cilveli kk-fistiklari

yazdım ya kız sen kaçırmışsın.ok.marka p...vtif.sıcaklık verme özelliği var.hem niye anlatmayım elimden geldiğince bildiklerimi paylaşıp bilgi alış verişi yapıyom . e iyide oluyoyani

kız sen buna mı diyodun tatlı tatlı yakıyo diyee çok pis merak ettim hee denemem lazım

yok kız yine şimdi oturduğum eve yakın aynı caddede sayılır ev aldık da beybi hayırlısı ile bi bitse taşıncaz geçen sefer buluşmayı ayarlayamadık ben bi taşınayım da hele :82:

Evet bi buluşamadık hee Tuğçe de bana mesaj atıp duruyor şu gün olurmu falan diye
Hayırlı olsun canım evin,yeni eve bi bebek lazım şincik

bende aynı fikirdeyim.okuyalımm bencee.....daha neler çıkar burdan neleeerrr....

Oku oku bitmiyo canim, önce hangisini uygulicami sasirdim, askim neye ugradini sasiracak bu gidisle

Bende taktik verim bi kac tane, okadar deneyimiz var demi :)

Esim isten sonra annesigili ziyarete gitmisti, gidersede birakmiyolar kolay kolay sagolsunlar ondan önceki günlerdede fazla görüsemedik isten dolayi..
Neyse mesaj yazdim, askim özledim seni nezaman gelirsin diye felan.. Annem rahatsizmis, biraz oturim kalkarim birazdan dedi.. Bende cevap yazdim, tamam dusa giricem birazdan kapiyi calma bosa anahtarla girersin yazdim.

Camasirlarimi cikarip beyaz uzun bi tshört giydim üzerime, telefonla resim cekindim esime gönderdim. hemen cevap yazdi eve gelmemi bekleseydin kiz, süper görünüyosun felan diye.. biraz bekledim, tshörtümü islatip bi resim daha cektim, altinada keske su an yanimda olsaydin hayatim dedim.... 20 dakika sürmedi, evdeydi

Merhaba kızlar bayadır girmiyordum konu yeni açılmış,herkes burda maşallah
İyi sohbetler sizlere

hoşgeldinn

burcu yu arayanlar bbuurrraaayyaaaaa

Nerdesin kızım sen ya

o bizim vermeyiz burcumuzu cilveli gacı olucak derslerden geçicek ondan sonra alabilirsin daha bi çilek yiyemedi bu güdüşle çok dolanıcak o bu topikte :76::76::76:

Vay kız nebu?
Ne cevherler varmış bak.
Helal valla.
Işınlanmıştır adamcağız eve.

çok iyiymiş bu yaaa tuttum resimli mesaj olayını

bu ne güzel bi topiktir böyle dünden beri bütün sayfaları okudum. Çok eğitici Bende nişanlıyım. eylülde düğünüm. 6 yıldır birlikteyiz. Aşkımla birbirimize dokunmadan duramayız. Ten temasımız mutlaka olmalı. Cilveli hatun iyidirrr kocalarımızın gözü dışarıya kaymaz.. Eski topikte yazanları çok merak ettim yaa hatırlayanlar söylese ya.. Cimcime çok iyiydi diyosunuz o neler sölemişti mesela azcık anlatsanız

ooo süpermiş vallaaaaaa

Ok'in var çifte haz belkide onu diyorlardır tırtıklıymış
dipnot:evli değilim ama her naneyi bilirim

tırtıklı mı
tırtıklıyla düzün arasında nası bi fark var acaba
valla biranönce evlensem ii olur
her naneyi biliyon bacım hakket normal prezarvatifi duyduydum da ısı vereni tırtıklısını hiç duymamaıştım vala

Evet bi buluşamadık hee Tuğçe de bana mesaj atıp duruyor şu gün olurmu falan diye
Hayırlı olsun canım evin,yeni eve bi bebek lazım şincik
sağol canım benimm.. hele bi taşınayım da kısmetse düşünüyoruz canım
yakan prezervatifi de ilk defa duydum ama yakması ne zevk verebili ki yaw acı vermez mi ne cahilim
kız yakıyo dediysek cayır cayır değil herhal sıcaklık veriyo yane o bakımdan
Ok'in var çifte haz belkide onu diyorlardır tırtıklıymış
dipnot:evli değilim ama her naneyi bilirim
kız kübo seni alan yaşadı bacım

Bak bu süpermiş iştee bi de t-shirtü ıslatmış da öle göndermişş bak hele bakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…