cilveli kk-fistiklari

topik takipetmeyi severim başka sitelerede bakarım türk kızları ve rus kızları diye topikler vardı erkeklerin yazıştığı türk kızları svşmeyi bilmiyor kanısındaydı erkekler bendede icraat olmayınca dedimki demekki hakkaten doğru söylüyolarmış ama şimdi burayı okuyunca yanıldığımı anladım :45:

türk erkekleri bilmiyor aslında, onların yerine işleri yapacak kadın arıyolar. e ruslar da alınca parayı çalışıyolar tabi...
kendi eksikliklerini başkalarına yüklemeye bayılır türk erkekleri bacım. dikkat et hep böyle..:86::27:

Hanımlarr her şey iyi,güzel,ben de evlenince bunları denemeye çalışcam ama ben kendime güvenmiyorum:14::14::14:
Benim göğüslerim o kadar küçük ki..Kendi elimi bile doldurmuyo,evleniceğim kişinin elinin çeyreği bile olmaz:59: Benim gibi olup da,kendine güveni olan var mı??Varsa bunu nasıl başardınız??O kadar çok çekiniyorum ki bu durumdan...Evlenmek istemiyorum bazen sırf bundan dolayı..Çok önemli bi faktör mü?

canim benimm hic güvensizlik sorunu yapma bunu...kendine herzaman güvenmelisin benim gögüslerimde normalin altinda biraz ama hani diger türlüden iyidir hatta benim askim cok büyük gögüslüler yaslarindan cok cok büyük gösteriyor der bak ne güzel sen hep gencecik kalcaksin:71:

Evet işte bu güveni vermesi gerçekten çok güzel bir şey.Beni bu yüzden bırakmasınadn korkmuyorum,eğer öyle yapıcaksa hiç durmasın gitsin zaten.Sadece kendimi çoğu zaman erkek gibi görüyorum bu durumdan dolayı,büyük eksiklik..Yani öyle şımarıklık da değil benimki,gerçekten çoğu erkeğinkinden bile küçük.Bazen Allah nasip ederse ve olursa,çocuğumu nasıl emzircem diye bile düşünüyorum..

Allah nasip eder insallah bir bebegi sana ozaman zaten kendiliginden büyüyecek! hani süt doluyor icerisi zaten....birde benim kendi ablamin gögüsleri cok büyük maasallah basi dertte kiyafet bulamiyor ne kadar zayif olsada kilolu gösteriyor maalesef

Allah nasip eder insallah bir bebegi sana ozaman zaten kendiliginden büyüyecek! hani süt doluyor icerisi zaten....birde benim kendi ablamin gögüsleri cok büyük maasallah basi dertte kiyafet bulamiyor ne kadar zayif olsada kilolu gösteriyor maalesef
büyüğü det kucugu dert kesin nen hepiniz memişleri eşit olacaz:47:

aynen benimde büyük . ne giyeceğini şaşırıyo insa. badi giyip dolaşanlara çok özeniyom. hayatımda dışarda badiyle dolaşmadım. bide başka erkeler direk göğsüme bakınca çok rahatsız oluyorum. onları orada boğasım geliyo.
bi kere normal bi bluz giydim. üstüne kolye taktım. toplantıdan sonra müdürle konuşuyoz. a ikide bir göğsüme bakıyo:18: yerin dibine geçtim. keşki küçük olaydı:14:

aynen benimde büyük . ne giyeceğini şaşırıyo insa. badi giyip dolaşanlara çok özeniyom. hayatımda dışarda badiyle dolaşmadım. bide başka erkeler direk göğsüme bakınca çok rahatsız oluyorum. onları orada boğasım geliyo.
bi kere normal bi bluz giydim. üstüne kolye taktım. toplantıdan sonra müdürle konuşuyoz. a ikide bir göğsüme bakıyo:18: yerin dibine geçtim. keşki küçük olaydı:14:
bende straplez gıyenlere ımrenıyom dadtlum ben gıysem asagı duser kesın:84:

bende straplez gıyenlere ımrenıyom dadtlum ben gıysem asagı duser kesın:84:

senindemi büyük. maalsefe strapleezde öyle oluyo. çirkin duruyo.
göğsüm küçük diye yakınan arkadaş. minik göğüslü ok adar çok seksi artist varki. mesele göğüste değel :23:

Back
X