- 13 Şubat 2009
- 4.001
- 14
- 683
- Konu Sahibi prenssevgilisi
-
günler cuvala girmediiiiigunaydınlar cılvelıler ben dun eve gıderken cileği aldım ama mağlesef kullanamadım cunkumune acayıp bı agrım var kasıklarımda yumrtlama dönemım galıba erkenden uyudum
bende bekarımmm tek deilizz bikaç bekar daha var :89::89:alemsiniz yaaaaa
cilve yapanların hepsi evli dimi
ben bekarım daha
demesin demesn :89: zaten burayı okuyınca ister istemez yapıyosunben utangacım ama burdan gazı aldım uygulicam hepsini. bende de cilve var ama üstü kapalı yapıorum hep cilveleri. şimdi burdan öğrendiğim kadarıyla gözüne gözüne sokmak lazımmış sora benim sevgilim çok odun demesin dimi
ben diyorum herkesin ki standart olsa ! dert tasa kalmıcakherkese merhaba kaç gündür ilgiyle okuyorum snunda yakalayabildim ben nişanlıyım kızlar o yüzden ihtiyacım çok ama benim kilo sorunum var birde kilo var derken abartı değilim 1.72 boya 78 kiloyum boyum olmasa top gibi yuvarlanır giderim güzelimdir ama sadece çok sevimliyimdir nilşanlımda bana öle diyor sen çok şirinsin seksapellik yok diyor:78::78:utandım yaaa ama elimden geldiğince bişiler yapmaya çalışıyorum
birde göğüslerin maşallahı var,bu yüzden o güzelim iç çamaşırlarının hiç birini ben alamıyorum çünkü memişlerde sığmıyor kızlar,en iyi markalarıda denedim yok anasını satayım o yüzden çok özenmeyin heryere sığmıyor bunlarr
[/TABLE]19712425]günaydın cilveli kızlarrrrrrrrr
kilo farkını sormuş biri ben 53 kocam 90 civarı şişko oldu evlenince yaaaa
yoksam bakımsızlıktan bekar hayatından ölmek üzereyken ben çıktım karşına....
coponummmm seni burda görmek ne güzel...inş bunları tek tek yaparız....bizimkileri elde tutmak lazım malum görevleri belli dışarı kaymasın gözleri akılları bizde olsun...:82:
herkese merhaba kaç gündür ilgiyle okuyorum snunda yakalayabildim ben nişanlıyım kızlar o yüzden ihtiyacım çok ama benim kilo sorunum var birde kilo var derken abartı değilim 1.72 boya 78 kiloyum boyum olmasa top gibi yuvarlanır giderim güzelimdir ama sadece çok sevimliyimdir nilşanlımda bana öle diyor sen çok şirinsin seksapellik yok diyor:78::78:utandım yaaa ama elimden geldiğince bişiler yapmaya çalışıyorum
birde göğüslerin maşallahı var,bu yüzden o güzelim iç çamaşırlarının hiç birini ben alamıyorum çünkü memişlerde sığmıyor kızlar,en iyi markalarıda denedim yok anasını satayım o yüzden çok özenmeyin heryere sığmıyor bunlarr
ayy kuzum yazana kadar canım çıktı neyse alışcam, dediğin doğru elde tutmak lazım bizimki zaten aylardır benden uzakta bakalım kavuşunca neler olacak
eski topicte söylemistim burada yine söyleyeyimm kadinin vücudu en kuvvetli silahidir.....bir insan kendini vücudunu begenmiyorsa cilve yapamaz yapsada kasinti durur...yanii kendimizi en iyi hissedeecegimiz vücut icin cabalamak daha nisanliymissin dügüne kadar vücudunu hallet kendine güvenince cilvelerinde yerini bulacaktir! bak gör!
neredn mi biliyorum bakiniz! 1.74 boy 75 kilo 69 dan 75 e ciktim askimi askere gönderince ama bir haftadir ipler elimde askim 3 ay sonra geliyor ozamana kadar 63 kilo hedefim bunu güvenim cilvem icin yapiyorumm
ben kafaya koydum zatıo halde bana da bi silikon yolu gözüktü demektir
ben kafaya koydum zatı
ne yapalım mesela adam aksam gelince bende işten geliyorum zaten
o halde bana da bi silikon yolu gözüktü demektir
ay cok sağol valla bideneyimcnm kısacık bi şort giy askılı bi badi...onunla dolaşş evde....yada sen önce gidiyosan eve yemek hazırladığın gibi kendini de hazırla...
giyin süslenn kısa elbise etek topuklu ayakkabılarla süper olarrrr
bunları bi yap gerisi içinde konuşucaz
bu yazının bikaç yerini benim aşkım iletisine yazmıştııı. demek ki o da böle düşünüo. cilveli kısımları yazmadı ama neyse şimdi anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?