- Konu Sahibi prenssevgilisi
-
enenmm saol hayatımmm ama lasım be yawww ben utanıyom benım heruften hala
enenmm saol hayatımmm ama lasım be yawww ben utanıyom benım heruften hala
yazdım ya kız sen kaçırmışsın.ok.marka p...vtif.sıcaklık verme özelliği var.hem niye anlatmayım elimden geldiğince bildiklerimi paylaşıp bilgi alış verişi yapıyom . e iyide oluyoyani
yok kız yine şimdi oturduğum eve yakın aynı caddede sayılır ev aldık da beybi hayırlısı ile bi bitse taşıncaz geçen sefer buluşmayı ayarlayamadık ben bi taşınayım da hele :82:
kız sen buna mı diyodun tatlı tatlı yakıyo diyee çok pis merak ettim hee denemem lazım
yakan prezervatifi de ilk defa duydum ama yakması ne zevk verebili ki yaw acı vermez mi ne cahilim
Mazoşist misiniz ya acı insan nasıl bir zevk verebilir ki?hey Allah'ım...
bende onu diyom ama acı vermio demekki
bende aynı fikirdeyim.okuyalımm bencee.....daha neler çıkar burdan neleeerrr....
Merhaba kızlar bayadır girmiyordum konu yeni açılmış,herkes burda maşallah
İyi sohbetler sizlere
burcu yu arayanlar bbuurrraaayyaaaaa
Nerdesin kızım sen ya
Oku oku bitmiyo canim, önce hangisini uygulicami sasirdim, askim neye ugradini sasiracak bu gidisle
Bende taktik verim bi kac tane, okadar deneyimiz var demi :)
Esim isten sonra annesigili ziyarete gitmisti, gidersede birakmiyolar kolay kolay sagolsunlarondan önceki günlerdede fazla görüsemedik isten dolayi..
Neyse mesaj yazdim, askim özledim seni nezaman gelirsin diye felan.. Annem rahatsizmis, biraz oturim kalkarim birazdan dedi.. Bende cevap yazdim, tamam dusa giricem birazdan kapiyi calma bosa anahtarla girersin yazdim.
Camasirlarimi cikarip beyaz uzun bi tshört giydim üzerime, telefonla resim cekindim esime gönderdim. hemen cevap yazdi eve gelmemi bekleseydin kiz, süper görünüyosun felan diye.. biraz bekledim, tshörtümü islatip bi resim daha cektim, altinada keske su an yanimda olsaydin hayatim dedim.... 20 dakika sürmedi, evdeydi
Oku oku bitmiyo canim, önce hangisini uygulicami sasirdim, askim neye ugradini sasiracak bu gidisle
Esim isten sonra annesigili ziyarete gitmisti, gidersede birakmiyolar kolay kolay sagolsunlarondan önceki günlerdede fazla görüsemedik isten dolayi..
Neyse mesaj yazdim, askim özledim seni nezaman gelirsin diye felan.. Annem rahatsizmis, biraz oturim kalkarim birazdan dedi.. Bende cevap yazdim, tamam dusa giricem birazdan kapiyi calma bosa anahtarla girersin yazdim.
Camasirlarimi cikarip beyaz uzun bi tshört giydim üzerime, telefonla resim cekindim esime gönderdim. hemen cevap yazdi eve gelmemi bekleseydin kiz, süper görünüyosun felan diye.. biraz bekledim, tshörtümü islatip bi resim daha cektim, altinada keske su an yanimda olsaydin hayatim dedim.... 20 dakika sürmedi, evdeydi
hoşgeldinn
o bizim vermeyiz burcumuzu cilveli gacı olucak derslerden geçicek ondan sonra alabilirsin daha bi çilek yiyemedi bu güdüşle çok dolanıcak o bu topikte :76::76::76:
he yaw arkadasım aldıydı pilli çalışyo acayıp guzel mış fırsat sitelerı var varya ordan almıştı enemmmm bayag reklam yaptım avantamı ıstesem ne etsemburcu bu titreşim halkası nedir ya arkadışnmı almış bişe yazıodun
Vay kız nebu?
Ne cevherler varmış bak.
Helal valla.
Işınlanmıştır adamcağız eve.
Ok'in var çifte haz belkide onu diyorlardır tırtıklıymış
dipnot:evli değilim ama her naneyi bilirim
sağol canım benimm.. hele bi taşınayım da kısmetse düşünüyoruz canımEvet bi buluşamadık hee Tuğçe de bana mesaj atıp duruyor şu gün olurmu falan diye
Hayırlı olsun canım evin,yeni eve bi bebek lazım şincik
kız yakıyo dediysek cayır cayır değil herhal sıcaklık veriyo yane o bakımdanyakan prezervatifi de ilk defa duydum ama yakması ne zevk verebili ki yaw acı vermez mi ne cahilim
kız kübo seni alan yaşadı bacımOk'in var çifte haz belkide onu diyorlardır tırtıklıymış
dipnot:evli değilim ama her naneyi bilirim
hoşgeldinn
o bizim vermeyiz burcumuzu cilveli gacı olucak derslerden geçicek ondan sonra alabilirsin daha bi çilek yiyemedi bu güdüşle çok dolanıcak o bu topikte :76::76::76:
valla bizde vermeyiz tamam mı
burcuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?