cilveli kk-fistiklari

Evet işte bu güveni vermesi gerçekten çok güzel bir şey.Beni bu yüzden bırakmasınadn korkmuyorum,eğer öyle yapıcaksa hiç durmasın gitsin zaten.Sadece kendimi çoğu zaman erkek gibi görüyorum bu durumdan dolayı,büyük eksiklik..Yani öyle şımarıklık da değil benimki,gerçekten çoğu erkeğinkinden bile küçük.Bazen Allah nasip ederse ve olursa,çocuğumu nasıl emzircem diye bile düşünüyorum..

merak etme tatlım, hamilelikte gögüsler oldugundan daha dolgun oluyor

Hanımlarr her şey iyi,güzel,ben de evlenince bunları denemeye çalışcam ama ben kendime güvenmiyorum:14::14::14:
Benim göğüslerim o kadar küçük ki..Kendi elimi bile doldurmuyo,evleniceğim kişinin elinin çeyreği bile olmaz:59: Benim gibi olup da,kendine güveni olan var mı??Varsa bunu nasıl başardınız??O kadar çok çekiniyorum ki bu durumdan...Evlenmek istemiyorum bazen sırf bundan dolayı..Çok önemli bi faktör mü?

D cup sütyen kullanan bir hatun olarak şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki, elinde gösterecek hiç birşey yoksa iri göğüsle bir süre idare edersin ama eninde sonunda gelip bu topicde yeni cilve önerileri ararsın:)))

aaa bak birde şunu örnek vereyim, eski topicde efsane olan cimcime de silikon taktırmayı düşünüyor ama anlattıklarını yapan bir hatunla değme koca göğüslüler baş edemez...

Son düzenleme:
he ya şimdi anladım :66: öylede bekarız böylede bekarızzz.yaşasınnn nutellayla manuel takılanlaaarrrrrrrrr :65:

iviiit :52::52::52:
en sevdiğim şeylerden birisi, sevgilim telefonla konuşurken veya proje yaparken ona yaklaşmak, öpmek, açık seçik şeyler fısıldamak, kucağına oturmak :27::27: tepki veremeyeceği yerlerde kulağına onu istediğimi söylerim bazen :27: zafallım çok çekiyo benden yaaa:86:

Back
X