- Konu Sahibi prenssevgilisi
-
kız zatan avus içi kasımak o anlama gelir bunu bılmeyen azdır sızınkı pek şifre olmamış kuzummmmbizim aşkımla aramızda şifre vardır. Kalabalık bi ortamdayken birbirimizi avcunu kaşıdığımızda seni istiyorum anlamına gelir
bizim aşkımla aramızda şifre vardır. Kalabalık bi ortamdayken birbirimizi avcunu kaşıdığımızda seni istiyorum anlamına gelir
iyki yolda bısey olmamış adama kıssss ıykı yanlışlıkla yanlış bırıne göndermedın benım kesın basıma gelirdi
kız nie b...ktan olsun aksine gayet zevkli bi iş
kız nie b...ktan olsun aksine gayet zevkli bi iş
anamm adaşım da gelmişşşdikkatimi çekti netten baktım
beraber film izleyen varmı aranızda
delü nasılda dikkatini çekmiş
sen de kapıda herkesı slmlamaktan yoruldun ayyy yoklamamı tutuyon sende mi burdasın diyeceğine 2 de bır 2 laf ett cılve ornegi ver bakalım hayatımkız sende mi burdasınn
kız sende mi burdasınn
kız zatan avus içi kasımak o anlama gelir bunu bılmeyen azdır sızınkı pek şifre olmamış kuzummmm
olurmu nen dısarda soracaklar ne iş yapıyosun
titreşim halkası satıyom
onası bişy diyecekler
saadet zinciri gibi bişey diyecem
Kızlar hazır yaz aylarındayken dondurma stoğu yapın eve, ben mesela genelde Cornett yerken sanki farkında olmadan yapıyomuş gibi seksi yiyorum dondurmayı ee tabi zaman geçmeden adamın gözü kayıyomesela diyelim akşam evdesiniz, tv izliyorsunuz beraber. Dondurmayı yemeye başlayın özellikle böyle uzun şekilli ya da Cornett gibi olsun siz çaktırmayın heç sanki tv'ye dalmış gibi dondurmayı yalayın bi güzel ee şey kem küm işte öle bir takım seksi hareketler yapın, zati eşinizin illa ki dikkatini çekecek ve tahrik edecektir :131:
sen de kapıda herkesı slmlamaktan yoruldun ayyy yoklamamı tutuyon sende mi burdasın diyeceğine 2 de bır 2 laf ett cılve ornegi ver bakalım hayatım
kız zatan avus içi kasımak o anlama gelir bunu bılmeyen azdır sızınkı pek şifre olmamış kuzummmm
Sadece bir şifremi var kız?
ben bilmem ki böyle şeyler daha koklanmadık bi goncayım ben
Yokbe sende ne aşk filmi.
Tarihi film...
ewet zaten bende biyerde okumuştum
Ay biz çok yaramaz bi çiftiz yaa hiç rahat durmayıznişanlım istanbulda yaşıyo buraya geldiğinde bizde kalıyo tabi. Gece Annemler yatak odasındayken ben aşkımın yatağına giderim sokulurum hemen ona. Gizli ya heyecanlı oluyo yakalanma korkusuyla. Yada içeri geçeriz film izleme bahanesiyle,size ses gelmesin rahatsız olmayın diye kapıyı kapatırız. Ama filmi pek anlayamayız genelde
hı hı aşk filmi
anamm adaşım da gelmişşşkız ceyda napıyon beybi sen burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?