cilveli kk-fistiklari

iyki yolda bısey olmamış adama kıssss ıykı yanlışlıkla yanlış bırıne göndermedın benım kesın basıma gelirdi

hahahaha onun icin tekrar tekrar dikkat ettim gercektende esime mi gönderiyorum diye
dedigim gibi, kendime dedim cadi annesi dolduruyodur simdi acil bisey yapmam lazim ne bilim böyle yapacagini

Önceden o işin ayda 2-3 kere olduğunu sanıyordum ben taki kuzenimle konuşana kadar
Bide demesinmi evlendiğin ilk zamanlar bulduğu heryerde diye 'nasıl yani ya' deyip gözlerimi de pörtletmiştim

sekerr dondurma süper zaten hani ben dah ahic birsey yapmadan benim askim bana sokakta dondurma yemeyi yasakladi

sey birde biz dondurmayi hani kiloluk olanlari kasikla yemiyoruz deneyin
askim bu cok soguk biraz isitirmisin deyipte yiyin hani hani:78:

kız zatan avus içi kasımak o anlama gelir bunu bılmeyen azdır sızınkı pek şifre olmamış kuzummmm

ewet zaten bende biyerde okumuştum

Sadece bir şifremi var kız?

Ay biz çok yaramaz bi çiftiz yaa hiç rahat durmayız nişanlım istanbulda yaşıyo buraya geldiğinde bizde kalıyo tabi. Gece Annemler yatak odasındayken ben aşkımın yatağına giderim sokulurum hemen ona. Gizli ya heyecanlı oluyo yakalanma korkusuyla. Yada içeri geçeriz film izleme bahanesiyle,size ses gelmesin rahatsız olmayın diye kapıyı kapatırız. Ama filmi pek anlayamayız genelde

sonunu göremediğim cok film var öleeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…