- Konu Sahibi prenssevgilisi
eee baglayıp napcan :26::26:birşeyi denemedim ama çok merak ediyorum en kısa sürede denicem kızlar
adamın gözlerini bağlıycam kedinin fareyle oynadığı gibi oyniycam onla![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eee baglayıp napcan :26::26:birşeyi denemedim ama çok merak ediyorum en kısa sürede denicem kızlar
adamın gözlerini bağlıycam kedinin fareyle oynadığı gibi oyniycam onla![]()
eee baglayıp napcan :26::26:
kıs hayal gucum okadar calışsa bu topikde ne işim var oyusden kapatmadılar burayı bence kesin baska bısıy var kustum iştehayal gücünü çalıştır kuzum okadarını da yazmıyım gene kapatırlar mazallah![]()
kıs hayal gucum okadar calışsa bu topikde ne işim var oyusden kapatmadılar burayı bence kesin baska bısıy var kustum işte![]()
myhoşum ve diğer çekirgeler yarın devam edeız ben kaçıyorummm su cımcıme bı an önce gelsede eğitime devam etsek myhoş bu arada körebenın detaylarını bekliyom ha yarın
aynen cnım devaaamyilmak yok devammm kuzuuuuu elbet pes edecekkk![]()
buzun boğazında ne işi var kı sırtına surecektın
kizlaaar bugün tatil günümdeyimm ev gezmesine gidip geliyorum aksam geldgimde kagit kalemle oturucam buraya cilveleri not edelimmm malum kapanir mapanir mazallah odun kadin oluruz![]()
Kızlar bende önceki topiği sessiz sessiz takip ediyordum kapandı yaa![]()
bunlarıda bugn aldım çeyize
Eki Görüntüle 209352 Eki Görüntüle 209351
Kızlar bende önceki topiği sessiz sessiz takip ediyordum kapandı yaa![]()
bunlarıda bugn aldım çeyize
Eki Görüntüle 209352 Eki Görüntüle 209351
Hanımlarr her şey iyi,güzel,ben de evlenince bunları denemeye çalışcam ama ben kendime güvenmiyorum
Benim göğüslerim o kadar küçük ki..Kendi elimi bile doldurmuyo,evleniceğim kişinin elinin çeyreği bile olmazBenim gibi olup da,kendine güveni olan var mı??Varsa bunu nasıl başardınız??O kadar çok çekiniyorum ki bu durumdan...Evlenmek istemiyorum bazen sırf bundan dolayı..Çok önemli bi faktör mü?
benimkiler büyük de noluyo.adam elledikten sonra dalga geçiyo
bu göğsü küçük olanların kendine güvensizliklerini de anlamıyorum.başka derdiniz mi yok.
ne engelli insanlar var, senin göğsün küçük diye kendine güvensizlik de nedir.
göğüslerin küçük diye evlenmeyi düşünmüyorsun ha bazen? bazıları da bunun yanından bile geçemiyor.
kendinize gelin yahu
yani benimde küçük sayılır, önceden çok takardım üzülürdüm ama takmıyorum artıkbide benimki ben biriyle koca memeli diye dalga geçerken büyük iyidir dedi, gelde parçalamaa, bende git o zaman kendine büyük memeli bul dedim
amaan kızlar ya yabancıları görmüyomusunuz hiç yok onlarda ama büyün erkeklerin gözü onda, hıhh biz onların oralarına buralarına bişe diyoz mu
![]()
Hanımlarr her şey iyi,güzel,ben de evlenince bunları denemeye çalışcam ama ben kendime güvenmiyorum
Benim göğüslerim o kadar küçük ki..Kendi elimi bile doldurmuyo,evleniceğim kişinin elinin çeyreği bile olmazBenim gibi olup da,kendine güveni olan var mı??Varsa bunu nasıl başardınız??O kadar çok çekiniyorum ki bu durumdan...Evlenmek istemiyorum bazen sırf bundan dolayı..Çok önemli bi faktör mü?
cnm bnimkide o kadar büyük sayılmaz evlenmeme 4,5 ay kaldı bende sorun yapıyodum ama nisanlm sagolsun beni kendime getirdi bu konuda güven verdi önemli olan karsındaki sevdiginden destek almak bence evlenecegin kiside seni gögüslerin kçük die bırakıcak degil ya takma kafana![]()