaka yapmş eşşekkafalı
tabi tabi bnmde hiç bişeym yok
sanırım topiğimize erkek kaçmış
arkadaş gögüs estetigi topiklerindeki resimleri göremeyince off poff ta yazmş fancy cim tek msjı selam deil
memiş sorunu bendede varben silikonla haleltmeyi düşünüyorum
aynen bnde bulursam onlarıı hemennnbi para bide cesaret bulsam bnde öle ypcm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?