cilveli kk-fistiklari

konunun ucunu kaçirdm ben bi özet geçebilcek cilveli hatun varsa maddeler halinde yazabilir mi suana kadar kaç tane oldugunu

iste asil cilve budur derim ben

yoookkk yaaa şaka yapıyorum bacım yapmamıştır tabi kisi deeeee 2 tane düzgün somalili kız fotosu bulabildim netten yüzbinlerce resim arasından sadece bu 2 si güzeldi yapmamıştır inan :86:
hastalık kapmamak için değil, seni üzmemek için

ben de vaaarııııııııımmmmmmmmm ama cilve yaptığım için değil uyuduğum için yoktum yorulmuşum bi de erken kalktım..
evli değilim, çocuğum da yok.. olsa dinlenmeye vaktim de olmıcaktı off halime şükrediyorum bazen uyku depoluyorum evlenene kadakkkkk

iyi fikir uyku depolamak

ama sagolsun benim askim benden cok uyur sansliyim

kızlar akşam mutfakta temizlik yaparken eşimden yardım istedim...üzerimde kısacık şortum...tam eğildim örtü sericem anam bi kaç şaplak yedim....ileriye gidecekti de işim vardı uğraşemeycen didim normalde hiç mutfakta durmayan adam benimle kaldı işim bitene kadar izledi...öpücükler falan...bu geceden tezi yok başlıyoz cilvere hobaaaaaa

sormaaa ilk iki gün ragbet vardi bu konuya sonra topic kapandi maalesef simdi hatunlar taktikleri uyguluyor galiba yoklar ortalikta tabiii onlarin uygulama sanslari vaar
bende burdaym uygulıcak yer mi var benimki bugn diyoki sen bi fena olmuşsn rüyandamı gördün farkında olmadn yansıdı sanrm davranışlarıma bide fenafis vardı nirde o oo
ohh hadi bakalm iyiymşşş renk renk şortlarr gelsinnn

evt renk renk kısacık şortlarla daha dikkatli sericem örtüleri

GÜNAYDIN KIZLARR

diğer topikte okumuştum sanırsam aklıma geldi sevgilim geldiğinde uyguladım

kuzenime gitmiştik ben kuzenimin yanına gittim telefonla konuşuyordu aklıma geldi birden hemen yanına koştum ve öptüm onu dudaklarından karşılık verse şapur şupur olcak o kendini çektikçe ben öptüm (yanlış anlşılmasın bende öpmeyi bilmiyorum) snr dün akşam itiraf etti çok hoşuna gitmişee bende hoşuna gitsin diye yaptıydım zatenbebeğim benim yaa aşığım çok

gunaydınlar cılvelıler ben dun eve gıderken cileği aldım ama mağlesef kullanamadım cunkumune acayıp bı agrım var kasıklarımda yumrtlama dönemım galıba erkenden uyudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…