- 13 Şubat 2009
- 4.001
- 14
- 683
- Konu Sahibi prenssevgilisi
enenmm benkıde boşver gıyme gerek yok dıyenlerden
soyları kalasa dayanıyo galiba...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vayy formulu bızede söle barıı saklama benı eskıden buyuktude cok kılo verdım kuculduler estetık olcam kafaya koydum
slm kızlar...
valla bende renk renk desen desen gecelikler alırım da kocamın hiç bi yorumu olmaz
ama ben sevdiğim için alıyom hıh![]()
kızlarrr ben geldiiiiiim amaaa benmkide odun çıktıbuz boğazına kaçtı vucuduna dokundurtmadı bile oooooof oooof
![]()
kızlarrr ben geldiiiiiim amaaa benmkide odun çıktıbuz boğazına kaçtı vucuduna dokundurtmadı bile oooooof oooof
![]()
ne nazlı bu sizin kocalar yahu anlamıyolar hiçbişeyden bizim göbeğimiz çatlıyo burda değişik bişeyler bulalım die![]()
bnm konum nerde yaa kapatmışlar![]()
bende üzüldüm valla aynı enerjiyi nerden bulcas şimdi ne güzel motive olmuş gırgır yapıyoduk![]()
Ay Allah benim iyiliğimi versin
Sor bakalım olmuş mu o gazla marsa çıkardı insan
Cumartesi kalabalıktı sanmıyorum ama pazar pek kimse yoktu icraat olabilir![]()
ya anlamıyorum insanları herkes çok bilmiş...
size ne kardeşim isteyen istediğini giyer istediğini yapar hep bi muhalefetler yaa
aman hiçbişi yapmadım gittim iş yerine ofiste diilmiş emlakçı eşim daire gösteriyomuş yakalayamadım yani herifi
sonra anneme gittim enerjimi atamadım temizlik yaptım anneme baya bi yorulmuşum akşama da hal dermanım kalmadı...
bi de herifi ofiste bulamayınca mesaj çekmiştim (biraz tehlikeli) akşamı edememiş o da
ama bende hal derman yoktu sızdım eve gider gitmez kaldı garibi öleee sap gibi![]()
hatta sanırım 1 beden büyüdü evlendiğimden beri eski çamaşırlarım tam olmuyo çünkü taşıyo hafiften![]()
![]()
buzun boğazında ne işi var kı sırtına surecektınkızlarrr ben geldiiiiiim amaaa benmkide odun çıktıbuz boğazına kaçtı vucuduna dokundurtmadı bile oooooof oooof
![]()
buzun boğazında ne işi var kı sırtına surecektın
buzun boğazında ne işi var kı sırtına surecektın
bitanede iki kisinin agzinda olan buz varr bak kacirmissin o cilveyii![]()
hıımmmm onu görmedım ay cılve yacaz dıye adamı zatüre etmiyekbitanede iki kisinin agzinda olan buz varr bak kacirmissin o cilveyii![]()