cilveli kk-fistiklari

ay cnm valla bende öyle zorlandım önce ama kocamıza yapıyoz cnm utansak da aşıcaz...hep beraber el ele burdan aldığımız gazla evde neler olacak kim bilir...
benim daha zamanım var adam zaten yanımda değil biliyorsunn sonrasını göreceğiz işteeee,ama sen geliştir taktik ver bacına

inşallah zayıflamaya çalışıyorum ama işyerinde öle zor ki diyet yapmak spora gitmeyede vaktim yok en çokl düğün koşuşturmasında kendime güüveniyorum nişan hazırlıklarında bir haftada 4 kilo vermiştim düğüne kadar bi 10 kilo gitsee kendime güvenüm gelir,dediğin gibi önce kendim sevmeliyim beğenmeliyimmm

ver kuzum verr bak dügün fotolari ömür boyu senin o günün anisi olacak fazla kilolarin isi yok o mutlu dügün tablosunda

cnm valla süper bi şiir olmuş..alınacak dersler var içinde

inş cnm hele ben bi o güzel taktikleri fantazilei yapam da sana anlatırım bacı...

evet kızlar kesinlikle buna katılıyorum..
ev işlerine kandini kaptırıp evde gündelikçi kadınlar gibi dolaşanlardan olmayın sakın..
her zaman bakımlı ve temiz olmalı kadın..

SÜPERRRRRRRRR

kızlar ben yarın sabah şöyle bişey denicem

beyaz küçük bi not kağıdına kırmızı rujla "erkeğim seni çok seviyorum yazıcam"

dudağıma sürdüğüm kırmızı rujla da notun altına öpücük kondurucam...eşim benden sonra uyanıyo...

bu çok hoşuna gidicek eminim ayrıca banyo aynasının üzerini de kırmızı rujla öpücük yapıcam...

bakalım geri dönüşü nasıl olucak

Son düzenleme:
bende evde pijamalarla oturmayı çok seven biriyim:44: nası alışcaz bakalım bu duruma

evde pijamayla oturmaya devam edersen . bi süre sonra seni maç izlediği arkadaşı gibi görmeye başlarsa şaşırma .

her zaman bakımlı çekici olmaya özen göster.abartma ama şık ve gösterişli ol..hoşuna gider mutlaka.
yemek kokuları sinmiş ev kıyafetleriyle karşılanmayı kimse istemez.

Biliyorum farkındayım

evet kızlar kesinlikle buna katılıyorum..
ev işlerine kandini kaptırıp evde gündelikçi kadınlar gibi dolaşanlardan olmayın sakın..
her zaman bakımlı ve temiz olmalı kadın..

evvt cnmmm aynen öleeee

bende evde pijamalarla oturmayı çok seven biriyim:44: nası alışcaz bakalım bu duruma

çıkar pijamaları gecelikle otur cnm...sanki ben yapabiliyorum ya ama burdan aldığım gazla yapacam...

ay kızz bende yapayımmı? kocam yarın izinli uyuyo ben çıkarken....ama dönüşü olmaz sanırım onun ya

ay kızz bende yapayımmı? kocam yarın izinli uyuyo ben çıkarken....ama dönüşü olmaz sanırım onun ya

eşimin kırmızı rujdan çok hoşlandığını biliyorum o yüzden akşamı edemez o...altına biraz daha cafcaflı bişeyler de yazabilirim aramızda özel olan kelimelerden filan

ama seninki severmi bilmiyorum...

geçmişii şöylee bi okudumm
bi iki taktik aldım
geriye bitek uygulaması kalıyo :26:
tabi becerebilirsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…