- 8 Eylül 2020
- 563
- 1.609
- 43
- 34
- Konu Sahibi Leylayaman16
-
Aaa evet aynenTabi ki hatırlıyorum. Anneme ilaç bile tavsiye etmiştin. Adını görünce baktım konuya zaten
Ara ara karşılaşıp beğen atıyoruz birbirimize, aşk olsun.
Metresi 100 tl ye bulunuyor yav, iyi perdeler bir de, ne gerek var cidden.neyy perdeler 20 bin mii?altı üstü camları kapatmaya yarayan bir işlevi var.
Ya vallaha bu işler zor işler kısacası.Genele vurunca haklisiniz
Bu tipler 40indan sonra genç kadinlara kaptiriyor paraları galiba oyle olacak bunun sonu daDoğru olanı yapmışsın
Cimri adamla ömür geçmez
Mezara mı götürecekmiş
Azcik abarttim gaza gelip ama 10 tutar herhaldeMetresi 100 tl ye bulunuyor yav, iyi perdeler bir de, ne gerek var cidden.
O bile masraflı gelir, korunmak bedava değil.Oha ayı çüş ayı.Ay zaten bunlarla sevişilmez, seni şişme bebek niyetine kullanır, umurlarında olmaz sen memnun musun değil misin.
Aman aman evlerden uzakBu tipler 40indan sonra genç kadinlara kaptiriyor paraları galiba oyle olacak bunun sonu da
Arsa marsa var mı? Satıp pavyonlara gitmesinBu tipler 40indan sonra genç kadinlara kaptiriyor paraları galiba oyle olacak bunun sonu da
Tam muge anlılık mevzularAman aman evlerden uzak
Kenarda parasi vardı azcik ama ytmez pavyonlarda el yakıyor evi satıp yedirebilirArsa marsa var mı? Satıp pavyonlara gitmesinKarısına 50 TL vermez, paraları pavyonda ezerler.
Hayatını nasıl bitirecekmiş?Ay kızlarrr bide bittikten 10 gun sonra aradı diyorki sensiz yapamiyorum hayatimi bitirme noktasina kadar geldim fln filan. Ya dedim daha neler 2 ayda sen maddi konuları aşıp nasıl bişeyler hissedebildin abartiya bak tam kolpa ya
Bak şimdi aklıma şu geldi. Öğretmen arkadşımla görüşmeye hemşerisi polis, görev yerinden izin alıp bizim bulunduğumuz yere geldi. Kız kabul etmeyince izin boşa gitti diye kızmışAmaaan boş versenize. İki tane kahve ısmarladı diye, kıza para yedirdim diye içten içe kuduruyor çoğu bu Türk erkeklerinin. 100 lira hesap ödese gözleri pörtlüyor adamların. Değmez bence.
En masrafsız şekilde halleder ilaç olmaz pahalı kurşun da bi para tabi en ucuzu yine ip fln galibaHayatını nasıl bitirecekmiş?
Konu sahibi abarttığını söyledi zaten ama biz geçen çok beğendiğimiz bir perdenin fiyatını sorduk sadece salon 10bin çıktı. Çıkışa koştuk resmen. Perde var perde varneyy perdeler 20 bin mii?altı üstü camları kapatmaya yarayan bir işlevi var.
:) Biz öğretmenleri niye görücü usulüdür, arkadaş tanıştırmasıdır vs. sıkıştırıyorlar sanıyorsunuz? Olabildiğince az maliyetle evlenip çift maaşa geçip, maaşların ikisinin de çalıştırma haklarını üstlerine alabilmek için.Bak şimdi aklıma şu geldi. Öğretmen arkadşımla görüşmeye hemşerisi polis, görev yerinden izin alıp bizim bulunduğumuz yere geldi. Kız kabul etmeyince izin boşa gitti diye kızmışa dümbelek maaşlı diplomalı kadın bu kafanla seni niye alsın ki… bari az kibar, üzülmüş görün de belki pişman olur kız da bir umut doğar hani… izinde bile cimrilik yapıyor bazı kütükler
Bence haklısın.:) Biz öğretmenleri niye görücü usulüdür, arkadaş tanıştırmasıdır vs. sıkıştırıyorlar sanıyorsunuz? Olabildiğince az maliyetle evlenip çift maaşa geçip, maaşların ikisinin de çalıştırma haklarını üstlerine alabilmek için.
Peki Rosa bunu yer mi? Hayır! Linç yiyebilirim ama yazacağım. Evlendiğimde şu anki konforumu sağlayamazsam boşanırım. Şimdiki giydiğimden, sürdüğümden, yediğimden geri kalmak istemem. Buna maydanoz olamaz. Hele hele kendi maaşıyla ailesini besleyip benimkiyle de evi geçindirmeye hayal falan ederse... Böyle bir tiple bilmeden evlenirsem diye ödüm kopuyor.
Ayy baştan deseydin hiç R yapmazdım yaaaKonu sahibi abarttığını söyledi zaten ama biz geçen çok beğendiğimiz bir perdenin fiyatını sorduk sadece salon 10bin çıktı. Çıkışa koştuk resmen. Perde var perde var
Bebek bezi mama çok pahalı yavrum geri çekilme kullanırdı buKiz konunun bide o kısmı var vallaha korunma pahali diye korunmazda patir patır doğururuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?