- 27 Nisan 2010
- 6.474
- 11
- 683
- Konu Sahibi prenssevgilisi
- #1.161
Bir gece beyaz gömleklerinden birini giyin. Burada onu çılgına çevirecek olan nokta içinize hiçbir şey giymemeniz.

gömlekden bunaldığı için benimki bunu beğenmez sizi bilemicem

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
önce sen adres ver ona göre kendimizi ayarlayalım bacım yoksa yanlışlıkla alt komşun oluveririz valla belli olmaz o işler![]()
misyoner ne nennn
myhışum nerdesın bu kalabalıkta kaybettım senı
ben bi kornet alim ya dur
aşşa da bakkal var
eşimım msj attım hayatım akşamı iple çekiyorum sabah kadar uyumak yok sana ona göre gel işten yazdım cevap geldiiii
yuppi çok sevindim aşkım sabaha kadar halllederim seni die öküz benim kocammm galibaaçok açık konuşurrr
tövbe tövbe ben kopek felan olmamm onu bastan dıyeyım![]()
anam o pozisyon köpek pozisyonumuuu deniliyiiii bak adını bilmiyodum kendini bilirimde![]()
yaz ozaman kımvurduya gıtmeyeyım evdeburcu bacım ben sana özelden bişiler atimde onlara bak anacım soruyon burda misyoner falan ayıp oluyy sen karamelaları hazırla,bunları bilme
![]()
kız bulduk ya 25 tene onları kopyala yapıstır kaybetme![]()
senin en acilinden kamasutrayı indirip okuman lazım kuzum çok cahel gördüm seni
burdayım burdaa titreşimli bişeyi biliyon da misyoneri bilmiyon şaşırtıyon beni kuşum :18::18:
ya sen harbi değişiksin bide neyim var diye soruyosun aşşda bakkal varmış
seninkide yontulmamışlardan kız acilen yontulması lazım hallederim nedir allasen hallederiz kadirmiydi aklıma o geldi şimdi bak![]()
bu zevkten mahrum mu kaldın sen kuşum tüh kalıbına![]()
- Pamuklu çarşafları saten çarşaflarla değiştirmeye ne dersiniz?:)) burdaki olayı anlayan anlatsın çözemedim![]()
anam o pozisyon köpek pozisyonumuuu deniliyiiii bak adını bilmiyodum kendini bilirimde![]()
- Pamuklu çarşafları saten çarşaflarla değiştirmeye ne dersiniz?:)) burdaki olayı anlayan anlatsın çözemedim![]()
napyım nen duymadım daha once ole ısım felan bılmem bensenin en acilinden kamasutrayı indirip okuman lazım kuzum çok cahel gördüm seni
burdayım burdaa titreşimli bişeyi biliyon da misyoneri bilmiyon şaşırtıyon beni kuşum :18::18:
ya sen harbi değişiksin bide neyim var diye soruyosun aşşda bakkal varmış
napyım nen duymadım daha once ole ısım felan bılmem ben
seninkide yontulmamışlardan kız acilen yontulması lazım hallederim nedir allasen hallederiz kadirmiydi aklıma o geldi şimdi bak![]()
bu zevkten mahrum mu kaldın sen kuşum tüh kalıbına![]()
kiz ikimiz ayni apartmaanda bu cilvelerle hergün zelzeleye maruz birakiriz diger komsulakri sölyliiim
saten herzaman seksidir...
sevişmeden önce saten çarşaf serin dio
pamuklu kilot yerine tanga gibi bişi
- Sen, ben, yatak odasında, saat 10'da yazarak cep telefonuna mesaj çekin. Sizi hemen arayacağı için daha egzotik bir ortam yaratmak adına telefonunuzu da kapatın. Bırakın bütün gün gece olacakları düşünsün........................bunu denicem![]()
- Sen, ben, yatak odasında, saat 10'da yazarak cep telefonuna mesaj çekin. Sizi hemen arayacağı için daha egzotik bir ortam yaratmak adına telefonunuzu da kapatın. Bırakın bütün gün gece olacakları düşünsün........................bunu denicem![]()