cilveli kk-fistiklari

kızlarrr günaydınnnnn nasılsınız? ben çokkkk iyiyim dün gece ki taktik tuttu adam meğer benden bekliyomuş....:36::60:

giyindim süslendim bekledim...kısacık bi etek şunu şuraya koyayım falan deyip eğilip kalktımmm sonra olan oldu hemde 2 kezzzzzz:46::46::46::46::46::46:

diğerlerini sıralayın ya hazır bebe çalışmasındayken hepsini yapacam :66::66::66::66:

vuhuuuuu iste böyle ektiklerimizi biciyoruzzz durmak yok yola devammmm:92:

anammmmmmmm herüff aradı şimdi akşama hazır ol sana hain planlarım var diyoo:52::52: ney söyle dedim yok dedi:52:
sende bul bişiler diyo hınzırrrrrrrr kocikk:23:
kızlarr acil alarm bana bişiler bulak hadee:1:

Son düzenleme:
enemmm cılvelıler nereye gettınız yawwww myhos çigdem parısss prenses aloooo

burdayım yettim garii:10::10::10:

ne koklaşıyonuz ya çileklere nolduuuuuuu :52:

kıs akşam benımku eccuk asabıydı yanaşamadım bugun su cıleklerı yememız lasım yoksa bozulacak yawwww

kızı biz muza üzüme filan geçtik sen hala çilektemisin yoklama alıcam demiştim 0 aldın otur :63::63:

kızlarrr günaydınnnnn nasılsınız? ben çokkkk iyiyim dün gece ki taktik tuttu adam meğer benden bekliyomuş....:36::60:

giyindim süslendim bekledim...kısacık bi etek şunu şuraya koyayım falan deyip eğilip kalktımmm sonra olan oldu hemde 2 kezzzzzz:46::46::46::46::46::46:

diğerlerini sıralayın ya hazır bebe çalışmasındayken hepsini yapacam :66::66::66::66:

wuuuuuuuuuuuuuuuuu süper süper senin odun yontulmaya başladı beybim :52::52:

ben eski topiği bilmiyorum ama çok üzülüyorum bilmediğim için çok şey kaçırdım sanırımm:58:

güzel taktikler vardı çokta makaraydı ama burası da iyi sadece paylaşım azaldı hepsi orda kaldı taktiklerin çünkü yeni fikirler çıkmıyo :59:

kızı biz muza üzüme filan geçtik sen hala çilektemisin yoklama alıcam demiştim 0 aldın otur :63::63:

güzel taktikler vardı çokta makaraydı ama burası da iyi sadece paylaşım azaldı hepsi orda kaldı taktiklerin çünkü yeni fikirler çıkmıyo :59:

tüh yaf akşam nasıl işe yarardı şimdi oradaki taktikler:59:
özel msj atın olmamı kızlar çok +++18 ise:23:

teşekkür ederim canım , sanırım benim artık hep uzun şeyler giymem lazımki değişik gelsin gözüne.. bendede kilo problemım hıc olmamaısna rağmen aşırı sıcak geliyo hava terlıyorum ustumde ne var ne yok atıyorum:52:
senin taktigin deişti artık :75: yeni taktigin accuk acundan göstercen :57:
bundan sonra ben de buralardayımmmm :23::23::23:
dişilik yer yüzündeki en büyük güç bence varsın erkekler kendilerini güçlü sansınn :1:
her daim seksapellll maksimummmm seksapellll :47:
yeni numaralara sanırım benim de ihtiyacım var :17:
yaşasınnn kadın olmakkkk :23::23::23:
hoşgeldn olişiimm :3:
ne + işareti kız ben niye görmüyom nerde :D
bu arada kokular diziden önce çıktı şeker 3 yıldır var zaten adamlar turizm bakanlığından izin çıkartıp sarayda kullanılan kokuların formüllerini türkiyeye getiriyorlar :D hürremden gelmiyo şeker ama şimdi şimdi meşur oldu bacım dene cariye kokusunu sür gir halvete gir :D
çigdemmmmm sende bekarmısn ve aynı yaştaymışızz :38: ben seni hep büyüksn die düşünüyodm :26: bu arada bi msjda bana at bakalm :23: neymiş cariye kokusu parfümüm bitti zaten :23:
konuyu okuyanlar bölümünde isimler çıkıyo ya orda + işareti var isminin yanında bi ben mi görüyorum yahu cigdem34+ şeklinde yani
ayrıca sür gir diyosun da bide nerden temin edicemizi bi desen
:26::26:
canm çiğdem senin arkadaş listende eklidir .. arkadaşın olanlarda çıkıyo o artı işareti :76:
buarada tanışmadık ama
sarıbeybi,paristebirgece,myhos,burcuhayal falan var galiba sürekli giren
bende varımmmmm :33:

biz tv izliyoduk eşimle beraber spor arasıydı salona gitmedik akşam

yemekten sonra soda içelim dedi eşim

neyse bardağa koymadım şişeden içiyoduk (eşim öyle seviyo)

ben şişeyi ağzımda fazla dolaştırmışım içerken farkında değildim

ne güzel içiyosun sen öyle dedim bizimki yapıştı dudaklara demek ki bu da tahrik ediyoo öğrenmiş oldum
:52::52::52::52:

buarada tanışmadık ama
sarıbeybi,paristebirgece,myhos,burcuhayal falan var galiba sürekli giren

evet cnm hoşgeldin sende...

ben eski topiği bilmiyorum ama çok üzülüyorum bilmediğim için çok şey kaçırdım sanırımm:58:

çok şey kaçırdın...hadi arkadaşlar eski taktikleri hatırlayalım yeni arkadaşlar için :9:

vuhuuuuu iste böyle ektiklerimizi biciyoruzzz durmak yok yola devammmm:92:

ayy evettt daha durmak yok...:32:

anammmmmmmm herüff aradı şimdi akşama hazır ol sana hain planlarım var diyoo:52::52: ney söyle dedim yok dedi:52:
sende bul bişiler diyo hınzırrrrrrrr kocikk:23:
kızlarr acil alarm bana bişiler bulak hadee:1:

abbooo kız al aklını başından....ama nasıl nasıl düşünek...:26:

evet tatlım yontucam ben onu inş. kendimi de kasmadan utanmadan yaklaşsam neler olacak da...:31:

çok şey kaçırdın...hadi arkadaşlar eski taktikleri hatırlayalım yeni arkadaşlar için :9:

abbooo kız al aklını başından....ama nasıl nasıl düşünek...:26:

cok güzel taktikler vardi be cicisss buraya geldik tikandikkk iki günde 110 olmustu sayfa :53:

evet aklını almam lazım bakalım hangimizin planları daha çok tutacak onunkimi benimkimi:23:

hadiyin bacılar bekliyom fikirlerinizi:82:

Back
X