cilveli kk-fistiklari

...yok ya adamin gozunude ben korkuttum idrar yollarinda iltihaplanma oldu benim hastanede yattim oda dusege sebeb oluyor diye durdurduk...birde hergun isten gittikten sonra yemek bile yemeyip uyuyorum..5 kilo verdim hamile hamile iiice bir korktu..adam ne yapsin :))

geçmiş olsun canım,

en kısa zamanda normale dönersiniz inşallah
:34:

bende merak ediyorum onları nerden yapılıyorrr:3:

kızlar alakasız olacak ama..takvim çizelgerini nasıl yapıyorsunuz ?:17:

cnm bana bi arkadaş yapmıştı ben de bilmiyom..

okuması zaten en kolay şey ama uygulayabilmek çok farklı
ben çok utanırım mesela böyle konularda
zamanla aşmaya uğraşıyorum
bakalım umarım beceririm

becericez cnm ben de çok çaba sarfetcem ama biraz da adamla alakalı bu ya benimkinin içi geçmiş :60:

imi bende hamileyim diye biz rafa kaldirdik bir muddet esimde bebege bisey olur diye yaklasmiyor garibim...bide ustune calisiyorus cok yoruluyorus ayakta kalacak halimiz olmuyor...bize tatil sart :((((:69::69:

bebiş olana kadan sabret..sonaaaaa dönersin sahalara :1:

:52::52::52::52:kizlaaaar öztellikle yeni evliler kipir kipir olmazmi yahuuu bkz:myhosss

evlilikten korkuyorum biz suan bile cok isveli cilveliyiz ama kendimizi frenliyoruz ben hep evliligli düsünemiyorum diyordum korkutuyorsunuz beni:53:

bebiş olana kadan sabret..sonaaaaa dönersin sahalara :1:[/QUOTE]

tabi canim yoksa normalde bir problem yok....

nonstop devam yani...hatta bizim evin sapigi benim :)))

:52::52::52::52:kizlaaaar öztellikle yeni evliler kipir kipir olmazmi yahuuu bkz:myhosss

evlilikten korkuyorum biz suan bile cok isveli cilveliyiz ama kendimizi frenliyoruz ben hep evliligli düsünemiyorum diyordum korkutuyorsunuz beni:53:

korkma şekerim ..evlenince sal gitsin.frene bastığın yeter dimi ama..:69:
sabahlar olmasııııııııııııııııııııııııııınnn :1:

ben 8 sene beraberlikten sonra 2 sene once evlendim yani isveli cilveli tabiki olunuyor evlenmeden hatta daha eglenceli :)) ama evlendikten sonra herseyin cokunu cikartinca normale donuyorsun he icindeki ates sonuyormu sonmuyor ama iste cocuktu aileydi derken hayat seni frenliyor :)))

bekarken pek kıpırdaklığım yoktu hatta 4 günlük vajinismus derdinden sonra evliliğin ilk günleri uzaklaşmıştım cinsellikten...

ama sonra herşey yoluna girdi...kocacım saolsun ondan çok feyz aldım

şimdi kimse beni tutmasıınnn...tenlerin aşkı gibisi varmııııııııııı
:69::69::69::69::69:

hadi kızlar ya yeni bişiler bekliyorum fikir lütfen fikirrr
:64::64::64::64:

bekarken pek kıpırdaklığım yoktu hatta 4 günlük vajinismus derdinden sonra evliliğin ilk günleri uzaklaşmıştım cinsellikten...

myhoşum pek bı ateşli gördum senı bugun yap bakalım yap bakalım ayın cılve bırıncısı kım olcak yannıs soruma cevap alamdım benım göbegımde ağrı oluyo acaba sızdede oluyomu dıye sormustum hatta kılo farkını oyuzden sordum

aynı kafadayız :34::12:

:32:

bende bendee :1:

myhoşum pek bı ateşli gördum senı bugun yap bakalım yap bakalım ayın cılve bırıncısı kım olcak yannıs soruma cevap alamdım benım göbegımde ağrı oluyo acaba sızdede oluyomu dıye sormustum hatta kılo farkını oyuzden sordum

bende olmuyo cnm öle bi ağrı

valla esinle kilo farkin varsa olur benim ilk evlendigim zamanlar oluyordu simdi olmuyor..alistimmi ne :))) ama acayip bir agri sicak su tutnca geciyordu genelde....ablam evliligin ilk senelerinde falan olur oyle seyler demisti bende onu bildigim icin o kadar aldirmadim :))))

hadi kizlar benden size bir cilve denmez soruydu ama ben bir kere tv izlerken bir filmde duymustum kamasutra ne demek demistim esime oneki nasil yapiliyor diye sorma gafletinde bulunmustum...baya baya renkli gecmisti valla....

meger herkes biliyormus o kadar akilli gecinirim ben bilmiyordum bir kiz arkadasimda ogrenmis bana sormustu gostersene nasil oluyor diye bi git tobe tobe internetten bak demistim :))))

kızlar ben bazen diz üstü penye bi elbisem var onu giyorum kızımın oyuncaklarını toplarken bakıyo farkediyorum ama bilmez gibi devam ediyorum tv izlemeyi bırakıyo beni çagırıyor gelsene diye:17:

kızlar benim koca çok yoruluyo yoğun çalışıyo eve gelince de hep yorgun uykusuz homurdanıyo....
uyku kaçıran bişiler söleyin beeeeeee haydeeee :52::52::52::52:

hadi kizlar benden size bir cilve denmez soruydu ama ben bir kere tv izlerken bir filmde duymustum kamasutra ne demek demistim esime oneki nasil yapiliyor diye sorma gafletinde bulunmustum...baya baya renkli gecmisti valla....

meger herkes biliyormus o kadar akilli gecinirim ben bilmiyordum bir kiz arkadasimda ogrenmis bana sormustu gostersene nasil oluyor diye bi git tobe tobe internetten bak demistim :))))
o ne demekki canım:49:

kızlar benim koca çok yoruluyo yoğun çalışıyo eve gelince de hep yorgun uykusuz homurdanıyo....
uyku kaçıran bişiler söleyin beeeeeee haydeeee :52::52::52::52:

aha simdi benimkide boyle hatta kaciyor bazen ben bazen dar alanda yakaliyordum nere gidiyon sen diye....yorgunum falan diyo hali ile olmaz benim mutlu olmam lazim diyorum bu ben sinirlenince ters tepiyor bende amacima ulasiyorum :)))

Back
X