cilveli kk-fistiklari

Bir gece beyaz gömleklerinden birini giyin. Burada onu çılgına çevirecek olan nokta içinize hiçbir şey giymemeniz.
:9::9::9:gömlekden bunaldığı için benimki bunu beğenmez sizi bilemicem:9::9::9:

misyoner ne nennn

senin en acilinden kamasutrayı indirip okuman lazım kuzum çok cahel gördüm seni :47:

myhışum nerdesın bu kalabalıkta kaybettım senı

burdayım burdaa titreşimli bişeyi biliyon da misyoneri bilmiyon şaşırtıyon beni kuşum :18::18:

ben bi kornet alim ya dur
aşşa da bakkal var

ya sen harbi değişiksin bide neyim var diye soruyosun aşşda bakkal varmış :60::60::60::60:

eşimım msj attım hayatım akşamı iple çekiyorum sabah kadar uyumak yok sana ona göre gel işten yazdım cevap geldiiii
yuppi çok sevindim aşkım sabaha kadar halllederim seni die öküz benim kocammm galibaa:57::57::57:çok açık konuşurrr

seninkide yontulmamışlardan kız acilen yontulması lazım hallederim nedir allasen hallederiz kadirmiydi aklıma o geldi şimdi bak :60::60:

tövbe tövbe ben kopek felan olmamm onu bastan dıyeyım:60::60::60:

bu zevkten mahrum mu kaldın sen kuşum tüh kalıbına :60::60:

senin en acilinden kamasutrayı indirip okuman lazım kuzum çok cahel gördüm seni :47:

burdayım burdaa titreşimli bişeyi biliyon da misyoneri bilmiyon şaşırtıyon beni kuşum :18::18:

ya sen harbi değişiksin bide neyim var diye soruyosun aşşda bakkal varmış :60::60::60::60:

seninkide yontulmamışlardan kız acilen yontulması lazım hallederim nedir allasen hallederiz kadirmiydi aklıma o geldi şimdi bak :60::60:

şimdi burcuya özelden yazdım kama sutra diye topik kapanmasın dediydim hahaha ay biz çok yaşayalım:64:

- Sen, ben, yatak odasında, saat 10'da yazarak cep telefonuna mesaj çekin. Sizi hemen arayacağı için daha egzotik bir ortam yaratmak adına telefonunuzu da kapatın. Bırakın bütün gün gece olacakları düşünsün........................bunu denicem:60:

napyım nen duymadım daha once ole ısım felan bılmem ben:63:

napyım nen duymadım daha once ole ısım felan bılmem ben:63:

- Sen, ben, yatak odasında, saat 10'da yazarak cep telefonuna mesaj çekin. Sizi hemen arayacağı için daha egzotik bir ortam yaratmak adına telefonunuzu da kapatın. Bırakın bütün gün gece olacakları düşünsün........................bunu denicem:60:

buna bayıldım 26 olarak kaydediyorum gizemli şeyleri çok siverim :82::1:

Back
X