cilveli kk-fistiklari

bunu da öğrenmiş oldum valla saol canım

google arattım harbiden varmış ben bilmiyodum denemek lazım

bak bugune kadar boşa yasadın myhoşum bende almadım ama cok guzel dıyo arkadasım

ya kim almış nerden almış bi öğrenin de söyleyin kız hele merak ettim hee alsak mı acep

haaa iyi doğru annamısım gecmıse donrulup oku demışlerdı ama yarım yamalk bısıyler bulmustum saol ceydos
rica ederim canım
Fazlamı ileri gittim kızlar.......
Öyleyse biber sürücem valla...
prd, özür.............

yok canım ya bana göre gayet normal bi olay

Bi kac sayfa okudum, cok hossunuz kizlar süpermis :)

Esimle kac gündür cok calisioyruz, biribirimize fazla zaman ayiramadik.. Cumartesine güzel biseyler hazirlamak istiyorum...

Bakalim ortaya ne cikacak fikri olan varsa buyrun :)

Esimle kac gündür cok calisioyruz, biribirimize fazla zaman ayiramadik.. Cumartesine güzel biseyler hazirlamak istiyorum...

bende aynı fikirdeyim.okuyalımm bencee.....daha neler çıkar burdan neleeerrr....

fikirler ortada valla şoko moko, kısa şort-etek, muck muck kangal sucuk

Ben geçen gün bilgisayarda yabancı bir müzik dinliyordum, eşim yanıma geldi o sırada espirisine müziğin ritmine uygun bi dans hareketi yaptı benim de aklıma hemen tabi mzuurluk geldi aşkım hadi bana striptiz yap dedim ağzı bi karış açık kaldı ama etkilendi yanii hınzır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…